Opublikowano 26 września 20195 l 2 minuty temu, Shen napisał: Kupować mesjasza z drugiej ręki? tfu Nakład z pewnością wyprzeda się na pniu więc ciężko będzie dostać zafoliowaną kopię w sklepie. Dzięki temu że nie będzie multi, to ktoś kto nie celuje w platynę zapozna się z Mesiaszem Part 2 i może jeszcze na tym zarobi sprzedając drożej niż kupił.
Opublikowano 26 września 20195 l No ale pewnie ludzie będą sprzedawać po przejściu, bo dopakowana wersja na Ps5 (tak jak piszecie że z multiplayer em) wydaje się pewniakiem i generalnie przemyślanym ruchem. Moim zdaniem również miejsce Tlou2 jest na kolejnej generacji
Opublikowano 26 września 20195 l Jakoś ciężko mi uwierzyć w brak multi, czy to potwierdzone info? Ja tam mam na multi wywalone, nie gram, nie lubię, nie potrzebuję, ale wiem z forumka i PE że multi w TLOU było rewelacyjne. Trzymam kciuki żeby był online, jak nie na premierę to później z wersją PS5. Tak się podnieciłem po tym State of Play że dopiero teraz mogę coś napisać na spokojnie To będzie rewelacyjna gra i Goty2020. Te momenty z eksploracją miasta to jest coś pięknego, albo ta chatka i śniegi Już widzę jaki będzie w lutym szał, wycieki, bany i ogólne szaleństwo. Figurka w kolekcjonerce wygląda słabo, wersja z łukiem która będzie sprzedawana osobno, wydaje się odrobinę lepsza. No szkoda, diorama Ellie&Joel z jedynki prezentuje się sto razy lepiej. W sumie z gadżetów chciałbym rewelacyjny steelbook i knigę The Art of. Ta z jedynki to mój ulubiony artbook. Czyli skuszę się raczej na edycję specjalną.
Opublikowano 26 września 20195 l Slabizna, fajnie sie cioralo w multi jedynki... A z tymi tekstami o wydaniu na PS5 bym sie wstrzymal, jak juz nawet Neil Kakaman mowi ze nie ma i ze to gra SP to juz raczej tak bedzie.
Opublikowano 26 września 20195 l No a tak w ogóle to co to za rewelacje o wersji na PS5 ?? to jakieś potwierdzone info czy tylko na podstawie tego co zrobili z Remasterem. Bo nie chce mi się wierzyć w to że będą specjalnie dłubać wersje na next gena gdy nowa konsola ma być kompatybilna wstecznie.
Opublikowano 26 września 20195 l Żadnych rewelacji nie ma...po prostu dodajemy jeden do jednego i pojawiają się wnioski. Wiadomo nie od dziś branża gier jest chyba najlepszą do wyciągania kasy z klientów i nie zdziwię się jak pod naporem internetu (bo taki bankowo się pojawi) zapowiedzą multi na ps5 coby podbić sobie sprzedaż nowej konsoli. Sam pieniadz Edytowane 26 września 20195 l przez Szymek
Opublikowano 26 września 20195 l 6 minut temu, drozdu7 napisał: No ale pewnie ludzie będą sprzedawać po przejściu 6 minut temu, aux napisał: Już widzę jaki będzie w lutym szał, wycieki, bany i ogólne szaleństwo. i gify a z wycieków to dolicz jeszcze penisy
Opublikowano 26 września 20195 l 18 minut temu, Wredny napisał: No OK, rozumiem Twój punkt widzenia, ale nie potrafię łączyć się w bólu O zesz ty chvju, oby brakło dla ciebie kopii na premierę
Opublikowano 26 września 20195 l Przynajmniej nie będzie trzeba wbijać jakichś poyebanych trofek z multi specjalnie do platyny.
Opublikowano 26 września 20195 l 15 minut temu, u55r napisał: No a tak w ogóle to co to za rewelacje o wersji na PS5 ?? to jakieś potwierdzone info czy tylko na podstawie tego co zrobili z Remasterem. Bo nie chce mi się wierzyć w to że będą specjalnie dłubać wersje na next gena gdy nowa konsola ma być kompatybilna wstecznie. Odpalisz gry z PS4, ale jak wypuszcza wersję pod PS5 z grafiką jak życie i 60fps, to pójdzie kolejne kilka mln, zupełnie jak z remasterem. Czysty biznes.
Opublikowano 26 września 20195 l 4 minuty temu, Plugawy napisał: Przynajmniej nie będzie trzeba wbijać jakichś poyebanych trofek z multi specjalnie do platyny. Tak jest. Czasem mnie boli jak mam 50% trofików, a cały singiel przeorany pixel po pixelu 20 razy. Trofea za multi to zło! Panowie, cóż to za amnezja! Przypomnijcie sobie ile exów z PS3 wyszło na PS4. I jak takie edycje świetnie się sprzedają. Mówię wam że wersja ns PS5 powstaje równolegle z PS4.
