Opublikowano 2 stycznia2 sty Fizyk w cenach astronomicznych to kupilem w końcu z ps3 store.Zobaczymy czy ten gaiden taki sredni jak go malują. Zaczynam na hardzie od razu w celach PLATYNKOWANIA
Opublikowano 5 stycznia5 sty dlcki, do Lies się na promkę nie doczekam a chcę zagrać póki gra obcykana, a do Dooma upgrade obecnie -50%.i rybeczki na switcha
Opublikowano 10 stycznia10 sty Firewatch był grany jakoś w okolicach premiery, niby gra na raz, ale już niewiele z niej pamiętam. Plus spinoffy Danganronpy, nie wiem czy dobre, ale za tyle moge zaryzykowac.
Opublikowano 13 stycznia13 sty Jak co miesiąc pare groszowych zakupów klasyków na GOG bo bank wymaga kilku transakcji kredytówką.
Opublikowano 13 stycznia13 sty Tak sobie gram w System Shocka na ps5, i pomyślałem sprawdzić w końcu oryginał. Dobrze trafiłem bo akurat promka jest, to jeszcze dobrałem Moonstone, bo też planowałem kupić a tak samo jest na promce.Zobaczyłem że Parasite Eve jest na liście życzeń Preservation program, musiałem dołożyć swój vote.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nic fabularnego tym razem, ale dla odmiany seria, z którą styczności nie miałem.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Wiem, że trochę crap. Ciągnie mnie coś do tej gry, lubię po prostu symulatory chodzenia, a tu dodatkowo interesuje mnie system VtM. Najwyżej za jakiś czas napiszę w wątku o porzuconych grach. Dałem tylko 29 zł za tę wersję z DLC.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Primalek czekal na 60fps to się w końcu kupilo. Unity również się czaiłem trochę więc też bedzie kicanie po dachach.Dobralem podobno najlepszego terminatora jaki powstał oraz ciekawostkę zagrajmerską o odbudowywaniu budowli po ww2. Przecenki mocno sony dalo to trzeba korzystać.