Starh 3 168 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Według mnie, zobaczymy gameplay na PS Experience w grudniu, a gierka będzie mieć premierę jakoś rok później ;) Nie ma szans. Zaczęli ja podobno tworzyć rok temu. Okres developingu teraz to minimum 2 lata, jak nie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zdecydowanie obstawiam luty-czerwiec 2019. Optymalny termin, bo potem będziemy się już pewnie zbliżać do PlayStation 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Według mnie, zobaczymy gameplay na PS Experience w grudniu, a gierka będzie mieć premierę jakoś rok później ;)Nie ma szans. Zaczęli ja podobno tworzyć rok temu. Okres developingu teraz to minimum 2 lata, jak nie 3. To jest dość ciekawa kwestia, bo mimo że Layden mówił w grudniu "super early", to podczas panelu na PSX Druckmann mówił, że pre-produkcja rozpoczęła się od razu po wydaniu Left Behind, czyli w lutym 2014. Więc rok temu chyba zaczął się już aktywny deweloping. Gra ewidentnie spokojnie celuje w 2019, zapewne na wiosnę. Sony ma tyle gier na wyłączność do tego czasu do wydania, że nie ma tam żadnego pośpiechu. Choć wiadomo, my chcielibyśmy zagrać nawet wczoraj xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Według mnie, zobaczymy gameplay na PS Experience w grudniu, a gierka będzie mieć premierę jakoś rok później ;)Nie ma szans. Zaczęli ja podobno tworzyć rok temu. Okres developingu teraz to minimum 2 lata, jak nie 3. To jest dość ciekawa kwestia, bo mimo że Layden mówił w grudniu "super early", to podczas panelu na PSX Druckmann mówił, że pre-produkcja rozpoczęła się od razu po wydaniu Left Behind, czyli w lutym 2014. Więc rok temu chyba zaczął się już aktywny deweloping. Gra ewidentnie spokojnie celuje w 2019, zapewne na wiosnę. Sony ma tyle gier na wyłączność do tego czasu do wydania, że nie ma tam żadnego pośpiechu. Choć wiadomo, my chcielibyśmy zagrać nawet wczoraj xD Pre-produkcja to skrypt, scenariusz, arty koncepcyjne i cała otoczka przed tworzeniem gry w enginie. IMO jeszcze teraz nie zaczęli nad tą grą pracować w 100% ze względu na DLC do U4. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 TLL robi zupełnie inny team. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) fani po analizie materiałów z gry znaleźli w realnym świecie miejsca z pokazane na screenach i okazało sie że to Seattle tu więcej screenow http://www.ppe.pl/news/52714/the-last-of-us-part-ii-umiejscowienie-wydarzen-odnalezione-przez-fanow.html nieźle że ktoś wyłapał taki detal jak parkomat i rozkminił tak konkretnie gdzie to było no i kurde - teraz już nie wzorują sie na miastach, teraz kopiują je kropka w kropke XD Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Według mnie, zobaczymy gameplay na PS Experience w grudniu, a gierka będzie mieć premierę jakoś rok później ;)Nie ma szans. Zaczęli ja podobno tworzyć rok temu. Okres developingu teraz to minimum 2 lata, jak nie 3. To jest dość ciekawa kwestia, bo mimo że Layden mówił w grudniu "super early", to podczas panelu na PSX Druckmann mówił, że pre-produkcja rozpoczęła się od razu po wydaniu Left Behind, czyli w lutym 2014. Więc rok temu chyba zaczął się już aktywny deweloping. Gra ewidentnie spokojnie celuje w 2019, zapewne na wiosnę. Sony ma tyle gier na wyłączność do tego czasu do wydania, że nie ma tam żadnego pośpiechu. Choć wiadomo, my chcielibyśmy zagrać nawet wczoraj xD Pre-produkcja to skrypt, scenariusz, arty koncepcyjne i cała otoczka przed tworzeniem gry w enginie. IMO jeszcze teraz nie zaczęli nad tą grą pracować w 100% ze względu na DLC do U4. Bardzo mozliwa opcja niestety. Szlag by trafil to (pipi)e nowe Uncharted Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Tommy w sequelu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, że