Opublikowano 26 września 20195 l 41 minut temu, aux napisał: Tak się podnieciłem po tym State of Play że dopiero teraz mogę coś napisać na spokojnie To będzie rewelacyjna gra i Goty2020. Te momenty z eksploracją miasta to jest coś pięknego, albo ta chatka i śniegi Czyli nie widziałeś jeszcze tego? Trzymaj zwieracze Spoiler 28 minut temu, Figuś napisał: O zesz ty chvju, oby brakło dla ciebie kopii na premierę Bez szans, to gra od Sony - będzie tego pełno, że się w marketach będzie można zabić o sterty pudełek 23 minuty temu, Plugawy napisał: Przynajmniej nie będzie trzeba wbijać jakichś poyebanych trofek z multi specjalnie do platyny. A to niby ja mam spaczenie na punkcie trofeów... Co Ci to przeszkadza? Nie podoba się to olej i nie wbijaj - ja tak zrobiłem z GTAV czy RDRII - przeszedłem singla i tyle, multi nie tykam.
Opublikowano 26 września 20195 l Godzinę temu, Shen napisał: Kupować mesjasza z drugiej ręki? tfu 2019 rok a ja nadal nie potrafię zrozumieć, jak można się zachwycać gierką, której mechaniki robią się monotonne po 4 godzinach gry. Jest to solidna i bardzo dobra gra, ale mesjasz?
Opublikowano 26 września 20195 l Dodatkowo jakis tydzień temu jeden z pracowników ND na twitterze potwierdził, że bedzie multi. Halley Gross (co-writer) mówi, że w grze nie będzie multiplayera, ale ND posiada team multiplayer, który jest niesamowity, mądry i utalentowany. Ciekawe co robią xD
Opublikowano 26 września 20195 l Dla mnie osobiście to dobra wiadomość, że nie będzie multi, bo dzięki temu skupiają się w pełni na singlu, opowieść będzie mega dopracowana i długa no ale szkoda mi tych, którzy liczyli na tego multika. Może dodadzą jakiś czas po premierze.
Opublikowano 26 września 20195 l 1 minutę temu, Qbon napisał: Dla mnie osobiście to dobra wiadomość, że nie będzie multi, bo dzięki temu skupiają się w pełni na singlu, opowieść będzie mega dopracowana i długa No wiesz, tak samo myślałem przy okazji pierwszej części, ale jak pokazała historia - jedno nie wyklucza drugiego.
Opublikowano 26 września 20195 l 4 minuty temu, YETI napisał: Dodatkowo jakis tydzień temu jeden z pracowników ND na twitterze potwierdził, że bedzie multi. Halley Gross (co-writer) mówi, że w grze nie będzie multiplayera, ale ND posiada team multiplayer, który jest niesamowity, mądry i utalentowany. Ciekawe co robią xD czyli będzie multi ale później. to jednak nie poleci na pchli od razu po platynce
Opublikowano 26 września 20195 l Darmowy motyw do pobrania https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA10249_00-TLOU2OUTBREAKD19
Opublikowano 26 września 20195 l dużo tłustego info tutaj, no i nowe skrawki gameplayu które mnie lekko sponiewierały (bandziory chodzą z psami tropiącymi) co do tej zemsty to wydaje się, że chodzi o nosaczową. ale typ z IGN mówi też że edit scenek z tego zwiastunu to ściema więc to może być wszystko, nawet ciąża Ellie
Opublikowano 26 września 20195 l 7 minut temu, nero2082 napisał: co do tej zemsty to wydaje się, że chodzi o nosaczową. ale typ z IGN mówi też że edit scenek z tego zwiastunu to ściema więc to może być wszystko, nawet ciąża Ellie Pamiętacie scenę z któregoś trailera jedynki, gdzie najpierw widzimy bladego Joela, a po chwili celującą Ellie? Każdy myślał, że Joel jest zarażony. Last of Gear Solid. https://thumbs.gfycat.com/FirstConventionalAndalusianhorse-size_restricted.gif https://s3.gifyu.com/images/dog-new2713eca7178e957a.gif PS. Każdy przeciwnik w grze posiada imię. Edytowane 26 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 26 września 20195 l 7 minut temu, YETI napisał: PS. Każdy przeciwnik w grze posiada imię. Szkoda, że nie można zaimplementować własnych przed rozgrywką. Wgrał bym pakiet memiczny imion z forumka (m.in byłby Żyraf albo śmigłowiec szturmowy apache 40).
Opublikowano 26 września 20195 l 23 minuty temu, Rozi napisał: 2019 rok a ja nadal nie potrafię zrozumieć, jak można się zachwycać gierką, której mechaniki robią się monotonne po 4 godzinach gry. Jest to solidna i bardzo dobra gra, ale mesjasz? bezsensowny argument. miażdżąca większość liniowych gier pretendujących do goty ma ten sam problem. poczynając od Max Payne 3 a na slasherach kończąc. albo kupuje cię egzekucja tych mechanik w praktyce, albo nie. akurat gunplay, walki w zwarciu i ich brutalność w tym tytule, to topka VII generacji, obok Maxa i Gearsów od Epic. z tym, że w odróżnieniu od nich, można jeszcze wymijać przeciwników, albo wybierać czy chcemy iść po cichu, lub na rambo.
Opublikowano 26 września 20195 l no na rambo to raczej się skończy jak w ostatnim filmie pod tym samym tytułem - nie da się.