Opublikowano 8 października8 paź Oni czasem nie nakręcili już piątego sezonu? Po tym co widzę jednak nie chce mi się do tego wracać, nawet dla Geralta. Niech robią cancel tego barachła.
Opublikowano 8 października8 paź Piąty sezon kręcili razem z czwartym z tego co pamiętam. No i po nim koniec serialu, czyli cancel, bo pierwotnie ponoć miało tych sezonów być siedem.Ja odpadłem na pierwszym odcinku serii numer trzy i także nie zamierzam wracać aczkolwiek popatrzę parę minut jak ten młodszy brat Thora się sprawuje.
Opublikowano 8 października8 paź 9 godzin temu, Colin napisał(a):1:34 nawet skopiowali ujęcie kamery z rzezi w Blaviken
Opublikowano 8 października8 paź Mi wystarczyły 2 sezony i potem nawet nie wracałem. A i te jakoś wybitne nie były.
Opublikowano 30 października30 paź Chujowo, bo nie ma gościa popylającego na wózku inwalidzkim. Btw, hit już uderzył na platformę.
Opublikowano 30 października30 paź Pierwszy, to Godfather na tle pozostałych, a spin off, to chyba powinien mieć minusowe oceny.
Opublikowano 30 października30 paź Pierwszy sezon serio obejrzałem z zaciekawieniem. Drugi domęczyłem. Trzeci skończyłem na pierwszym odcinku i nic nie wskazuje bym miał ochotę wracać.
Opublikowano czwartek o 15:305 dni Drugi oglądam jednym okiem z dziewczyną. Jak Nenneke wyskoczyła czarna i zaczęła pluć na lewo i prawo "fuck it, fucky fuck" to wyszedłem z pokoju....
Opublikowano sobota o 07:154 dni Po pierwszym odcinku śmiało mogę powiedzieć, że tragedia i dopiero teraz widać, że właściwie tylko Heniek trzymał to barachło koniuszkiem nosa na powierzchni. Bez niego nic tu nie działa i dłuży się niemiłosiernie. No może poza brutalnymi scenami walki na koniec, ale to tyle.
Opublikowano sobota o 09:384 dni Niestety w drugim sezonie w zachowaniu Vesemir to jakiś wujek z wesela co sobie na baby gołe lubi popatrzeć. Chore.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Scena Bonharta ze Szczurami świetna. Bonhart to ogólnie jedna z najlepszych rzeczy w tym serialu. Może, i tu uwaga, bo mocno spekuluję, dlatego, że jest dokładnie taki jak w książce?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wybaczcie ignorancję, ale czy w książkach Ciri też była lesbą a Jaskier gejem. Tylko poważne odpowiedzi proszę.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ciri miała epizod z jedną ze szczurów (bardziej z poczucia bezsilności niż świadomego wyboru - książka dobrze tą relacje opisuje), a Jaskier rukał tylko baby.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ciri najpierw się nożycowała i bała się siurów, ale potem już się nie bała. Jaskier walił w bęben tylko niewiasty.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pierwszy sezon oglądałem i mi się podobał. 2 i 3 tak jednym okiem jak żona oglądała i nie bardzo. Teraz też 4 oglądałem tak na pół uważnie no i jestem na tyle zaintrygowany, że chyba sobie cały na spokojnie obejrzę. Dość konkretny, końcówka mocna.