Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

granaty potrzebują trochę balansu, ale przynajmniej na razie idea jest taka, że nie one-shotują. I to się raczej nie zmieni. I dobrze, przyklejki, granaty strikera i wombo combo to był rak jedynki.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 278,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

Panowie, jak nazywa się "Gauntlet" w polskiej wersji raidu? Chodzi o pokój z bieganiem.

Znając kunszt tłumaczy to powiedziałbym, że "Rękawica", ale wolę się upewnić :)

Opublikowano

Do której ten maintenance dzisiejszy?

21.00

ups juz ktoś pisał, sorrey

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Już zdążyłem zapomnieć jak cudownie było się umawiać ze znajomymi na popołudniowe raidy i czekać w pracy z wywieszonym jęzorem aż nadejdzie godzina X.

A tu nieoczekiwany maintenance i choooy. Witamy w Destiny 2 :)

Opublikowano

Crucible to kawał parującego gówna już od czasów jedynki, jedynie Trialsy się nadają do czegokolwiek.

Pisałem już 3 lata temu że to jeden z najgorszych multiplayerów

Jak dla mnie jest to jeden z lepszych multi, choćby z tego względu, że dobrze mi w nim szło :)

No ale ja nie mam urazu do Bungie, że już nie robi Halo, więc podchodzę do tego z otwartym umysłem  :reggie:

Ja się bardzo cieszę że Bungie już nie robi Halo, przynajmniej ten drugi ma W S P A N I A Ł E multi

Opublikowano

Znowu nie dodali HDR - tyle obiecanek i dadza, jak juz czlowiekowi sie totalnie grac odechce...

Opublikowano

gra na PC juz wyszla... Na premiere scorpio tez (pipi)ac z ich 30 fpsami...

Opublikowano

Gdzieś obiło mi się o uszy, że Scorpio byłby w stanie wyciągnąć 60fps, ale zostawiłoby to pozostałe sprzęty z 30 klatkami co jest niedopuszczalne przy grze sieciowej.  :dunno:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
  • Autor

gra na PC juz wyszla... Na premiere scorpio tez (pipi)ac z ich 30 fpsami...

Na PC gra wychodzi pod koniec października...

Opublikowano

Gdzieś obiło mi się o uszy, że Scorpio byłby w stanie wyciągnąć 60fps, ale zostawiłoby to pozostałe sprzęty z 30 klatkami co jest niedopuszczalne przy grze sieciowej.  :dunno:

mogli chcociazby zrobic jak jest w U4 gdzie multi jest w 60 fps a coop i singiel w 30...o ile rozumiem ze w starjkach i w singlu jakies ograniczenia slabsze konole maja tak zrobic w multi 60 fps przy  malych mapkach gdzie do przeliczenia jest tak naprawde fizyka 8 splów to chyba nie bylo by trudne

imo po graniu w tf2 gdzie jest wszystko mega plynne to 30 fps wydaje sie strasznie ociezale i klockowate

Opublikowano

mogliby ale im sie nie chce, i zaslaniaja sie przy okazji wspolnymi serwerami XOX z Xbox One, tym bardziej (pipi)ac nowa konsole MS - z kazdym multiplayerem bedzie to samo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Racja, w sumie nie ma co schodzic na temat konsoli MS - Bungiee daje dupy z tym HDRem, na Tweety nawet im sie odpisac nie chce.