Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 409,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Podobno Sampaoli (trener Argentyny) ma być oskarżony o molestowanie jakiejś reprezentacyjnej kucharki. LOL :D

Co się wyrabia w tych reprezentacjach przed mistrzostwami. Putin chyba ma na wszystkich haki. ;) 

Opublikowano

Przecież sytuacja z Lopeteguim jest chora, ja mam wyje.bane w Hiszpanię i jak zwykle życzę im odpadnięcia w fazie grupowej (Portugalii też), a z mojej perspektywy fajnie, że ten dzban szybciej zacznie pracę w Valdebebas, ale ogłoszenie podpisania kontraktu z Realem, na 2 dni przed Mundialem, po podpisaniu przedłużenia umowy z reprezentacją, w momencie, gdy on powinien się koncentrować nad rozgryzieniem Portugalii, a nie (pipi)a prowadzić negocjacje z Perezem, to jest naruszenie jego obowiązków, jako pracownika i tyle - na pewno w tym konkretnym przypadku.  

Im więcej jednak dramy u Hiszpanów, tym lepiej, mam nadzieję, że Ramos zaje.bie w pysk Pique, a CR7 połamie Albie nogi i dostanie wykluczenie na cały sezon. Jeszcze do kompletu odpadnięcie Messiego w fazie grupowej, zwycięstwo w grupie murzynów z Nigerii czy tam Norwegii, awans z pierwszego miejsca Polski i RL9 król strzelców po strzeleniu 5 bramek z główki niskim Japończykom,  do tego jeszcze, proszę ja was, bramka Kovacica po rajdzie przez pół boiska, jakaś afera, że któremuś piłkarzowi kutas wypadnie ze spodenek, no i mam nadzieję, że Ruscy napier.dolą grubym Anglikom- ten mundial będzie dobry, wierzę w to.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać pierwszego gwizdka ale jaranko. Mam nadzieję, że uda mi się kupić skarb kibica. Postawiłem, że Rosją wygra minimum dwiema bramkami i liczę na ciekawe spotkanie.

Opublikowano

No ja właśnie idę po zwirekrdla kotów to po drodze zajdę do kilku kiosków:D

Opublikowano

Kurwa, zastanawiałem się co to jest ten zwirekrdel kotów, a teraz już wiem.

Opublikowano

5 kioskow opyerdolilem zanim udalo sie kupic przeglad dzisiaj wiec polecam sie spieszyc 

W jednym babka mowila ze do faktu tez dodaja dzisiaj ten sam skarb kibica ale nie wiem czy to prawda

Opublikowano

Ja jak zwykle przy takich sytuacjach i aferach dziennikarskich uśmiecham się kacikiem ust jak czytam doniesienia, bo przecież fakty sa takie, że nie wiadomo jakie były umowy między selekcjonerem, federacja a klubem. Nic dziwnego, że Real chcial jak najszybciej oglosic nowego trenera. Moze Real dogadal sie z trenerem, zeby ten jak najszybciej zaczal prace w nowym klubie przed startem sezonu i moze to tez lepiej ze do mediow trafila informacja ze to federacja zwolnila trenera a nie trener sam sie zwolnil przed mundialem. Nic nie wiadomo, wiec takie wieszanie psów na kimkolwiek nie ma sensu. 

LECE DO KIOSKU PO PRZEGLAD

Opublikowano
  • Autor

kurr,wa, chyba w piątym sklepie dopiero dorwałem. wziąłem jeszcze trzy saszetki naklejek (3.50 za jedną, kiedyś to były po 2 ;/), poljaka nie mam ale paru fajnych grajków i tak się trafiło, Kylian @ogqozo  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

35268108_1514794841963583_1056576635014217728_n.jpg?_nc_cat=0&oh=92fa7108e5a6b593c33e8e87e214fdc4&oe=5BC3A6E8

to jest wersja z faktem, przeglądu sportowego w ogóle nie widziałem - gdy podszedłem do kasy kasjerka nie wiedziała jak nabić ten fakt z dodatkiem który powinien kosztować 8.90, a nabijało 2.50 za sam fakt bez dodatku - zadzwoniła do kierowniczki, obie nie wiedziały co zrobić i w końcu nabiła mi za 2.50 ze skarbem kibica jako "gratis"

6.50 zaoszczędzone

photo.jpg

Opublikowano

tez mam, zayebiscie pachnie

kto czarnym koniem? ja stawiam na Urugwaj; jak trafia w 1/8 na Portugalie, to jestem pewny, ze ich przejda

Opublikowano
  • Autor

Robbie Williams jakie hity zarzuca :obama:

tez obstawiam Urugwaj wysoko

Opublikowano

Williams jaka stylówa na Morrisseya.

Opublikowano

ceremonia otwarcia ostry cringefest

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe czy ten młody co wychodził ze starym Ronaldo wie kto to w ogóle jest, jak gruby kończył karierę to pewnie jeszcze w jajach u starego pływał :cool:

Opublikowano

Putin :banderas:

ten mundial już jest niesamowity

Opublikowano
  • Autor

jest i ten mistyczny chłód 

W ogóle 2018 a w składzie Rosji Juri Żyrkow i 40-letni Ignaszewicz :reggie: Arszawina tam nie było?