Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

Na RE1 też jest promocja 33%? Ma ktoś? Ponoć loadingi są dłuższe, jakaś dziwna akcja z drzwiami, ale nie pamiętam, co to było.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 416,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ten port re4 to jest z gamecube czy ps2?

Opublikowano

U ruskich residenty po 70 dych wychodzą łykam również bez popity :)

Opublikowano

Teraz, SpacierShark123 napisał:

No korci by znów skończyć re4 a do tego starlink dorzucić. Muszę u ruskich ceny sprawdzić. U ruskich jaka jest forma płatności?

Pay pal 

Parę cukierków

Messenger 48 zł Norwegia

Puyo Puyo Tetris 70 zł Afryka

Mario i króliki 49zl Rosja

Valkiria Chronicles 4 68 zł Meksyk !!!

Opublikowano

Da się? Perfect score 30.000 ze wszystkimi misjami zrobiony w Into the Breach pomarańczowym składem (na hardzie 4 wyspy). Da się! Na razie 250h, ciekawe kiedy gra mnie zacznie nudzić, i czy dobiję do 500h? xD

Opublikowano
W dniu 11.07.2019 o 17:23, zdrowywariat napisał:

Na RE1 też jest promocja 33%? Ma ktoś? Ponoć loadingi są dłuższe, jakaś dziwna akcja z drzwiami, ale nie pamiętam, co to było.

Właśnie ogrywam i nie uświadczyłem dłużyzn z drzwiami podejrzewam że w nielicznych miejscach może są .

Swoją drogą bardzo ładny port pasuje jak ulał pod handhelda , nie sądziłem że rezydencja Spencera w 2019 roku będzie miała jeszcze tyle uroku (a może to Jill :) )

Opublikowano

Pytanie do znawców Messenger czy Castlevania collection , co wybrać ?

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli nie grałeś w żadną z tych Castlevani (a przynajmniej w te z ery 16 bit) to pomyśl o tym. Tylko miej na uwadze, że to nie są metroidvanie.

Opublikowano
6 minut temu, pawelgr5 napisał:

Jeżeli nie grałeś w żadną z tych Castlevani (a przynajmniej w te z ery 16 bit) to pomyśl o tym. Tylko miej na uwadze, że to nie są metroidvanie.

No właśnie nie grałem a  z tego  co widzę jest to porządne wydanie .

Opublikowano

Chyba tak zrobię ogram super castelvanie i blodlines na emu ,  dam szansę Messenger owi . Dzięki

Opublikowano

Nesowe romy pierwszych trzech części w sieci mają hacki poprawiajace multum rzeczy, więcej kolorów, muzyka będąca kombinacją tej z FC i naszego NES, kontrola nad postacią po "oberwaniu" w powietrzu. Warto obadać.

Opublikowano

Nie no Messenger bez dwóch zdań. Ogrywam dodatek i dalej gra ocieka zajebistością. To ten indyk z kategori MUSISZ W NIEGO ZAGRAĆ. 

Opublikowano

Właśnie się zorientowałem, że Baba is You jest przecenione. Z tego co widziałem to zapowiada się mega fajna gra logiczna. Już łyknąłem.

Opublikowano
50 minut temu, bulaxyz82 napisał:

Nie no Messenger bez dwóch zdań. Ogrywam dodatek i dalej gra ocieka zajebistością. To ten indyk z kategori MUSISZ W NIEGO ZAGRAĆ. 

Dodatek już wyszedł?!

Opublikowano
56 minut temu, estel napisał:

Właśnie się zorientowałem, że Baba is You jest przecenione. Z tego co widziałem to zapowiada się mega fajna gra logiczna. Już łyknąłem.

Później zaczyna męczyć.