Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Ty ale wiesz że geralt nie lubił zarostu a to ma być na podstawie książek nie gier. W grze zarost był mocno ekspnowany bo był to ficzer gierki z rosnącą brodą. 

Tak co do wyglądu geralta to oczy mi nie pasują i ta sztuczna peruka. Reszta ok. Jakieś blizny pewnie mu dadzą. Do tego zakładam skoro będzie renfri i stregobor to pierwsze odcinki będą opowiadać o znacznie młodszym geralcie niż ten znany ci z gier. 

Ale gdzie ja tu się odnoszę do gier? Lekki zarost (nie broda) dodałaby surowości w wyglądzie Geralta i tyle. Z tymi oczkami i gładką cerą bez blizn średnio wygląda na zabójcę potworów. Oczy pewnie dostaną jakieś CGI. A blizny pewnie wraz z progresem fabularnym bo nie bardzo widzę tutaj komputer (mustache, pamiętamy!).

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 149 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano
7 minut temu, selene napisał:

Znakiem rozpoznawczym Triss były długie, kasztanowe włosy, połyskujące złotem. Piękne i bujne, nosiła zawsze rozpuszczone, co, według niej, podkreślało wolność i niezależność. Uroku dodawały jej duże, niebieskie oczy oraz rumiane policzki. Magiczka miała spory biust, jednak jej suknie zawsze zapięte były pod samą szyję – na piersiach nosiła blizny, pamiątki bitwy pod Sodden. Czarodziejka trzymała zdrową dietę, aby utrzymać zgrabną sylwetkę i 22 cale w talii. Triss bardzo dbała o siebie, malowała się i kąpała nawet kilka razy dziennie. Była bardzo atrakcyjna, jak wszystkie czarodziejki i przykuwała wzrok wielu mężczyzn.

Zarówno pan @Mojave jak i pan/i Netflix proszę stąd wyjść.

A KASZTANOWE TO JAKIE TO SA KUREŁA? CIEMNO RUDE.

Opublikowano

NIech się lepiej nauczy tańca z mieczem dobrego, parownie ciosów w stylu opisów z książek i dla samej szermierki obejrzę ten serial.

Opublikowano
47 minut temu, Mojave napisał:

A KASZTANOWE TO JAKIE TO SA KUREŁA? CIEMNO RUDE.

A jak tak to przepraszam :lapka:

1375189381.jpg&w=670

No dla mnie to brązowy :dunno:

Opublikowano
14 godzin temu, McDrive napisał:

wygląd Geralta mi nie przeszkadza, mam wrażenie, że jest o wiele bardziej książkowy niż ten z gier także tego. Kwestia gry aktorskiej. Na to trzeba czekać. 

Faktycznie w tym wypadku jest na co czekać. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mojave napisał:

Triss ma byc ruda i chuj mnie to obchodzi.

Gry zyebauy wam pogląd

7b71da4ef4f6aafcc4fcdd1911c7adef.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, Masorz napisał:

To był test footage a jakie poruszenie XD

Zacznę oceniać ten serial po obejrzeniu minimum 3 odcinków, czyli za 2 lata. Reszcie poyebanych zapaleńców proponuję to samo.

Cokolwiek to jest, stwierdzili, że jest warte wykorzystania jako materiał promocyjny - prawdopodobnie ponieważ w ich ocenie jest bliskie produktu końcowego. Ludzie mogą sobie na tej podstawie ponarzekać i oni mogą sobie wziąć do serca darmowy feedback, żeby zaoszczędzić na reshotach. 

Opublikowano

Ogólnie ciekawy obraz szykuje się jeśli chodzi o lożę czarodziejek. Trzy z nich mają już barwę mlecznej czekolady i wyłania się tu pokaz walki uzdolnionej i bardziej oświeconej mniejszości z mizogonistycznym patriarchalizmem, bo że królowie będą najczystszej krwi białasami będzie pewne. Niech jeszcze z Radowida zrobią psychola jak w grze, to będziemy mieć wisienkę na torcie:banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najważniejsza jest opinia ludzi z forum cdp. Nie mogę się doczekać tych wpisów o tym, że czyjś kolor włosów jest zbyt szary, a nie siwy:banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 1.11.2018 o 12:17, oFi napisał:

NIech się lepiej nauczy tańca z mieczem dobrego, parownie ciosów w stylu opisów z książek i dla samej szermierki obejrzę ten serial.

To patrz jakie Pan Wiesław doyebał muskuły:

Miecze i szermierka mu już nie będą potrzebne, będzie potwory gołymi rękami rozrywał :pawel:

Opublikowano

Można o nim mówić wiele, ale bozia dała mu predyspozycję do ładnej formy.

Opublikowano

Doomguy fhui. W sumie obejrzałbym takiego Doom-a bez dialogów tylko samo napyerdalanie.

Opublikowano

A w szkole sredniej smiali sie z niego, ze był grubasem :frog:

Opublikowano

Dzieki nim miał motywację, gdyby się nie śmiali byłby teraz zadowolonym z siebie pulpecikiem.

Opublikowano

Prawa ręka na ludzi, 

Lewa na potwory. 

Opublikowano

Prawa na lewaków i na odwrót. Potwory uciekają w popłochu. 

Triss od tyłu, Yennefer po pijaku.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kręcą na pewno i podobno bitwe pod sodden tam właśnie kręcą :)   W każdym razie czarodziejek pełno na planie. Polecam

tam dosyć dużo newsów z planu. I są ludzie co zdjęcia robią z okolic planu. 

I masz Lauren na planie 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ooo, 8 kilosów ode mnie, najs.

Kurde, miałem ochotę w sobotę podskoczyć tam, a tu się zwinęli już ponoć :/

Edytowane przez Rozi