Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

Celeste na promocji w eshopie u nas 53 zł , w Norwegii 46 zł.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 416,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

I warto wziąć, bo to pierwsza obniżka tej gry w eshop wg historii psprices. Taniej jeszcze nie było, a i tak ta cena jest spoko, ja tam wziąłem.

Opublikowano

Mimo iż ogrywam FE Awakening też wziąłem (za taką cenę nawet trzeba) będzie na później .

Opublikowano
18 minut temu, Faka napisał:

I warto wziąć, bo to pierwsza obniżka tej gry w eshop wg historii psprices. Taniej jeszcze nie było, a i tak ta cena jest spoko, ja tam wziąłem.

Były już obniżki tylko na inne regiony

Opublikowano

Wezmę chyba drugi raz Celeste mimo ukończenia na koxie,

btw również o 80% przeceniony jest Mana Spark

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że Celeste przeceniona. Chyba warto wziąć mimo, że nie jestem jakimś wielkim fanem platformówek.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rezoo7 napisał:

Celeste na promocji w eshopie u nas 53 zł , w Norwegii 46 zł.

Ile kosztowała wcześniej w złotówkach? Bo u mnie 20e i teraz pewnie 15e.

Godzinę temu, Rezoo7 napisał:

Mimo iż ogrywam FE Awakening też wziąłem (za taką cenę nawet trzeba) będzie na później .

To nie włączaj czasem teraz, bo będzie na teraz xD.

Opublikowano
39 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ile kosztowała wcześniej w złotówkach? Bo u mnie 20e i teraz pewnie 15e.

To nie włączaj czasem teraz, bo będzie na teraz xD.

80 zł w Polskim regionie i ok 75 w Norwegii przed przeceną 

No nie wiem Fe Awakening to niezły szpil, kupiłem żeby w czuć się w klimat przed zakupem Three Houses ;)

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano
8 godzin temu, zdrowywariat napisał:

Myślałem, że mam coś z głową, ale wszedłem na steama, a tam ktoś ma 1250h spędzone przy Celeste, a od 50 do 200h to norma (mam 225, ale to nie koniec jeszcze). Podobnie jest z Into the Breach, 100h to nic (mam 150 już, ale lekko dobiję do 250 może nawet). Zamiast zaliczać wszystko po kolei, a co gorsza męczyć się z idiotycznymi pucharkami, wolę grać non stop w to co mnie bawi. Into the Breach z każdą godziną wydaje się coraz lepsze - gra fenomen. Przeszedłem na razie na hardzie trzema setami mechów, a wczoraj w finałowej walce dostałem w(pipi) czwartym przez głupotę (poczułem się zbyt pewnie) - cudowna gra.

Obecnie ogrywam Celeste, ale po przejsciu na razie chyba nie bede gral dalej i Into The Breach jest jednym z tytulow w moim top 3 do kolejnego zakupu :) Mysle jeszcze o Dragons Dogma i Cywilizacja 6, ale boje sie ze te tytuly moga byc za bardzo czasochlonne (pod katem pojedynczej sesji).

Czesto mam tylko 20-40 min wieczorem, wiec nie po to sprzedalem ps4, zeby wskakiwac w rpg na dlugie godziny, ale DD kusi ze wzgledu na swiat ktory jest dla mnie 10/10. 

Tyle swietnych gier, a tak malu czasu na granie :) Moj Watch List caly czas rosnie w tytuly po 40-60 zl.

Opublikowano

Nigdy bym nie pomyślał, że z jakimiś „małymi” grami, które jeszcze na poprzedniej generacji olewałem, spędzę 200+ h xD. A ITB jest już trzecią :).

Opublikowano

@falcon87pl Dragon's Dogma to nie jest gra na 40 minut. Jest dużo eksplorowania i walki też nie należą do najkrótszych.

Cywilizacja 6 działa na zasadzie "jeszcze jednej tury". Nigdy nie udało mi się ograniczyć jednej sesji do godziny. Gra za bardzo wciąga :) Co nie zmienia faktu, że jeżeli masz w sobie dużo samozaparcia to Civ6 będzie lepszym wyborem z tych dwóch tytułów.

Od siebie polecam też Cook, Serve, Delicious 2 - tutaj jedna rozgrywka zamyka się w 10 minutach. Dla niektórych gameplay może być stresujący, więc polecam obczaić jakieś filmiki przed zakupem. Mnie osobiście gra wprowadza w stan Zen ;)

Opublikowano

Forgotton Anne poraz kolejny na 40% przecenie, 50 zł w Polsce i 43 zł Szwecja.

Opublikowano

Wiecie może, czy Expansion Pass do Zeldy był kiedykolwiek na przecenie? Psprices (dzięki za te stronkę Faka - bardzo przydatna) nie ma ani dodatków ani Expansion Pass w swojej bazie, zastanawiam się czy jest sens spodziewać się jakiejkolwiek obniżki na to.

Opublikowano

Chyba nie, nigdy nie widziałem obniżek dlc do gier Nintendo. Prędzej to główne gierki do 33% były przecenione. 

Opublikowano

kurde mialem nic nie brac, a tu tyle dobrych gier na przecenie ze szkoda nie brac xd

Opublikowano
24 minuty temu, kubson napisał:

kurde mialem nic nie brac, a tu tyle dobrych gier na przecenie ze szkoda nie brac xd

Mam to samo :)

@ogqozo może pomożesz coś wybrać w zalewie tylu tytułów ;)

Opublikowano

Ja ci powiem:

• Celeste
  • Steamworld Heist
  • Wizard of Legend
  • The Messenger
  • Steamworld Dig 2
  • Night in the Woods
  • Dandara

Liga niżej:

• Detention - naprawdę dobry horror koreański
  • Semblance - ciekawa platformem z mechaniką zmieniania świata
  • Tesla vs Lovecraft - horde mode/arcade shooter z widokiem z góry
  • Kona - symulator chodzenia, moja partnerka poleca ale ona jest fanką tego typu gier
  • Songbringer - randomowo generowana Zelda
  • Windjammers - ponoć błyszczy w versusie
  • Sundered - rysowana grafika, duzi bossowie
  • Guacamelee - mega spoko metroidvania, fajny coop
  • Forgotten Anne - gram właśnie, fajna animacja ale gra jest trochę za prosta, nawet walki nie ma
  • Golf Peaks - prosta, fajna gra logiczna
  • Kingdom New Lands - piękny pixel art
Opublikowano

Pytanie bo jestem świeżakiem w switchowym świecie, często są na promocji indyki jak teraz bo kurde tak z 10 pozycji jest obniżonych które mam na wishliscie xd 

Opublikowano

no tak w miarę, natomiast zniżki na "duże" gry to z reguły nieporozumienia

Opublikowano
43 minuty temu, S_600 napisał:

Panowie, Owlboy czy Wonder Boy? Oba w promce.

Owlboy gówno. WB ujdzie, ale też bez szału.

Opublikowano

Bierzcie wszyscy Into The Breach. Nie jest w promocji, ale to nie szkodzi.