Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Playerunknown's Battlegrounds

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy teraz opłaca się zamawiać ze sklepu Microsoftu jeżeli list będzie szedł 3 do 5 dni. A 12 będzie do kupienia z menu konsoli i dostaniesz kod od ręki.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 133,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wygląda tragicznie, wszystko rozmazane. xD Jeśli to nie wina samego streama...

Opublikowano

cdkeys i można bez problemu juz grać 

Opublikowano
3 godziny temu, cithall napisał:

Wygląda tragicznie, wszystko rozmazane. xD Jeśli to nie wina samego streama...

TO nie jest gra, w której grafika stoi na pierwszym miejscu, to na bank. Trzeba pamiętać, że to game preview, a gierka waży coś koło 5 giga. Na bank z dnia na dzień tytuł będzie się zmieniał. 

Zresztą, nawet na pc ludzie grają, mając miejscami takie tekstury. 

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o to żeby zaraz wyglądało jak Uncharted, ale to co prezentuje to serio wczesne PS2. Gra wygląda tragicznie i do tego łazi w 30fps xD

Opublikowano
6 minut temu, cithall napisał:

Nie chodzi mi o to żeby zaraz wyglądało jak Uncharted, ale to co prezentuje to serio wczesne PS2. Gra wygląda tragicznie i do tego łazi w 30fps xD

chyba nie jest aż tak źle ;) 

kilka screenów z Xboxa

DQyN4dOUEAEBZYR.jpg

DQyOddbVoAAJNRy.jpg

DQyN4dLVwAAUga_.jpg

poza tym wciąż pracują nad optymalizacją (m.in przy wsparciu developerów z Coalitions)

Opublikowano

Sam na PC gram na niskich detalach, poza teksturami i antialiasingiem. No, ale to głównie by mieć te 100-150 fps. Na 144hz robi to różnicę.

Opublikowano

XD jak to wyglada

mi juz ms wysłał pakę, może jutro bedzie grane <3

Opublikowano

Pograłem trochę, nawet raz kurczaczka zgarnąłem już :) Nie rozumiałem fenomenu tej gry, ale jak już spróbowałem, to się wciągnąłem. Jutro z ekipą powinno być jeszcze lepiej.

Opublikowano

Najlepsze multi od dekady a tu płacze, że gra słabo wygląda - Boże, coś Polskę...

Opublikowano
11 godzin temu, cithall napisał:

W sumie to tak jest, no i... co z tego? Do fajerwerków graficznych jest, nie wiem, Gears of War 4. Tylko tam masz dużo mniejsze mapy i bitwy w dużo mniejszej skali. Nie da się mieć wszystkiego. 30fps jest dość kiepskie w tym przypadku, ale nie jest to nic niezwykłego (chociażby właśnie GeoW4 czy Destiny 2). Ta gra stara się robić coś innego, podejść do tematu w nowatorski sposób i moim zdaniem tego dokonuje. Wolę takie próby niż milionowy klon Gearsów/Call of Duty 4 MW, czyli formuły z 2006/2007 roku.

Opublikowano

Panie kruku girsy to 60 klateczek, a z reszta wypowiedzi sie całkowicie zgadzam fajnie dostać cos świeżego, oby tylko ta gra była rozwijana tak samo jak na pecetach

Opublikowano

W sumie to tak jest, no i... co z tego? Do fajerwerków graficznych jest, nie wiem, Gears of War 4. Tylko tam masz dużo mniejsze mapy i bitwy w dużo mniejszej skali. Nie da się mieć wszystkiego. 30fps jest dość kiepskie w tym przypadku, ale nie jest to nic niezwykłego (chociażby właśnie GeoW4 czy Destiny 2). Ta gra stara się robić coś innego, podejść do tematu w nowatorski sposób i moim zdaniem tego dokonuje. Wolę takie próby niż milionowy klon Gearsów/Call of Duty 4 MW, czyli formuły z 2006/2007 roku.
Ale ja tylko napisałem, że gra fatalnie wygląda co jest prawdą. Nie chodzi mi o to że gra jest (pipi)owa. Gra może być fajna, ale nie zmieni to faktu że ma słabą oprawe i można oczekiwać w tym aspekcie czegoś więcej w 2017. Koniec tematu z mojej strony. :)
Opublikowano
30 minut temu, kubson napisał:

Panie kruku girsy to 60 klateczek, a z reszta wypowiedzi sie całkowicie zgadzam fajnie dostać cos świeżego, oby tylko ta gra była rozwijana tak samo jak na pecetach

A to przepraszam serdecznie, wydawało mi się, że kampania w 4K jest w 30fps i od razu założyłem, że multi też (jak Uncharted zresztą).

Opublikowano

A to przepraszam serdecznie, wydawało mi się, że kampania w 4K jest w 30fps i od razu założyłem, że multi też (jak Uncharted zresztą).
Uncharted to też 60 klateczek...
Opublikowano

Uch, rano, kawy nie wypiłem jeszcze i piszę bez sensu. Jasne, jest 60fps w multi w U. Tam powinno być jeszcze jedno zdanie na końcu - "A w Gearsach przecież jest 30fps w singlu i 60fps w multi (jak w Uncharted zresztą)".

Dzięki za czujność ;).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Można grać w składach dwu, trzy lub cztero osobowych.

Jakby ktoś właśnie chciał pograć w składzie, najlepiej dwu osobowym, bo moim zdaniem wtedy jest największy fun, to wysyłać zaproszenia.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Na pc dodali nową mapę parę dni temu.
Oglądałem filmiki i streamy z Xboxa i nie trzyma tych 30 klatek. Miałem kupować, bo gra mi się podoba, ale się powstrzymałem.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie wiem jak u Was ale  dla mnie na ten moment gierka jest niegrywalna, średnio co drugi, trzeci mecz sie wiesza i wypier*ala do dasha, po ponownym uruchomieniu zazwyczaj jestem juz w glebokiej... Early acces jego mać...

Opublikowano

Kto dzisiaj gra wieczorem, chętny jestem do dwójek i czwórek :)