Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mi sie na razie podoba. Na konsoli gralo sie fsjniej ale i tak spoko. Szkoda, ze tak wykastrowali, ale DLC musi byc ;) juz 220 light. W weekend jakos strzele nightfalla. Raid by sie przydalo zrobic jeszcze..

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 277,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

305 Hunter

304 Warlock 

Jeszcze Titan do zaliczenia i bedzie platynka. Zrobie sobie przerwe do premiery DLC, bo nic juz mnie nie trzyma przy tej grze. 

Opublikowano

Zrobiłem w końcu raid. Z randomami z appki ale w 4 godziny się wyrobiliśmy. Szkoda bo teraz zostało mi czekać do grudnia. Ale ta gra ma kiepski end game. Nie opłaca się nawet powtarzać raidu.

Opublikowano

Zrobiłem w końcu raid. Z randomami z appki ale w 4 godziny się wyrobiliśmy. Szkoda bo teraz zostało mi czekać do grudnia. Ale ta gra ma kiepski end game. Nie opłaca się nawet powtarzać raidu.

jedynie żeby shotguna sobie zrobic :)

Opublikowano

Kupiłem wersje PC i jedynie jestem zawiedzony brakiem większej ilości subklas postaci. Gram hunterem i jedynie z tego co widzę nowa jest opcja z lancą a dwie poprzednie to kopia z pierwszej części. W sumie zmian jest bardzo mało ale akurat pierwsza część mi się podobała więc i tutaj jest fajnie . 

Opublikowano

Nowy dodatek zwiększy maksymalny light do 330.

a na Xbox One X wyjdzie usprawnienie.

W 2 tygodnie peknie i znowu bedziemy narzekac na brak contentu do nastepnego dodatku.

Opublikowano

Najlepiej by było gdyby 330 light można było uzyskać za skończony RAID na hardzie. A jeśli go nie kończysz to tylko 320 ;)

Opublikowano

@up

Tak, ale ja bym do tego jeszcze dorzucił flawless na trialsach i może nightfall na prestige

Opublikowano

@up

Tak, ale ja bym do tego jeszcze dorzucił flawless na trialsach i może nightfall na prestige

Polać mu

Opublikowano

Wolalbym wiecej nowych misji i strike'ow przygotowujacych do raidu i nagrody o wiele ciezsze do zdobycia. 

Zmienic caly system nagradzania w grze, wiecej zbroi i pukawek, moc wybrac dowolny strike, wiecej trybow w pvp ,5v5.. 

Tego jest tak duzo, ze az szkoda tracic czas na dalsze wymienianie xd 

Opublikowano

Mazz a kiedy to usprawnienie ma by być udostępnione? Hdr w końcu dodadzą czy tylko rozdziałka jak w przypadku pro?

zapewne chodzi jedynie o 4K

dostępne zapewne w dniu premiery :)

Opublikowano

Na Lost Sectors i Public Events szybko wbijesz light do około 280. Potem z tzw. kamieni milowych co tydzień możesz dostać element, który podbije Ci powyżej pewnego pułapu 

Opublikowano

Pierwszy raz raid zaliczyłem. Koledzy z klanu to w małym palcu mieli więc nawet tłumacząc mi wszystko i powtarzając sekcję z bieganiem po kilka razy w 2h się zamknęliśmy. K,urwa, no ogień trochę był, czegoś takiego jeszcze w życiu nie doświadczyłem.

Opublikowano

Dopiero zaczynam grać, mam 7 level i zbieram się na kolejną planetę po ziemi. Rozumiem, że najlepiej przejść sobie grę a później cudowac z raidami i strikeami?

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy raz raid zaliczyłem. Koledzy z klanu to w małym palcu mieli więc nawet tłumacząc mi wszystko i powtarzając sekcję z bieganiem po kilka razy w 2h się zamknęliśmy. K,urwa, no ogień trochę był, czegoś takiego jeszcze w życiu nie doświadczyłem.

I weź pod uwagę, że to jeden z gorszych raidów w Destiny.  :)

Opublikowano

No pierwsze ukończenie leviathana to faktycznie jedno z najlepszych moich przeżyć growych. Do tego niesamowita ekipa. Szkoda że po kilku przejściach robi się nudny i frustrujący.