Wredny 9 446 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Tego się właśnie obawiałem, bo coś tak mi się obiło o uszy. Do tej pory były tylko napisy, więc nie było problemu (oprócz Google Translatora, którym tłumaczyli wszystkie menusy), oprócz tego, że musiałem zmienić język konsoli na polski, bo inaczej miałbym grę po rosyjsku... Natomiast w tej sytuacji... Czyli wybór pomiędzy polskim a rosyjskim dubbingiem? Ale czad - niech mnie cmokną w pałkę w takim razie. Kiedyś kupię używkę z UK i jeszcze taniej zapłacę, bo tak to z CoDami nie-po-polsku jest - na allegro zawsze 50% taniej niż nasze wydanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Nie grałem w betę, widziałem tylko kilka filmików na YT i najbardziej obawiam się szybkości rozgrywki. Jak to wygląda w praniu? Edytowane 25 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Myślicie, że zrobią polski dubbing w multi? Jeżeli to dotyczy singla to niech tam sobie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Od czasów COD 1 i 2 na PC czekałem na taką grę na PS. Mam bardzo duże oczekiwania... Ale też jestem przekonany, że gra będzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Myślicie, że zrobią polski dubbing w multi? Jeżeli to dotyczy singla to niech tam sobie będzie. No ja właśnie singla się obawiam, bo multi w CoDach olewam od kilku odsłon. W każdym razie mam tu podobnie jak z Assasinami, czyli jeszcze tak spore zaległości, że aż sięgają PS3 - dopóki chociaż nie ukończę innych to nowego nie tknę :) Ale fakt - w multi też to jest wkurzające, bo nie raz przez headseta słyszałem u znajomych jakieś śmieszne polskie odzywki w takim Battlefield, Uncharted czy The Last of Us - słabo to brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Ja z kolei assassynyskwysyny olałem, bo schemat niszczył rozgrywkę. A, i ZNACZNIKI. Kocham rpgi, ale mimo to każdego coda i czarnego opsa łykam na premierę. Tak będzie i tym razem. Mały, wewnętrzny hype już gdzieś tam w trzewiavh się odzywa Btw pamiętam cod mw 2... W dniu premiery obudziłem się o 7 i spać do otwarcua media markt nie mogłem. I od 9tej meczyki szły! Ten barber shop... Edytowane 25 Października 2017 przez MAJOCHEY_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Ja również mam hype na grę + zaklepany urlop na poniedziałek (tak profilaktycznie, jakbym się zapomniał, że trzeba iść do roboty). Jeszcze tydzień! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 W X-Kom edycja Pro na konsole za 369 zł: https://www.x-kom.pl/szukaj?q=CALL_OF_DUTY%3A_WWII_PRO Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 I znowu mi anulują zamówienie - podziękował. Próbowałem kiedyś u nich wyrwać COD'a i najpierw mail, że wysłany, potem telefon, że nie dotarł, potem kolejny, że nie mają chwilowo, a po dwóch tygodniach anulowali bez podania przyczyny. Never again. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Kurde z ceną ich po j e b a ło. 269 zeta ze reskina. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 No niestety, kumpel już gra i multi podobno mocno przyspieszone względem bety, graficznie gorzej, 2 dzien i chce sprzedać, a beta bardzo mu do gustu przypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Podobno gra jest zablokowana i dopiero w dzień premiery Acti wypuści patch odblokowujący, tak więc średnio wierzę w to co napisałeś. Zobaczymy już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Szczególnie, że piszesz o multi. Serwery już chodzą? Żadnych świeżych gameplayów na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No chyba, że chodzi o granie na blaszce, a to wiadomo...nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Ja gram od wczoraj na prosiaku. Single działa, multi nie sprawdzałem. Na starcie patch 1.04 prawie 10gb. Jest ogień Edytowane 2 Listopada 2017 przez Sqtr78 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Grał na ps4, serwery działały, grę już sprzedał - bardzo dobra rekomendacja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Grał na ps4, serwery działały, grę już sprzedał - bardzo dobra rekomendacja xD Ale skończył singla przynajmniej na hardzie? zagrał kilkanaście meczy na multi i wtedy zadecydował? Czy bo "B1" lepszy, czy coś w ten deseń..? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) powiedzial tylko, ze nie wiele ma wspolnego z betą, ktora mu sie bardzo podobala, za szybka, znowu perki na speeda, ADHD, grafika downegrade i tyle. Edytowane 2 Listopada 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Przecież beta była szybka xD Poczekam aż wypowie się ktoś kto już sam grał w grę, a nie, że jakiś kolega dzień przed premierą gry już ją sprzedał, bo po jednym dniu stwierdził, że to (pipi) :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No tak, bo faktycznie cody mają taką głębie, że dopiero jak się ogarnie lore, to można się wypowiadać. Litości. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 powiedzial tylko, ze nie wiele ma wspolnego z betą, ktora mu sie bardzo podobala, za szybka, znowu perki na speeda, ADHD, grafika downegrade i tyle. No własnie beta też mi podeszła dlatego jutro biorę. Najwyżej się szybko sprzeda z małą stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ja z chęcią bym się jutro wypowiedział, ale grę kupię dopiero po zakupie koksa. Na PS4 mógłbym wziąć, ale gorszą wersję i na dodatek na konsolę z gorszym padem, no nie bałdzo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No tak, bo faktycznie cody mają taką głębie, że dopiero jak się ogarnie lore, to można się wypowiadać. Litości. No nie wiem jak Ty, ale ja sobie nie wyobrażam kupić gry, raz ją odpalić, stwierdzić, że nie fajna i od razu sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacperdd 4 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Dawno nie było mnie w codzie - zombie mode jest też na podzielonym ekranie? I jak z wersją językową - jest w końcu klasycznie(ang + napisy pl) czy tylko dubbing pl? Edytowane 2 Listopada 2017 przez kacperdd Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dawno nie było mnie w codzie - zombie mode jest też na podzielonym ekranie? I jak z wersją językową - jest w końcu klasycznie(ang + napisy pl) czy tylko dubbing pl? Tak, zombie mode na podzielonym ekranie. Tylko dubbing pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi