Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Na metroconie Nolan North się wygadał, że noszenie palet dostanie sequela 1:06 coś tam wspomina więc temacik musi być Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tym razem chciałbym więcej palet zamiast drabin. A tak poważnie, to osobiście bym chciał historię brata Joela, ewentualnie Billa i jego współpracownika jako przemytników Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zaskoczenie to nie jest że najlepsza gra poprzedniej generacji dostanie kontynuacje. Mam nadzieje ze nie bedzie to bezposredni sequel, coś z początku epidemii z innymi bohaterami chetnie bym zobaczył. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A ja mam akurat nadzieję na bezpośredni sequel, oczywiście z zupełnie inną rolą Joela i Ellie. Na pewno do poprawki sztuczna inteligencja zarówno wrogów, jak i kompanów, nieco więcej elementów survivalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Albo nowi bohaterowie albo wyje.bywać, żadnych bezpiecznych sequeli i ciągnięcia historii która zakończyła się w idealnym momencie. No i błagam, bez żadnego grania Billem, przyjacielem gejem czy też bratem Joela. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 I przez rok-dwa do zapowiedzi będziecie gadać o tym co byście chcieli w grze o której nic nie wiadomo? OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Całkowite odcięcie się od bohaterów z jedynki. Nawet nie wspominać o nich w żadnej sposób. Wszystko inne pod tym względem bedzie świadczyć o pójściu na łatwiznę. Mechanika ta sama co z jedynki plus, całkowity brak elementów wymuszających akcję i przymusowe strzelanie oraz większe obszary działań z zwiększonym naciskiem na skradanie i survival. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 I przez rok-dwa do zapowiedzi będziecie gadać o tym co byście chcieli w grze o której nic nie wiadomo? OK. tak a co? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 I przez rok-dwa do zapowiedzi będziecie gadać o tym co byście chcieli w grze o której nic nie wiadomo? OK. przecież tak wyglądają tematy każdej popularniejszej gry, 100 stron natrzaskane jeszcze przed premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 chłopak chyba nie widział co sie działo w temacie killzona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 I przez rok-dwa do zapowiedzi będziecie gadać o tym co byście chcieli w grze o której nic nie wiadomo? OK. Tez nie wiem po co zakładać teraz ten temat, równie dobrze można było go założyć miesiąc po premierze TLoU. Dwójka zapewne wyjdzie za 2-3 lata, więc przez ten czas możemy tylko podyskutować, czy gra będzie tak genialna jak pierwsza część i czy istota ludzka może wymyślić lepszy multiplayer od tego w jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Oby wyszła jak najszybciej. Na końcu zostawili furtkę do dalszej historii wiec na bank będzie to kontynuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Cała gra jak w prologu Tlou i podróż do coraz to nowych niby bezpiecznych miejsc Ale najważniejsze: Niech nie psują tego doskonałego multi bo przegryzę im wszystkim tętnice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) No i stało się. Dziś na koniec Playstation Experience 2016 zapowiedziano THE LAST OF US 2, a w zasadzie PART II (Trylogia Ojca Chrzestnego gier video?) ! Jak podoba się trailer? Generalnie patrząc na kalendarz SONY to stawiam, że gra wyjdzie w 2018 i to raczej z końcówka roku. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ujdzie. Wolałbym nowych bohaterów, albo tego wariata Billa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 A niech (pipi) ze starymi bohaterami. ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Trailer świetny, miałem ciary. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja uważałem historię Joela i Ellie za skończoną i nie mam pojęcia jak ND chce to pociągnąć, żeby nie było rozczarowania. Trochę się tego obawiam. Myślałem, że będą całkiem inni bohaterowie, a Joela i Ellie zostawią w spokoju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Bardzo się ciesze i czekam mocno. ND nigdy nie zawiodło więc czekam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Poprawcie nazwę tematu na The Last of Us Part II Jaram się nieziemsko, ale dobija mnie, że najwcześniej zagramy w to pod koniec 2018, a to i tak mało prawdopodobne ;( Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) http://www.psxextreme.info/topic/110689-the-last-of-us-2/?hl=last temat zamknięty 2018 to raczej będzie Days Gone, gra troche o podobnej tematyce, więc ciężko powiedzieć aby mieli wypuszczać 2 gry w tym samym roku. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Osobiście bym wolał coś z innymi bohaterami, ale w tym samym uniwersum. Wybrzydzac jednak nie bede, bedzie to gra generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Poprawcie nazwę tematu na Last of Us Part II THE Last of Us, to słowo ma swoją funkcję i znaczenie, to nie jest coś co można sobie pomijać. No ciekawe co oni z tą wydawałoby się zamkniętą historią zrobią. W 2018, a raczej w 2019 roku się przekonamy, ale do tego czasu ze 200 stron będzie trzeba natrzaskać xd. No nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pewnie będzie jak z pierwszą częścią i dwójka, to już będzie pożegnanie z PS4. Oby nic nie skopali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi