Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metro Exodus

Featured Replies

Opublikowano

Doczepka dla ułomnych to właśnie rosyjska wersja, bo jak widać większości nie przeszkadza, że wali totalną amatorszczyzną - wystarczy, że jest rosyjska i chooy tam z takimi drobiazgami jak gra aktorska czy kontrola jakości tejże...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 106,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gierka pękła w kilka dni. Bardzo dobry tytuł i szczere, pozytywne zaskoczenie tego roku. Tak, gra ma kilka wad takich jak: - słaba animacja - małe błędy techniczne - niemowę główne

• Ok, czyli standardowe "nie znam się, ale się wypowiem". Metro 2035, to wstęp do wydarzeń z Exodus, więc zarzuty jakoby było za mało Metra w Metrze nie trafione. Flagowy obraz powierzchni w Metrze

• Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak.

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

Doczepka dla ułomnych to właśnie rosyjska wersja, bo jak widać większości nie przeszkadza, że wali totalną amatorszczyzną - wystarczy, że jest rosyjska i chooy tam z takimi drobiazgami jak gra aktorska czy kontrola jakości tejże...

"Down suka"

...

Jak cię to bawi.

Opublikowano

Rosyjska amatorka> amerykańce udające ruski akcent

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy kolekcja dalej daje radę? Czy jest w 60 fpsach? Czy jest trudno?

Opublikowano

Tak, to mam na myśli :) Martwię się że mnie odrzuci po Wolfenstein New Order i Doomie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym w końcu zobaczyć prawdziwy gameplay by móc cokolwiek stwierdzić i zacząć się ewentualnie nakręcać.

Opublikowano

Wczoraj zobaczyłem ten obrazek w temacie i miałem napisać dokładnie to samo - gierka niby wychodzi w tym roku, a nie widzieliśmy ani skrawka (prawdziwego!) gameplayu.
Co prawda u mnie to i tak day-one, bo uwielbiam te klimaty, a w crapa raczej trudno mi uwierzyć, ale mimo wszystko jakiś grywalny fragment mogliby zaprezentować.

Opublikowano

Pamiętaj, że w Metro gra się tylko po rosyjsku ;)

Co do samej gry to fakt - klimat jest genialny od pierwszej części i nie ma możliwości, żeby gra wyszła gorzej niż bardzo dobra. Najgorszy scenariusz jaki przewiduję to sytuacja jak z nowym Wolfem. Świetna gra ale w ogólnym rozrachunku gorsza od poprzedniczek (tak, wliczam The Old Blood).

Opublikowano

:3

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Co nie znaczy, że to samo będzie w pełnej wersji. 

No ale Metro od zawsze miało świetne wizualia więc o to bym się raczej nie martwił. 

Opublikowano

Do tego większa swoboda... Wyczuwam tu trochę takie Homefront the Revolution (nie bijcie, ale klimacik tam zacny był, a i wizualia wysokiej klasy, bo na CryEngine to chyba tylko Polacy potrafią paszteta zrobić) - otwarte lokacje, post-apo, sporo miejsc do splądrowania, jakiś crafting.
W poprzednich częściach najbardziej podobały mi się etapy na powierzchni - te bagna w Last Light, to przecieranie mokrej szybki ręką, to nerwowe szukanie kolejnego filtra do maski... Jeśli w Exodus będzie tego typu atrakcji więcej to jaram się tym bardziej.

Opublikowano

Dobrze że atomówki nie niszczą torów bo mieliby przeyebane :yakubu: 

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

info z Gameinformera

-pełny system dnia i nocy 

-dynamiczną pogode

-zjawiska atmosferyczne

-zaawansowaną symulacje sztucznej inteligencji fauny

-physic-based rendering

-overhauled ligting

-znacznie wieksze poziomy (największa arena w Last Night miała wymiary 111m x 200m, tymczasem w Exodusie będą areny o wymiarach 2000m x2000m

-pełny mo-cap dla animacji twarzy 

-twórcy ponadto celują w natywne 4K dla KOXa  

Edytowane przez asax

Opublikowano

dla mnie obok rdr2 i cyberpunk jest to top tego co zostalo zapowiedziane 

Opublikowano

Jest jaranko ale e poprzednich częściach zawsze miałem efekt wow jak wychodziłem na powierzchnie i coś czuję że w tej części będę za tym tęsknić

Opublikowano

no troszke jest zbyt bialo i jasno, wolałem mrok i szaro bure kolorki ale wierzę ze podolaja i stworza mocny klimat