Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Od jakichś dwóch miesięcy. Ale mam tak na różnych łączach i kompach. Na telefonie tak samo. To nie jest jakiś problem z moim profilem (kontem)?

Edytowane przez [InSaNe]

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 384,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Error 500 to błąd po stronie serwera, więc jakby coś z forumkiem się yebało konkretnie przy Twoim koncie, gdy odpytujesz serwer o zawartość działu.

Jeśli Ci się chce bawić to wbij w przeglądarce F12 (dev tools), wejdź do problemowego działu i zobacz co zwraca (zapewne Status Code 500), może adminom to pomoże w dochodzeniu. U mnie wszystko dobrze, tj. odpowiedź "200" (poprawna). Dodatkowo każdy taki error myślę, że generuje logi dostępne dla zarządców forum, więc można by sprawdzić dlaczego tak się dzieje w kontekście Twojego usera. 

image.thumb.png.0ec8332b604c36fa874556c1768cc309.png

Opublikowano

Podczas uploadu zdjęć coś forumek wariuje:
{"error":"SERVER_CONFIGURATION","extra":"7","sub":"Prosz\u0119 skontaktowa\u0107 si\u0119 z pomoc\u0105 techniczn\u0105"}

Wyszukiwarka też świruje.

Opublikowano

Z powodów nazwijmy to "logistycznych" dodawanie załączników zostało wyłączone na czas nieokreślony. Za utrudnienia przepraszamy.

Opublikowano

No nie da się dodawać zdjęć np z dysku, na smartfonie próbowałem coś dać do korkowej i "wrzuć screena" i się nie da bo brakuje jednej z wcześniej dostępnych opcji.

Opublikowano

Napisano wyżej, wyłączono na forum dodawanie obrazków, a to sie tyczy też wklejania (wklejanie = dodanie do posta).

Opublikowano

Na motywie jasny Novus cos sie rozjechal pasek z cytowaniem postu i plusikiem. Te dwie ikony byly chyba z samej lewej, teraz jest spory margines.

Opublikowano

Tak, po dzisiejszej aktualizacji, ale nie widziałem nowej wersji motywu, więc chyba trzeba poczekać.

Opublikowano

A teraz jest juz normalnie.

Opublikowano

Polecam prosty serwis do wrzucania obrazków: imgbb.com

Opublikowano
8 godzin temu, Rozi napisał:

Polecam prosty serwis do wrzucania obrazków: imgbb.com

A jak to później osadzić na forumku, żeby się wyświetlało? Bo u mnie wciąż sam link tylko widać.

Opublikowano

Sam bezpośredni link wystarczy aby w jego miejscu pojawił się obrazek. W każdym razie u mnie tak to działa i nie ma z tym problemu. I tak, hosting Imgbb działa znakomicie!

Opublikowano

Szkoda max tej szybkiej opcji wstaw zdjęcie. Bez tego nie będę wrzucał nic, bo nie chce mi się hostować. 
Tak już bym dał z 2-3 zdjęcia ze świąt i choinki przystrojonej Linkiem i Zeldą.

Opublikowano

Właśnie, tszemu adminy wzięły i ściągły to fajne było.

Opublikowano

No ja wrzuciłem dzisiaj zdjęcie w zakupach growych, ale widzę po prostu link. Więc u mnie nie działa tak jak piszecie, że widać zdjęcie :frog:

Chyba nie będę nic wrzucał dopóki nie wróci możliwość dodawania załączników. 

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

Bo to trzeba bezpośredni link do zdjęcia wrzucić, a nie do strony ze zdjęciem.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo1986 napisał:

No ja wrzuciłem dzisiaj zdjęcie w zakupach growych, ale widzę po prostu link. Więc u mnie nie działa tak jak piszecie, że widać zdjęcie :frog:

Chyba nie będę nic wrzucał dopóki nie wróci możliwość dodawania załączników. 

Jest 27 dzień grudnia roku 2022 i spotkać kogoś, kto nie umie w przekopiowanie adresu zdjęcia na forumek to jest absolutnie NIEZWYKŁE wydarzenie! :Coolface: