Opublikowano 16 czerwca 20251 r On 6/13/2025 at 9:23 AM, tlas said:Ehh, tak jak pierwszą połowę gry chłonąłem bez popity, tak druga połowa ciężary, nie potrafię się wkręcić w historię Abby. Jestem chwilę po tymSpoilerjak nastawiłem Chince rękędaleko jeszcze?Za pierwszym razem chyba nikt nie potrafił. Za drugim zobaczysz, że pod każdym względem wątek Abby jest lepszy. A co do pytania to jeszcze ponad połowa Ci została
Opublikowano 16 czerwca 20251 r Tez znowu przechodze gre i znowu na pierwszy strzal "brutalna rzeczywistosc" i jak w szpitalu juz mnie wqrwialo to, ze mnie z kilometra widza to w opcjach mozna sobie wlaczyc, ze jak sie czolgasz i nie celujesz to cie nie zobacza wrogowie, troche samograj wtedy jest bo mozna wszystkie potyczki sie przeczolgac ale chuuuui i tak juz raz normalnie na tym poziomie trudnosci przeszedlem bez hacksow wiec yebac.
Opublikowano 5 lipca 20251 r Przeglądałem gierki po cudnej ekspedycji 33 i mam jeszcze zafoliowaną kopie TLOU2 i postanowiłem, że wrócę bo ogrywałem dawno temu
Opublikowano 9 lipca 20251 r Mam początek dopiero i właśnie jestem po tej scenie i przez myśl mi przeszło czy nie dokupić remastera, ale nie pooglądałem porównania i ta gra dalej wygląda świetnie.
Opublikowano 9 lipca 20251 r Ostatnio chciałem zobaczyć jak to wygląda na ps5 pro.I mogę tylko napisać,ze jak życie.Gra wygląda fenomenalnie,graficznie topka Edytowane 9 lipca 20251 r przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 9 lipca 20251 r Zrobili nowy tryb, mianowicie można grę przechodzić chronologicznie. Ciekawa sprawa. Za świeżo jestem, żeby się zabierać ponownie, ale spróbuję na pewno
Opublikowano 9 lipca 20251 r Ja sobie odpaliłem wczoraj z ciekawości. Zaczyna się od retrospekcji Abby z zebrą, za pewne później flashback z Ellie w parku dinozaurów i potem w szpitalu. Fajnie się tak pyka, może se przejdę i dozbieram znajdźki bo całe szczęście, w tym trybie to co zebrane są zapamiętane. Dodali też złoty pucharek za przejście w tym trybie chronologicznym.
Opublikowano 9 lipca 20251 r Ja gram na facie więc olałem ulepszenie jak bym miał prosiaka to może bym się skusił.
Opublikowano 9 lipca 20251 r No, ale to nadal przezajebiście wygląda i się rusza. Ciekaw jestem Intergalactic na prosiaku.
Opublikowano 10 lipca 20251 r Tak dlatego się nie zdecydowałem na remaster choć jakieś jeszcze łatka wpadła, że można grę przechodzić chronologicznie. Wygląda świetnie ta gra nic się nie zestarzała.
Opublikowano 24 lipca 20251 r Biegam sobie Ellie po Hillcrest gameplay jest po prostu wspaniały. Ale teraz gram na trudnym lub przetrwaniu i psy mnie tak wkur...., że dramat Tak się szybko przemieszczają i intensywnie szukają, że kilka razy mnie dojechali bo jak tylko pies mnie wytropi to ściąga na mnie całą ekipę poszukującą.
Opublikowano 24 lipca 20251 r Pieski sa “fajne”. W Hillcrest staralem sie chowac w budynkach na wyzszych kondygnacjach lub zadaszeniach. Grajac na wyzszym poziomie nalezy przemieszczac sie szybko i miec 100%owa celnosc (wskazane).
Opublikowano 24 lipca 20251 r Chciałem być dla nich dobry i ich nie zabijać. Ale jak mnie często dojeżdżali bo psy mnie wywęszyły to staram się z daleka załatwiać właściciela z łuku lub pistoletem z tłumikiem, wtedy pies głupieje i stoi prze zwłokach to też go załatwiam :)
Opublikowano 11 sierpnia 202511 sie Skończyłem i nadal uważam, że to jest kozacka gierka, można się przyczepić do pewnych zabiegów fabularnych, ale całą reszta to zrobili świetnie. Grałem w podstawową wersję bez łatki "remastered" i gra wygląda bardzo dobrze i nie potrzeba jej tego.
Opublikowano 22 listopada 202522 lis 5 lat po premierze a ludzi dalej boli dupa ośmierć Joelaar-cy-dzie-ło
Opublikowano 22 listopada 202522 lis W nieprzeczytanych spoilery są widoczne xD @Perez da się to naprawić?
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi W dniu 31.03.2026 o 23:44, Zwyrodnialec napisał(a):To niezła skradankaPeak gameplay w TPP - nowy Resident przy tym to jak gierka z PS2
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Peak gameplay w TPP - nowy Resident przy tym to jak gierka z PS2 Koszt produkcji to 220 mln, dla porównania RE Requiem od 40 do 60 mln.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 10 godzin temu, Wredny napisał(a):Peak gameplay w TPP - nowy Resident przy tym to jak gierka z PS2 Nie ma i długo nie będzie lepszego TPP, chociaż liczę, że nowe Uncharted pójdzie w taki pseudo realizm lekko bardziej, a zakładam, że się pojawi przed Tlou3, czyli do 2050 roku na pewno :).