Skocz do zawartości

Ori and the Will of the Wisps

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś nienawidzi xboxa, to powinien chociaż na PC zagrać. Jedynka to jedna z najlepszych gier jakie miałem okazję odpalić w ciągu kilku ostatnich lat. Microsoft powiniem im złożyć ofertę nie do odrzucenia i zrobić maskotkę konsoli skoro Conkera i tak mają w du.pie :frog:

• Odpowiedzi 426
  • Wyświetleń 83,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Usłyszenie na żywo OST Ori było dla mnie niesamowicie mocnym przeżyciem. Ori + Narodowe Forum Muzyki = . Do tego na sam koniec orkiestra zagrała 3 utwory z Will of the Wisps (podczas tych kawałków ork

• 14 minut rozgrywki      

• A chusteczki do czego? Oblężenie Konina?

Opublikowano

Ori jest własnością Microsoftu więc nie muszą nawet składać oferty nie do odrzucenia

Opublikowano

Kupione na Steamie.:potter:

Po obejrzeniu tego filmiku powyżej ciekawi mnie jak rozwiązane zostanie sterowanie przy użyciu myszki i klawiatury. Już w jedynce czasami było dość trudno bez pada.

Opublikowano

o jenysiu :obama:

jeszcze tylko kilka dni 

Opublikowano

Na wczorajszym streamie z Oriego na Mixerze prezentowali m.in. kolekcjonerkę :wub:, nowy pad do Xboxa i tryb Spirit Trials.

https://mixer.com/Xbox?vod=iX-4z5urLk-haDuY7MDmDA

Hype wskoczył już na najwyższy poziom. Nawet poważnie się zastanawiam nad tą pudełkową wersją, mimo że nie mam Xboxa. 

Opublikowano

Wiem, że to tylko formalność, ale do kiedy embargo? Bo na razie pozostaje mi tylko poczytać recki :(.

Opublikowano

nie wiadomo czy jest jakieś embargo i kiedy w ogóle będą recki.

Zresztą jakie to ma znaczenie gdy sama gra będzie dostępna w dniu premiery do ogrania w śmiesznie niskiej cenie w Gamepassie i będzie można samemu sobie zrecenzować gierke?

Opublikowano

Takie to ma znaczenie, że mam tylko PS4 i Switcha, więc modlę się o wersję na Switcha, tak jak to było z jedynką. Muszę się na razie pocieszać i nakręcać opiniami innych.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

W gazetce Media Markt jest od dziś zwykła wersja za 109 złotych i kolekcjonerka za 199 złotych.

Opublikowano

można już preloadować grę, zajmuje około 10gb

przypominam także o wycieczce na Kiribati jeżeli macie ochotę ograć grę dzień przed polską premierą :)

Opublikowano

Pewnie jest aczik za konia zwalonego

Opublikowano

Czyli jutro już pewnie będzie można zagrać? Wiadomo o której i na jakim regionie?

Opublikowano

Australia/Japonia  i granie od wieczora jutro  :banderas:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A czasami ustawienie na Nową Zelandię nie daje szybszego dostępu? Pamiętam ze na NZ ustawiałem w przypadku premiery Gears 5.