do jesieni 2019 się wyrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Jak podaje oficjalna strona studia, Bruce Straley rezyser Uncharted i The Last of Us po ponad 18 latach pracy opuszcza zespol Naughty Dogs. Edytowane 13 Września 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 ciekawe, wprowadzil formule w tlou, ktora skopiowali do serii uncharted w czworce i bylo ryzyko, ze w tlou2 dostaniemy znowu to samo, jestem zatem bardzo ciekaw jaki pacing przybierze ta czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 szczerze mówiąc bardziej od singla, który miałby mierzyć się z poziomem story jedynki, bardziej czekałem już na multika. no ale zmiana może wyjść na plus i rozgrywce kampanii Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Ja myślę, że tam było coś grubszego między Druckmanem, a Straleyem. Może Straley nie chciał robić TLOU2, bo stwierdził, że nic nie przebije jedynki, a Druckman podjął ryzyko, nie wiem, ale to tylko ludzie, więc mógł być jakiś zgrzyt, podobnie z Henning, życie. Edytowane 14 Września 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Wygląda na to, że w przeciwieństwie do sytuacji z Hennig, rozstali się w przyjaznej atmosferze. Chyba po prostu po wyreżyserowaniu 3 gigantycznych projektów, Bruce miał dość. Nie zdziwię się, jeśli pójdzie w indie. Na szczęście drugi ojciec The Last of Us nigdzie się nie nie wybiera. O Naughty Dog zacznę się martwić w dniu, w którym stracą Druckmanna. Jeden z najlepszych scenarzystów i reżyserów w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja myślę, że tam było coś grubszego między Druckmanem, a Straleyem. Może Straley nie chciał robić TLOU2, bo stwierdził, że nic nie przebije jedynki, a Druckman podjął ryzyko, nie wiem, ale to tylko ludzie, więc mógł być jakiś zgrzyt, podobnie z Henning, życie. też myślę, że coś grubszego Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja myślę, że tam było coś grubszego między Druckmanem, a Straleyem. Może Straley nie chciał robić TLOU2, bo stwierdził, że nic nie przebije jedynki, a Druckman podjął ryzyko, nie wiem, ale to tylko ludzie, więc mógł być jakiś zgrzyt, podobnie z Henning, życie. też myślę, że coś grubszego Wątpię. Nawet gdyby nie chciał pracować nad Part II, to pewnie by dostał wolną rękę i pozwoliliby mu już zacząć pracę nad nowym ip z małą częścią teamu. Widocznie albo miał pomysł na grę (rpg? fps?), w którą ND nie chce się pakować albo chce spróbować na własną rękę, na swoich zasad. W sumie nie zdziwię się jak będzie podobnie jak z Barlogiem, przez jakiś czas popróbuje tu i tam, a na końcu i tak wróci do ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 to nam dali do myslenia z tym fragmentem ale graficznie to naughty dog to dalej krolowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Scenki w grach ND zawsze był prerenderowane. W samym gameplayu tak to wyglądać nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 CO TU SIE ODYEBAUO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ale jakiś gameplay to by mogli pokazać w końcu. Chyba jeszcze trochę poczekamy na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Słów brak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Scenki w grach ND zawsze był prerenderowane. W samym gameplayu tak to wyglądać nie będzie. czworka uncharted nie ma prerenderowanych jako pierwsza z ich gierek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Kur,czę naprawdę nieprzyjemny ten trailer, ale klimat taki, że o jaciepanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Masakra :D ogladałem na żywo i w życiu do głowy mi nie przyszło że to jest tlou 2 :D dopiero na końcu te klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 brutalnosc nowy level Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi