Opublikowano 2 września2 wrz Przeważnie olewam te wersje deluxe i wczesny dostęp, ale dla potężnych Blooberów zrobiłem wyjątek.
Opublikowano 5 września5 wrz Comiesięczne czyszczenie listy życzeń na gogu. Boltgun kupiony już 3 raz a DLC drugi. Siedzi mi ta gra więc chętnie to robię na promkach :)
Opublikowano 10 września10 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze tylko wytrzymać jutro.
Opublikowano 10 września10 wrz W dniu 6.09.2025 o 07:13, SnoD napisał(a):Zakupy z ostatnich miesięcy w Microsoft Store. Większość Play Anywhere:Scornik bardzo ładny, polecam
Opublikowano 10 września10 wrz Na XBOXie spoko promki, więc wziąłem garść gierek w cenach od 6,99 do 16,99 (gdzieś tak, już dokładnie nie pamiętam):
Opublikowano 10 września10 wrz No dla mnie XBOX to konsola głównie do retro (i PUBG), więc nie mogłem sobie odmówić - co prawda FC2 i Brothers in Arms chciałem pudełkowo, ale za takie grosze i cyfrą nie pogardzę.
Opublikowano 11 września11 wrz Ten i am alive to potężne drewno bylo pamietam, ale niektórym się nawet wanted podobał więc to pewnie taka gra typu love/hate
Opublikowano 11 września11 wrz I Am Alive od początku miało super ciekawy koncept - gość przemierza miasto w bardzo trudnych warunkach, w każdej chwili może być napadnięty a ma mało zasobów. Do tego wspinaczka operująca na staminie i dobrze przemyślanych ruchach. Celowanie do broni sprawiało że przeciwnicy mogli się poddać, uciec albo mieć to w dupie. Problemem dla mnie była bardzo fatalna historia i niewykorzystany potencjał a sama rozgrywka, mimo tego że gra była krótka, dosyć szybko stawała się powtarzalna. Niemniej jest to dosyć unikatowa gra na rynku i tak czy inaczej będzie mi gdzieś tkwiła w głowie z tych lub innych względów.
Opublikowano 12 września12 wrz Kiedyś ograłem w gamepassie, ale gra siadła mocno, to sobie kupiłem i ogram drugi raz. Obecnie na promce jest.
Opublikowano 19 września19 wrz O jezu kojarzę to, chyba miałem to na psp i xboxa ale nigdy nie odpaliłem
Opublikowano 19 września19 wrz 11 minut temu, Chewie napisał(a):O jezu kojarzę to, chyba miałem to na psp i xboxa ale nigdy nie odpaliłem Fajna na krótkie partyjki pod kołderką, na psp miałem pirata, ale na nds się szarpnąłem
Opublikowano 19 września19 wrz Coś mi się kliknęło.Dwa lata po premierze. Podchodzę jak pies do jeża, bo za dobre oceny, a ja nie lubię gier Lariana (o czym wspominałem już w innych wątkach). Teraz się przekonam czy to farbowany lis Divinity 3 czy jednak bardziej Baldur.
Opublikowano 19 września19 wrz 10 godzin temu, Shen napisał(a):Fajna na krótkie partyjki pod kołderką, na psp miałem pirata, ale na nds się szarpnąłemWiadomo, chyba nikt normalny nie używał tych świszczących płytek umd (poza moimi normickimi kolegami z klasy). Edytowane 19 września19 wrz przez Chewie
Opublikowano 20 września20 wrz Lokalne Game wyruchalo mnie okrutnie wysylajac mi emaila w dzien ktory gra miala dojsc, ze nie maja juz kopii Super Deluxe. Wypialem sie na nich. Za wyzsza cene mam cyfre, a za nizsza cene daja to co powyzej i steelbook, na ktorym mi zalezalo. Ladne skurkowance.
Opublikowano 20 września20 wrz @Square @Shen panowie spokojnie! Niech skurwysyny wiedza, ze Kowalski ma gest i rozmach. Pracuje ciezko i mi sie kierwa nalezy za kazda cene.
Opublikowano 20 września20 wrz W dniu 19.09.2025 o 07:36, Shen napisał(a):jedna z ulubionych gier z psp i nds w odswiezonej wersjiO, już wyszło? Wziąłem na Switcha, dzięki za przypomnienie.
Opublikowano 20 września20 wrz 2 hours ago, Square said:Ja zareagowałem tak na brak steela.Mnie też serce boli, ale gra się naprawdę fajnie jak na razie więc gameplay zagłusza stratę.