Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands 3

Featured Replies

Opublikowano

Powiem tak

:banderas:

giphy.gif

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 217,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Maya z długimi włosami :wub: Brakuje mi tylko Atheny w tym zwiastunie.

9 minut temu, Figaro napisał:

data premiery?

Na razie bez daty, zapewne na E3 będzie kolejne info. W opisie na YT jest, zeby sprawdzić stronę Borderlands w dniu premiery Remastera BL1, więc za 6 dni.

Opublikowano

Wyglada jak dlc do B2 z grafika z PS3. A konferencje to przemilcze.

Opublikowano

Rozbrat z Destiny bedzie bezbolesny. Zero zalu czy rozpamietywania.

Tylko B3 od dzis mnie interesuje, a nielatwo mnie podkoorwic hypem. 

Te ich amatorskie problemy jednak...:yao:

Opublikowano

Bardzo słabo to wygląda. 

Opublikowano
51 minut temu, Wredny napisał:

Serio aż taka podjarka kolejnym Borderlands? Jedynkę nawet splatynowałem, dwójkę ledwo napocząłem, to samo z Pre-Sequelem - chyba spoko gierki, ale bez szału, więc trochę zdziwiony czytam te podniety :notbad:

Czy ty wszędzie musisz się wpyerdalać z tymi swoimi platynkami? Stary idz się z mevkiem masturbować w waszym po(pipi)ym temacie, a nie platynka tutaj platynka tam. Mózgi se splatynujcie :[

Trailer jest taki saobie, ale kij z tym. Nowe Borderlandsy nareszcie :banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

4 raz to samo w tej samej oprawie? Jest w tym pewien heroizm

Opublikowano

Całe szczęście twórcy dziś nam przypomnieli jak wyglądało.

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, ragus napisał:

Bardzo słabo to wygląda. 

5 minut temu, Pupcio napisał:

4 raz to samo w tej samej oprawie? Jest w tym pewien heroizm

1 minutę temu, XM. napisał:

Całe szczęście twórcy dziś nam przypomnieli jak wyglądało.

square_smiley___angry_by_mondspeer-d8i5c

Opublikowano

Według mnie, to ta gra może chodzić nawet w 30 fps w 720p. I tak sie jaram okrutnie :obama:

Opublikowano

Oświetlenie i tekstury bardzo zyskały. Prawilnie przypominam. Grałem chwilkę ostatnio w Borderlands Collection (jeszcze się nie wkrecam w gierkę bo Sekiro itd) i widać gołym okiem że różnica jest duża. W ruchu, w 4k i może z hdrem będzie kozak. Ten styl graficzny nigdy się nie zestarzeje.

Opublikowano

W sumie ciężko coś w tej oprawie zmienić, ulepszyć, poza wspomnianym oświetleniem i jakością tekstur.

Wielkim fanem serii nie jestem, ograłem może kilka godzin w 2, ale zwiastun mi się podobał. Lokacje robią wrażenie. Niech tylko walną datę premiery na jesień tego roku i biorę.

Opublikowano

Najważniejsze przede wszystkim, że się potwierdziło, że będzie w końcu Borderlands 3 i jest na co czekać ot co :). I cieszy Mnie, że ta gra będzie w takiej oprawie graficznej cell shadingu, gdzie w tych czasach mało kto teraz to robi, a robi to robotę taki silnik/taka grafika.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja będę czekał na Pandorze, bo za 6 dni wleci remaster BL1. Szkoda, że chyba bez przenoszenia sejwa, ale to się zacznie nowego Mordiego w takim razie.

Co do zachwytu to dla mnie by wystarczyło jakby wrzucili sam banner z tytułem, a to co pokazali to :banderas:

Opublikowano

Super, będą farmione pomarańczki.

2 minuty temu, Square napisał:

za 6 dni wleci remaster BL1

coś chyba cicha ta premiera, na pss nawet nic nie mogę znaleźć. 

Opublikowano

Po cel-shadingowej oprawie nie należy się spodziewać nie wiadomo czego ponadto taka oprawa praktycznie się nie starzeje. Z drugiej strony jednak można wiele aspektów poprawić jak oświetlenie, płynność, detale, itd. 

Teraz czekać na E3 gdzie prawdopodobnie dostaniemy datę premiery, a może i kawałek gameplay'u. Jeśli będzie gameplay na E3 to jesienna data jest wysoce prawdopodobna. Pewne jest to, że przed premierą dostaniemy sporo soczystych gameplay'ów jak to miało miejsce przy Pre-Sequelu.

Opublikowano

Nie chodzi mi o oprawę. Chodzi mi o to, że to jest dalej ten sam Borderlands. Chcę wiedzieć co różni tę grę od poprzedniczek. Co zmieniono, co nowego dodano. Jak to ma być kolejny loot shooter, z tym że jadący na nostalgii i innym stylu graficznym to dla mnie trochę za mało.

Opublikowano
19 minut temu, estel napisał:

Nie chodzi mi o oprawę. Chodzi mi o to, że to jest dalej ten sam Borderlands. Chcę wiedzieć co różni tę grę od poprzedniczek. Co zmieniono, co nowego dodano. Jak to ma być kolejny loot shooter, z tym że jadący na nostalgii i innym stylu graficznym to dla mnie trochę za mało.

Był duży leak ba 4chanie, wszystko się sprawdza. Przecież to jest idealna kontynuacja:

- widac iż popracowali nad modelami postaci i oświetleniem 

- Ten sam kompozytor muzyki potwierzony

- Fabuła pisana przez scenarzystę Tales of Borderlands, czyli będzie za(pipi)ista.

- Więcej wszystkiego 

- 4osoby co-OP, którego obecnie na rynku tyle co kot napłakał 

- zapewne 4K/60fps 

- Różne planety i miejscówki 

- Inni przeciwnicy 

- całkowicie przemodelowane strzelanie

No faktycznie zmian mało

5EeRJvo.jpg

Bordery 2

UAs6hMR.jpg

vs3

bJHpT0U.jpg