Skocz do zawartości

Shadow of the Colossus Remake

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No ja się nawet nie zastanawiam, biorę steelbooka jak tylko się pojawi.

Jak to wygląda i te 60 klatek.

Obok Chrono Cross to moja ulubiona gra.

Edytowane przez Shen

• Odpowiedzi 678
  • Wyświetleń 96,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wpadlo. Ehh coz to za piekna przygoda byla. W tym miejscu chcialbym podziekowac bluepoint za remaster idealny, dopieszczony , dzielo sztuki , wiem ze teraz napewno to czytaja wiec jeszcze raz dziekuje

• No juz przypier.dalanie się ze uleciał klimat na podstawie screena z doopy to autyzm over 9000. Ja tam po tym trailerze nie widziałem żadnego braku klimatu względem oryginału, wrecz przeciwnie świetni

• Bawicie się Photo Mode? Te lokacje

Opublikowano

Day One - zdecydowanie mój pierwszy zakup w 2018. Teraz ponownie ogrywam The Last Guardian i jestem wręcz spragniony tych klimatów od Uedy.

A te 60fps to podobnie jak w Nioh? Dla wszystkich, czy tylko dla PROsiaków?

Opublikowano

Ciekawe w jakie cenie będzie ten steelbook, tak czy owak, trzeba składać preordera.

Opublikowano

Pewnie z 250  będą chcieli złodzieje :/

Opublikowano

50 baksow, obstawiam niecałe 200 zł u nas.

6 minut temu, Pupcio napisał:

Pewnie z 250  będą chcieli złodzieje :/

47 minut temu, Wredny napisał:

Day One - zdecydowanie mój pierwszy zakup w 2018. Teraz ponownie ogrywam The Last Guardian i jestem wręcz spragniony tych klimatów od Uedy.

A te 60fps to podobnie jak w Nioh? Dla wszystkich, czy tylko dla PROsiaków?

Oczywiście że tylko dla PRO.

Opublikowano

Pięknie się to prezentuje na tym porównaniu. Będzie się trzeba rozejrzeć za wydaniem pudełkowym.

Opublikowano
54 minuty temu, YETI napisał:

Ciekawe w jakie cenie będzie ten steelbook, tak czy owak, trzeba składać preordera.

$49.99 

Dla porównania zwykła jest za $39.99

Biorę na 100% tego steelbooka. 

Opublikowano

Ja tam jestem z drugiego obozu, czyli ludzi którym ICO i TLG się bardziej podobały od SoTC, ale w lutym przed Yakuza 6 SoTC będzie ogrywany :)

Opublikowano
34 minuty temu, Figuś napisał:

Ja tam jestem z drugiego obozu, czyli ludzi którym ICO i TLG się bardziej podobały od SoTC

Też jestem z tego obozu, co nie oznacza, że w lutym nie popędzę do sklepu - to będzie mój pierwszy gierkowy zakup w nowym roku (albo drugi, zależy, jak bardzo zainteresuję się Monster Hunterem).

Opublikowano

Bądź co bądź zawsze mnie smuciło zakończenie każdej walki, szczególnie Konia mi było żal. Po raz pierwszy odpalając SotC odłożyłem tytuł po ubiciu pierwszego przeciwnika, bo jakoś mi się spodobało. Dopiero po kilku miesiącach odpaliłem ponownie aby pokazać mamie tytuł, którego jeszcze nie widziała i wtedy zaskoczyło na całego. Tytuł szybko stał jednym z ulubionych ze świetnymi starciami i genialną muzyką. Będzie grane w lutym.

Opublikowano

Wieści z Playstation Expirience: gra oprócz klasycznego layoutu sterowania otrzyma również "nowoczesny", uproszczony z udogodnieniami dla niedoświadczonych graczy.

Opublikowano

Czyli pewnie będzie to związane ze staminą, bo pierwotnie trzeba było bardzo tego pilnować, co generowalo adrenalinę  podczas starć.

Tak, wtedy nie miałem pojęcia o zadnych jaszczurkach i do czego one sluza.

Opublikowano

Kosmos, wygląda po prostu kosmicznie ta gra 

Opublikowano

O sku.rwesyn, niespodziewalem się ze będzie az tak dobrze wygladac. Mam nadzieje, ze chinczyki od ICO cos podlapia od bluepoint jak się ogarnia technikalia.

Opublikowano

O matulu, jak to wygląda. Zakup obowiązkowy.

Sony zamiast remasterów powinni pozwolić Bluepoint Games remake'ować inne gry. Widać, że idzie im to świetnie :)

Opublikowano

tak dawno gralem w oryginal, jeszcze na ps2 olewajac te pseudo remastery na ps3 ze no chyba must have (malo co pamietam z gry),

dodatkowo wyglada to naprawde bardzo dobrze :U

Opublikowano

Panowie, nie grałem nigdy w ten tytuł a więc mam pytanie odnośnie długości gry. Ile średnio zajmowało przejście gry?

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie lubię steelbooków, ale bierę na premierę limitkę, cudownie to wygląda :fsg:  skończone na PS2, skończone na PS3, skończę z nieukrywaną przyjemnością na PS4 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na ppe coś piszą, że edycja specjalna tylko w usa? Mam nadzieję, że to ściema.

Opublikowano

Pier.dolenie

Juz to widzę jak zlewają eu i nie dadzą takiej edycji.

Opublikowano
5 godzin temu, XM. napisał:

Pier.dolenie

Juz to widzę jak zlewają eu i nie dadzą takiej edycji.

A bo to po raz pierwszy by było? Mało jest edycji dostępnych tylko w USA czy Azji?