kacprzak1991 196 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zrobiłem wiele i zdobyłem chyba ta najsilniejsza broń. No nic wszystko wskazuje na to ze zbliżam się do końca Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 TEW1 mial chyba, tylko dwa poziomy na starcie i ten drugi moim zdaniem był w sam raz(survival), jak to wygląda w dwojce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ma trzy poziomy na starcie - odpowiedniki Easy, Normal i Hard, oraz zablokowany Classic, który jest wariacją na temat tego ostatniego, tyle że z brakiem możliwości upgrade'ów (zarówno broni jak i postaci) oraz z ograniczoną ilością save'ów (7). Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jestem po 14 rozdziale, o którym chyba wiele osób wypowiadało się ze jest kozak itp. No niestety chyba po recenzji nrgeeka, która mocno zaspoilerowal końcówkę nie miałem żadnego zaskoczenia, ale mimo wszystko uważam ze nie było to nic nadzwyczajnego a wręcz można by powiedzieć ze zastosowali tu mały recykling Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 13 minut temu, Wredny napisał: Ma trzy poziomy na starcie - odpowiedniki Easy, Normal i Hard, oraz zablokowany Classic, który jest wariacją na temat tego ostatniego, tyle że z brakiem możliwości upgrade'ów (zarówno broni jak i postaci) oraz z ograniczoną ilością save'ów (7). A Normal odpowiada Survivalovi z jedynki czy jest dużo latwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jest łatwiej. Nightmare to odpowiednik Survival z jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Gra skończona. Na liczniku prawie 20h. Miałem po przejsciu sprzedawać ale kusi nowa gra plus;p bardzo dobra gra, twórcy byli naprawdę pokreceni tworząc niektóre etapy. Żałuje ze nie zdobyłem trofea związanego z grillowaniem bo widzę ze jest coś takiego i miałem okazje to zrobić ale nie wpadłem na to;p 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 O co chodzi z tym zielonym małym okręgiem(rezonans) w okolicach warsztatu(lewa strona na srodku mapy), tam gdzie Spoiler po wlaczeniu pradu w garazu łazi ta prawie niesmiertelna kobiecina w białych wlosach Ten malutki zielony okrag niby wskazuje, ze jest cos tam do zrobienia, ale nie bardzo wiem co Spoiler (do piwnicy pod samochodem już schodziłem) Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Evil within TOO^^ polecam jeszcze filmik tego kolesia z pierwszej części gdzie pierwszy sekret niszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 kurde mialem leciec sam watek glowny ale te niektore tripy w pobocznych domkach sa naprawde swietne ten z szafa grającą w knajpie :U fabula i klimat poczatkowo nie siadly ale teraz juz jak sie wkrecilem na maksa to wyborny tytuł, szkoda ze slabo sie sprzedal Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Tu wręcz NIE MOŻNA lecieć tylko wątku głównego, bo wszystko jest tu ważne i istotne. Zresztą to nie WATCH_DOGS, gdzie masz 150 pobocznych aktywności, klepanych metodą "kopiuj/wklej" - tutaj masz może z 5 bocznych questów przez całą grę, więc warto je poznać, bo ani nie są one robione na siłę, byle były, ani nie jest ich jakoś specjalnie dużo, żebyś odczuwał bolesną rozłąkę z wątkiem głównym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 no nie, chodzi mi o te znaczniki na radiu czasem podchodzimy do typa, zwykla rozmowa z przeszłości, zbieramy loot i elo a czasem... lo materdynia, wiadomo co :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Te rozmowy z przeszłości przeważnie nagradzają gracza dodatkową porcją żelu, a w pobliżu tych trupków zawsze można znaleźć dodatkowe ammo czy nawet broń. No i także rozbudowują grę fabularnie, więc IMO - warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Promocja na psstore do środy za 99zl. Brać Pany 2 miesięczna gra z średnią ocen 8-9 to prawie jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Takie zjeżdżanie z ceny, to pewnie dlatego, ze gra sie mega słabo sprzedaje. Na PC też już była kilka razy w promocjach sporo poniżej stówy. Czyli to samo, co z Preyem, który już teraz na PSS jest za 80 zł ze stałą ceną. Bethesdzie te gierki sie słabo sprzedają. Wolf chyba najlepiej sobie poradził. Jestem ciekaw, jak to wpłynie na ich dalszy plan wydawniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Bardzo mnie to smuci. Najlepszy wydawca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 4 godziny temu, Papaj napisał: Bethesdzie te gierki sie słabo sprzedają. Wolf chyba najlepiej sobie poradził. Jestem ciekaw, jak to wpłynie na ich dalszy plan wydawniczy? 4 godziny temu, [InSaNe] napisał: Bardzo mnie to smuci. Najlepszy wydawca. No dokładnie - ostatni bastion singlowych gier AAA wśród wielkich wydawców - czego bym od nich nie kupił - zayebiście się bawię. Ciekawe, jak długo jeszcze tak pociągną i czy to jest opłacalne? Prędzej czy później muszą zobaczyć, jak takie EA czy ACTI zgarnia łatwe dolary za praktycznie zerowy wysiłek i stwierdzą, że czas pójść tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Mam ADHD do zbieractwa w grach. A właściwie to do znajdziek ale serio nie widzę tych małych statuetek z kluczami. To samo miałem w jedynce. Patrzę sie wszędzie i nie jestem w stanie ich zobaczyć. Chyba dam sobie spokój, bo po jednej lokacji będę chodził 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 No nie są one jakoś wybitnie małe przecież - wystarczy porządnie eksplorować, rozglądać się i lizać ściany, a przynajmniej połowa z nich sama wpadnie na nasze konto. A resztę znajdziesz z tym: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Czemu nie mogę ściągnąć dema z psstore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 A jest w ogóle demo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Można ograć do połowy 3 chaptera a sejwy zachować na fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jest jakaś opcja żeby sprawdzić w którym chapterze nie zebrałem klucza ? Właśnie skończyłem grę i widzę, że jeden mi brakuje a nie chce mi sie chyba znów przechodzić całej gry.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Kurde, nie pamiętam, ale przejścia pomiędzy tymi chapterami są tak płynne, że raczej nie ma czegoś takiego... Odpal jakiś filmik (najlepiej PowerPyx) i może skojarzysz jakąś miejscówkę, której na pewno nie zbadałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 14 godzin temu, zagroo napisał: Jest jakaś opcja żeby sprawdzić w którym chapterze nie zebrałem klucza ? Właśnie skończyłem grę i widzę, że jeden mi brakuje a nie chce mi sie chyba znów przechodzić całej gry.. Niestety nie ma takiej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi