Opublikowano 2 września2 wrz Przeważnie olewam te wersje deluxe i wczesny dostęp, ale dla potężnych Blooberów zrobiłem wyjątek.
Opublikowano 5 września5 wrz Comiesięczne czyszczenie listy życzeń na gogu. Boltgun kupiony już 3 raz a DLC drugi. Siedzi mi ta gra więc chętnie to robię na promkach :)
Opublikowano środa o 20:521 dzień W dniu 6.09.2025 o 07:13, SnoD napisał(a):Zakupy z ostatnich miesięcy w Microsoft Store. Większość Play Anywhere:Scornik bardzo ładny, polecam
Opublikowano środa o 20:571 dzień Na XBOXie spoko promki, więc wziąłem garść gierek w cenach od 6,99 do 16,99 (gdzieś tak, już dokładnie nie pamiętam):
Opublikowano środa o 22:561 dzień No dla mnie XBOX to konsola głównie do retro (i PUBG), więc nie mogłem sobie odmówić - co prawda FC2 i Brothers in Arms chciałem pudełkowo, ale za takie grosze i cyfrą nie pogardzę.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ten i am alive to potężne drewno bylo pamietam, ale niektórym się nawet wanted podobał więc to pewnie taka gra typu love/hate
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. I Am Alive od początku miało super ciekawy koncept - gość przemierza miasto w bardzo trudnych warunkach, w każdej chwili może być napadnięty a ma mało zasobów. Do tego wspinaczka operująca na staminie i dobrze przemyślanych ruchach. Celowanie do broni sprawiało że przeciwnicy mogli się poddać, uciec albo mieć to w dupie. Problemem dla mnie była bardzo fatalna historia i niewykorzystany potencjał a sama rozgrywka, mimo tego że gra była krótka, dosyć szybko stawała się powtarzalna. Niemniej jest to dosyć unikatowa gra na rynku i tak czy inaczej będzie mi gdzieś tkwiła w głowie z tych lub innych względów.