Shen 9 610 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 1 minutę temu, Perez napisał: Początek końca… Reklamy przestały mi się wyswietlac mimo wyłączonych blokerów, to samo na firefoxie i na chromie, z wyjatkiem tych na dole Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Taa, też tak czasami mam. Potrzymamy to jeszcze do końca miesiąca, ale raczej na odstrzał te reklamy. Już lepiej będzie wrzucić baner z nowy numerem i niech 5 osób może kupi i to samo wyjdzie :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Przez to właśnie zostały wyłączone swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 4 godziny temu, ProstyHeker napisał: Mam to samo na mobilnym Edge, Firefox, Operze. Cytatu też nie mogę usunąć - muszę zamknąć przeglądarkę i wyczyścić zapamiętany tekst. Mam jeszcze inny kejsik, na Operze zniknęły mi obwódki wokół reakcji, guzika cytuj i plusa, tych na dole postów. Albo one były w innym kolorze? No było inaczej jeszcze ze 2 dni temu i nie wiem, czy to tu mnie, czy zmiana na samym forum. Mam to samo, dodatkowo wciąż to irytujące info o ciasteczkach przy zjechaniu na dół strony w wersji mobilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 9 godzin temu, Shankor napisał: Mam to samo, dodatkowo wciąż to irytujące info o ciasteczkach przy zjechaniu na dół strony w wersji mobilnej. Właśnie mi wróciły obramowania wokół przycisków. Cookies w ogóle mi nie wyskakuje, może już kliknąłem i nie pamiętam. Opera mobile (zwykła). Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia U mnie czasami wyskakuje a czasami nie. Nie wiem od czego to zależy. No chyba, że każdy pojedynczy w danym temacie trzeba przeklikać co w sumie trochę bez sensu bo powinno ogarniać całe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia To info o ciasteczkach na dole wyskakuje co chwilę, irytując niemiłosiernie:/ naprawdę to musi cały czas tam wisieć, nie wystarczy raz zaakceptować ustawień? Nie kojarzę, żeby na jakiejkolwiek innej stronie było to aż tak upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 27 minut temu, Perez napisał: Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). Ja kupuję mimo numerów autorskich (bo też dostanę, tak?), więc to już jeden ponadpodstawowy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 31 minut temu, Perez napisał: Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). Moze jeszcze reklama patronite, o ile przejdzie ten lifting Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 6 minut temu, Shen napisał: Moze jeszcze reklama patronite, o ile przejdzie ten lifting Dzieje się! Wczoraj spotkanie z Cenegą i nieśmiało jest plan, aby na stałe wrzucić w Patronite'a gadżety z Good Loota. Tak że już mnie nie stresuj :P. Na razie progi poczyszczone, trochę pierdółek zaktualizowane i teraz tylko dograć jeszcze z jeden próg i aktualkę obecnych. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 5 minut temu, Perez napisał: Dzieje się! Wczoraj spotkanie z Cenegą i nieśmiało jest plan, aby na stałe wrzucić w Patronite'a gadżety z Good Loota. to ma byc jako osobne losowanie, czy do tej paczki juz istniejącej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Godzinę temu, Shen napisał: to ma byc jako osobne losowanie, czy do tej paczki juz istniejącej? Losowanie odpada, do tego trzeba pozwolen. Natomiast docelowo to by mialo zastapic te Extreme Boxy, czyli prog od 13 zl. A myslalem bardziej, ze moze jakas opcja „kto pierwszy ten lepszy”, ale z zastrzezeniem, ze mozna wygrac raz na jakis czas, zeby tez inni mieli szanse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 3 godziny temu, Perez napisał: Właśnie to wyłączam i wycinam reklamy - potestowane, ale nie ma sensu przy takich groszowych tematach się z tym kopać. Wraca zwykły baner - niech 5 osób numer kupi dzięki niemu i wyjdzie to samo co z reklamami :). Spodziewałem się lepszych wyników przy takim ruchu jaki jest na forum, ale warto było zrobić eksperyment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 17 minut temu, LeifErikson napisał: Spodziewałem się lepszych wyników przy takim ruchu jaki jest na forum, ale warto było zrobić eksperyment. Forumek ma ok. 18-20k odslon dziennie, dla porownania PPE jakies 350k. Tak ze z samych reklam z sieci ciezary, bo odslon reklamowych jest ze 12-13k, czasami jakies puste przeloty, wiec no malo. Ale ogolnie sama mozliwosc jest oki, mozna np. to crossowac z pismem i dac strone reklamy plus baner. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Eno, ktoś tam jeszcze na forumek wchodzi. Mamy 2024 rok, fora zdechli! Z konkurencji nie zostało właściwie nic, cień dawnych społeczności. Perez, jak coś to blikniemy na utrzymanie forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 15 godzin temu, ProstyHeker napisał: Eno, ktoś tam jeszcze na forumek wchodzi. Mamy 2024 rok, fora zdechli! Z konkurencji nie zostało właściwie nic, cień dawnych społeczności. Perez, jak coś to blikniemy na utrzymanie forumka Damy rade :). Tu akurat tylko hosting i licencja IPB. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Coś od wczoraj mi się forum rozjechało w lewą stronę na telefonie... Wcześniej były wyśrodkowane wszystkie tematy. EDIT: Już naprawiłem, po prostu przez pomyłkę zmieniłem widok listy tematów. Edytowane 28 Kwietnia przez k0ntra Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2 godziny temu, k0ntra napisał: wczoraj mi się forum rozjechało w lewą stronę Figaro approves. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 3 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja Coś tam klikacie po tym forumku - 11k userów, ponad 0,5 mln wyświetleń za ostatnie 30 dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Całkiem spoko wygląda reklama nowego numeru na czarnym motywie, bo się fajnie zlewa z tłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Wam też tak wyświetla jak @Perez cytuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja Nawet mi to mignelo, ale nie usunalem. Jakby przy cytowaniu wywalalo jakas emotke i wjezdzal po prostu link. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 101 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja W dniu 3.05.2024 o 09:56, Perez napisał: Coś tam klikacie po tym forumku - 11k userów, ponad 0,5 mln wyświetleń za ostatnie 30 dni. U mnie nawyk jest wchodzić. A forum po kilkanaście razy na dzień. W sumie taki nawyk, że zawsze jak mam chwilę wolnego i chwycę za telefon to zawsze zaczynam od zajrzenia na forum, no chyba, że ktoś coś napisze na komuniaktorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Jak wyżej, wchodzę codziennie po parę razy na chwilę, żeby zobaczyć co się dzieje, nawet jak nie mam nic do napisania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi