Opublikowano 17 września 20241 r Wleciał dodatek do Księcia i od razu zrobiłem ulepszenie do wersji Kompletnej (czyt. to co było w Deluxe plus dwa stroje).
Opublikowano 18 września 20241 r Dopiero co odkryłem, że na gogu mają całą masę starych gier strategicznych, w które zagrywałem się za dzieciaka, a które można kupić za grosze: Powrót do złotej ery gier strategicznych
Opublikowano 18 września 20241 r Niby wyrażałem wątpliwości w temacie, czy to gra dla mnie, ale ciekawość wygrała i na Steam nabyłem właśnie UFO 50.
Opublikowano 19 września 20241 r Dead Rising to jeden z moich ulubionych exów z X360 (mam do tej pory w kolekcji limitkę), więc wziąłem odświeżone wydanie. Edytowane 19 września 20241 r przez wrog
Opublikowano 19 września 20241 r Po recce w PSX Extreme nie mogłem się powstrzymać, zobaczymy czy dobree, bo mocno zachęcające sądząc po tym o czym to i jakie to jest
Opublikowano 22 września 20241 r W dniu 19.09.2024 o 22:25, Szermac napisał(a): Po recce w PSX Extreme nie mogłem się powstrzymać, zobaczymy czy dobree, bo mocno zachęcające sądząc po tym o czym to i jakie to jest Ja sie właśnie wstrzymałem, bo gierka podobno liczy 2h rozgrywki to poczekam na jeszcze mocniejszą promke
Opublikowano 24 września 20241 r Wpadło Helldivers 2, akurat była promka 20% Po urlopie i skończeniu Astro będę katował
Opublikowano 26 września 20241 r Obcowanie z Windows Store to specyficzne doświadczenie biorąc pod uwagę, że tam do tej pory nie ma opcji "koszyka" XD Ale co mi tam, obie gry kupione z myślą o Rog Ally. Automatę mam na PS4 w tej wersji ze steelzboczkiem i zrobiłem kiedyś pierwsze przejście. Teraz będę chciał klepnąć całość. Personę 4 przeszedłem chyba ze dwa razy na premierę na PS2, a teraz przyszła pora na tego świętego grala z Vity Co ciekawe, to wszystkie Persony na WinStore/XboxStore są play anywhere, czyli w jednej i tej samej cenie dostajemy licencje na konsolę i PC, więc pewnie na obecnym promo dokupię i Personę 5 Royale.
Opublikowano 27 września 20241 r A całkiem niedawno poraz kolejny słyszałem sentencję, że tylko piractwo daje Ci prawdziwą własność xd
Opublikowano 27 września 20241 r Piractwo i GOG A jak spiracisz coś z GOGa to jest właśność^2, wtedy zostajesz właścicielem praw do spiraconego IP
Opublikowano 28 września 20241 r Voice of cards od Yoko Taro, dawno się czaiłem na to, znośna promka była za trylogie to wziałem
Opublikowano 5 października 20241 r Miałem kupić od dawna, a że jest festiwal turówek na Steam, to pewnie wleci jak tylko skończę BG3.
Opublikowano 6 października 20241 r Raz sie żyje. Co będę czekał na pudełeczko. Trzeba grać i sie cieszyć ze nasi dowieźli
Opublikowano 6 października 20241 r Zero the kamikaze Squirrel Zagrywałem się w to na Mega Drive. Szkoda tylko że ta wersja jest oparta na tej gorszej, z SNES.