Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Na razie wstrzymałem się z kupnem PC-ta. Dzięki wzmożonym staraniom ocelota, ubiego i blantmana, wystarczająco obrzydzili mi ten zakup swoimi osobami i bajadurzeniami w tym temacie. Dzięki chłopaki! ;)

Mi też chce się rzygac jak czytam ich wywody PieCowe, ale PC przydaje się do starcrafta i Hearthstone'a, a w reszte zaorać.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czeski tobie potrzebne jest wsparcie lekarza xd

nSEYxaW.gif

Opublikowano

wieszczę, że na najbliższym E3 polecą ze strony cesarza S konkretne tsar bomby :xboss:

Swietnie, ale osobiscie mam watpliwosci. MS bardzo mocno sie opuscil pod tym wzgledem w tej generacji i nic nie wskazuje na to bys mial racje.

Opublikowano

wieszczę, że na najbliższym E3 polecą ze strony cesarza S konkretne tsar bomby :xboss:

Swietnie, ale osobiscie mam watpliwosci. MS bardzo mocno sie opuscil pod tym wzgledem w tej generacji i nic nie wskazuje na to bys mial racje.

Póki co stawiają na złe konie. Postawili między innymi na Rare. Czym prędzej powinni odstawić od cyca tych darmozjadów (Sea Of Thieves ssie paukę i to mówię otwarcie ja jakem bot), a zaoszczędzoną kasę wydać na zakup jakiegoś zdolnego studia lub wykupić kilka czasowych ekskluzywności. Postawili na Platinum Games i ich Scalebound... Wszystko szło super aż do niesławnego pokazu z E3 bodaj 2016 r. Nawet ja się po nim zrzygałem, choć w odróżnieniu do większości botów chińszczyzną nie gardzę. Microsoft powinien wziąć du.pę w troki i zacząć działać. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

22330777_2052666748298483_762839654_n.pn

Opublikowano

Póki co stawiają na złe konie.

Ja to wszystko rozumiem, ale jak to sie ma do tego napisales poprzednio :-D

Opublikowano

Póki co stawiają na złe konie.

Ja to wszystko rozumiem, ale jak to sie ma do tego napisales poprzednio :-D

To, że teraz postawią na lepsze, bo kilka rączych ogierów mają w swojej stajni (np Halo, Forza)

Opublikowano

Niesamowity lineup XD

Opublikowano

Community tego chciało.

Opublikowano

no cuphead w końcu wyszedł i forza 7

Opublikowano

siemka niebieskie przegrywy, jak tam szrot4 ma w końcu jakieś gry czy dalej konsola z najgorszymi multiplatformami bez gier? :) 

Opublikowano

trzymać konsole dla gry naughty dog lmao

Opublikowano

pacio dzisiaj popisuje sie rigczem, szanuje

To na kij ja trzymam swoje PS4? :/

no jak widać dla gier pokroju my name is mayo

Opublikowano

pacio dzisiaj popisuje sie rigczem, szanuje

To na kij ja trzymam swoje PS4? :/

no jak widać dla gier pokroju my name is mayo

Super gierka, nie rozumiem tej szydery xD
Opublikowano

okruchy z xboxa najlepsze na ps4, wystarczyło dodac qte, skrypty i faceta w rajtuzach do sunseta

Opublikowano

Czyli jedynym powodem do kupienia niebieskiego szrota będzie gra twórców Sunset Overdrive? XD

Tylko dla bezguści twojego pokroju ty zielony małpiszonie

Opublikowano

Widzę ze pupcio ma już 4 ostrzeżenia bo coś lekkiego jezyka nabrał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.