Opublikowano 14 sierpnia 20241 r 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Ale dzisiaj skusiłem się na promkę z Borderlands Pandora's Box Collection Jakbyś chciał pograć w BL3 to pisz. @oFi toć to zaledwie 4 gry i dodatki
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r 37 minut temu, Square napisał(a): Jakbyś chciał pograć w BL3 to pisz. Wiadomo. Na razie od jedynki sobie zacząłem. Trójka ma crossplay?
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r W borderki 3 mam plan z bratem to ograć za jakiś czas. Jak będziesz @Bzduras do tego przysiadał do daj znać to może wesola ekipka będzie ze @Square
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r Raczej wątpię, bo ja z graniem po sieci to jak frosti z trzeźwością, romansuję raczej rzadko. Ale kto wie, może coś mi do głowy strzeli i polecimy kiedyś.
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r Borderki 1i2, przecudowne wspomnienia z x369 gdy człowiek nie interesował się exami, backlogiem, premierami itp. Po prostu z bratem (jeszcze mieszkając z rodzicami of course) siadaliśmy wieczorami i na split-screenie walczyliśmy do godzin nocnych..
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Raczej wątpię, bo ja z graniem po sieci to jak frosti z trzeźwością, romansuję raczej rzadko. Ale kto wie, może coś mi do głowy strzeli i polecimy kiedyś. Rezerwuj tam sezon ogórkowy w 2025, wtedy bede mial czas najprędzej na taki backlog
Opublikowano 15 sierpnia 20241 r 14 minut temu, dominalien napisał(a): Gdzie takie ceny są? Nigdzie. Po prostu załapałem się na ostatnie minuty cebuli za jeden miesiąc abonamentu EA Play (4 zł zamiast 24,99zł). Sądzę, że przez miesiąc w cuglach ją ukończę...
Opublikowano 15 sierpnia 20241 r 20 minut temu, Bzduras napisał(a): E, to cofam plusa, chuj nie zakup. Żeby wypić butelkę piwa, nie trzeba kupować całego browaru. Wiem, suchar, ale nic na to nie poradzę
Opublikowano 15 sierpnia 20241 r Ale to są "Cyfrowe zakupy growe", więc jeśli już chciałeś pokazać co kupiłeś to trzeba było wkleić paragonik za EA Play a nie baitować plusiki na Survivorze.
Opublikowano 16 sierpnia 20241 r Kupione dla pierwszego Metal Gear, MSXa pewnie nigdy się nie dorobię to zagra się w wersję na PC. Mam wersję na Famicoma ale nie polecam pozostałe gierki wpadły przy okazji.
Opublikowano 21 sierpnia 20241 r Gra dzieciństwa, w końcu wpadła promka to można wrócić do bycia 7mio latkiem once again Platynka to będzie jak oddanie hołdu legendzie.
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r W dniu 10.07.2024 o 07:31, ASX napisał(a): kilka zakupów z ostatnich wyprzedaży z myślą o Xboxie, Steam Decku i Anbernicu Jak to anbernicu?
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r W dniu 21.08.2024 o 11:08, oFi napisał(a): Gra dzieciństwa, w końcu wpadła promka to można wrócić do bycia 7mio latkiem once again Platynka to będzie jak oddanie hołdu legendzie. Ile ten rom z nesa kosztował na promo? Normalnie 70 zł przegięcie
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 4 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Ile ten rom z nesa kosztował na promo? Normalnie 70 zł przegięcie Konami doi na retro gierkach niestety, a ta promka to raczej będzie największa przecena jaką ta gra zobaczy patrząc na inne retro gierki i promki jakie daje konami na nie. Mgs 1 podobna cena i to na przecenie. Mam w legacy collection ale bym sobie zrobił run nr 1001 na ps5 byle dzbanki pozdobywać.
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r On 8/14/2024 at 6:29 PM, oFi said: W borderki 3 mam plan z bratem to ograć za jakiś czas. Jak będziesz @Bzduras do tego przysiadał do daj znać to może wesola ekipka będzie ze @Square On 8/14/2024 at 6:27 PM, Square said: Tak, nie wiem jak ze Switchem, ale PS/XB/PC jest. On 8/14/2024 at 6:19 PM, Bzduras said: Wiadomo. Na razie od jedynki sobie zacząłem. Trójka ma crossplay? Nie ma crossplay na Switch. Jak coś ja będę wracał do grania na w B3 na XsX, więc mogę coś pograć
Opublikowano 25 sierpnia 20241 r Wobec dwóch rzeczy tj zbliżającej się wielkimi krokami dwójki oraz tak zacnej cebuli (17 zł) po prostu nie mogłem przejść obojętnie...
Opublikowano 28 sierpnia 202428 sie Kolejne "przepłacone" 7/10 przy którym będę się wyśmienicie bawił oraz parę drobiazgów z GOG dla wersji bez DRMów.