Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

rQ4eXoq.png

No cóż, za taką cenę... :cool:

Opublikowano

vkO9uu5.png

Ogólnie to szkoda, że Terraria i Minecraft nie są cross-buy chociażby z PS3. Minecraft był kiedyś, ale wyłączyli to :[

Niemniej wypłata dzisiaj na konto wpłynęła to gierki zakupiłem ^_^. Czas pobrać na Vitę i w razie jakbym kiedyś wylądował na bezludnej wyspie z tą konsolą, to powyższy zakup sprawi, że będę miał co robić do śmierci (zakładając, że będę miał prąd na tej wyspie c'nie).

Opublikowano

Terraria mega sztosiwo. Co jakiś czas twórcy wypuszczają free patche co dodaje mnóstwo nowego contentu i znowu można grać mnóstwo godzin.

Opublikowano

No w święta zainstalowałem ponownie na PC i kurde ile oni tam rzeczy zmienili, a ile dodali to ło matko boska. Odkrywałem grę na nowo. Największa wada? Nieziemsko wciąga. :frog: 

Opublikowano

Terraria mega sztosiwo. Co jakiś czas twórcy wypuszczają free patche co dodaje mnóstwo nowego contentu i znowu można grać mnóstwo godzin.

To fakt. Nie gram w tą grę aktywnie (kiedyś trzeba znaleźć czas w końcu na nią), ale raz na jakiś czas sobie śledzę jej rozwój i to w sumie niesamowite, że regularnie wychodzą jakieś wielkie, darmowe patche dorzucające grube godziny zawartości. A gra kosztuje 1/4 ceny normalnej gierki AAA.

Opublikowano

Wahałem się między Minecraftem a Terarrią, ale jednak aspekt budowy w 3d i kreatywności przeważył. Co nie zmienia faktu że Terraria też GOTY i rozumiem że niektórych potrafi wciągnąć bardziej, z racji bossów i istnienia celów w tej grze.

Opublikowano
  • Autor

moje skromne zakupy z wyprzedaży styczniowej :lapka:

sJ5onUn.jpg

Opublikowano

Bardzo ładne zakupy. Jak ten Bastionik na PSV się sprawuje?

BTW, gdyby ktoś chciał Severed kupować, to warto się zastanowić nad Drinkbox Vita Collection: Tales From Space: Mutant Blobs Attack, Kukumele i Severed za 46 zł.

https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/drinkbox-vita-collection/cid=EP2145-PCSB00702_00-DBOXBUNDLE000000

Opublikowano
  • Autor

Ja miałem tylko kukamele, ale mutant blobs mi sie nie spodobal, wiec kupilem samo severed tylko :lapka: 

Bastion jak zawsze GOTY, ale niestety sa dropy i gra plynnie nie dziala :( 

Opublikowano

Kiedyś zagram i przejdę.

e2gMLgu.jpg

Hyhy, nie, pewnie nie... "no ale promocja!"

Opublikowano

Bardziej opłacało się kupić Muramasę na początku grudnia, kiedy wyprzedawali ją razem z kompletem fabularnych dlc za 33zł.

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Ew2097i.jpg

Miałem już nic nie kupować do marca no ale wyszło jak zawsze.

Opublikowano

Ja bardzo skromnie jeśli chodzi o zakupy z wyprzedaży Sony:

ZmqvMFJ.png

Kusi jeszcze ten Darkest Dungeon ale pewnie znowu będzie leżał rok niegrany :/

Opublikowano
  • Autor

Eeeeh, Sony, ty (pipi)o, dlaczego mi to robisz? :frog: w oczekiwaniu na wersję na PS VITA...

R65xkAi.png

Opublikowano

Zazdro kurcze. Aż mnie korci drugi raz vitę kupić jak się port pojawi

Opublikowano

tNrO1cq.png

Dobra, definitywnie koniec zakupów na dłuższy czas. Trochę kasy poszło, ale za to ile grania będzie.  :usmiech:

Opublikowano

Miałem już nic nie kupować do marca no ale wyszło jak zawsze.

BlN1V7H.jpg

Opublikowano

nZpZfHW.png

Dlaczego, Sony... [53468]

Na Allegro są chyba 2 używki, więc 59 złota, JAK ZA DARMO!

Opublikowano

ale print screena to mogłeś zrobić

Opublikowano

Ostatnio na promoce wziąłem te 2 sztosy :banderas:

UA3c96b.png