Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 648
  • Wyświetleń 111 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co za łajzy, oryginalne kawałki powinny być we wszystkich wersjach.

• Wczoraj miałem okazję trafić online na Tyranta, ambasadora marki i komentatora DBFZ. Jakby ktoś chciał zobaczyć wpierdziel to 1g21m tutaj https://www.twitch.tv/videos/937920571?t=01h21m04s Masa b

• Piccolo i Kuririn potwierdzeni, więc skład bety jest już w pełni znany.  

Opublikowano

Przypomnijcie mi pojutrze (bo pewno zapomnę) to ściągnę sobie betę. Może skusi na full wersję.

Opublikowano

Przypomnę Ci Farmer, o to się nie martw. Niestety na chwilę obecną sporo osób nie może się w ogóle połączyć z serwerami gry, w tym i ja :/

Opublikowano

Ciężko ze znalezieniem meczu. Przez 20 minut tylko jedną walkę udało mi się zagrać (na X1X). Cholera wie czy wybierać Europe wschodnią 1/2, UK, czy może walka rankingowa, czy jednak dla rozrywki. Dla bety powinna być sama Europa i tyle. Trzeba będzie sprawdzić na PS4 czy tak samo to wygląda.

PS. Da się jakoś zagrać przeciwko znajomemu z listy ? 

Opublikowano

No trochę lipa z tym wyszukiwaniem, a jak już znajdzie to przeciwnika z jedną kreską. A żeby trafić na znajomego, to najlepiej wbić na puste lobby (w Eastern EU, pełno takich :dynia:) i wtedy próbować. Teraz jestem w UK1 i też słabo, ale dałem tylko najlepsze połączenia. Trochę za dużo tych regionów.

Opublikowano

Jak ogólnie wrażenia z gry? Jest ogień? Lepsze niż te badziewia z PS3? Będzie tryb fabularny czy gra nastawiona na online i versus?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Beta wymaga PS+, czy dopiero od jutra będę mógł grać, jako że nie mam pre-ordera? Odpalam i jak chcę wejść do gry to wywala mi "You do not have permission to acces this content"

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Panowie, ten wyczesany steelbook, to tylko z tą bardzo drogą edycją limitowaną?

Opublikowano

Ukończyłem tutorial, banalny przy tym z GG, sama gra tez wydaje się bardzie przystepna dla casuali.

Opublikowano

No im dalej tym lepiej jeżeli chodzi o wyszukiwanie. Nadal daleko od perfekcji ale jest progres. Mam natomiast pytanko. Czy do dokupienia będą jedynie japońskie oryginalne kawałki czy może jakimś cudem oprócz dubu będzie można usłyszeć angielską muzykę ? Wydam każde pieniądze za OST Bruce'a Faulconera:

9:27 <3

Opublikowano

Nie da się w becie grać ze znajomymi, tylko World Match.

Opublikowano

Spoko, ja bardzo chętnie.Obawiam się niestety że umarlibysmy oczekując na połączenie. 

Czekałem z pięć lat świetlnych i nie udało się.

Edytowane przez da$io

Opublikowano
Failed to initialize network... Pograne 

Za ktormys razem się załaduje. Mi za 6tym chyba poszło;P 

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie poszło za drugim razem, ale co z tego, skoro 20 minut latałem po lobby i nie mogłem znaleźć meczu. Później rozgrywałem z nudów tutoriale i również nic. Avatarków lata sobie po tej mapce cała masa, ale zagrać nie można z nikim. :/

Opublikowano

Ja tylko szybko triale odpaliłem;) niezły button masher, w sumie nie wiem czy jest sens sticka z szafy wyciągać, bo na padzie gra się dobrze;) jedno co powiem że na żywo gra wygląda fantastycznie, jeszcze lepiej niż na YouTube;)

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może beta będzie przedłużona jak już poprawia potrzebne rzeczy.