Opublikowano 7 sierpnia7 sie 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):A dałeś chociaż plusa czy minusa?:)jak nie pisałeś o cdaction to nie był minus
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Mi też. Już myślałem, że to jakiś nadgorliwy moderator :)Może jakiś konunikat na głównej, że są takie problemy techniczne?
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Autor "We do have an open issue on this at present, we are looking into"
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Mi akurat nie skasowało, ale widziałem jak inne gdzieś wcięło, choć były jako "ostatnia odpowiedź"
Opublikowano 9 sierpnia9 sie @Perez Trochę dziwna sprawa. W temacie o SH2R odpisałem innemu użytkownikowi bez żadnych spoiler tagów. Patrzę teraz, a tam część otagowana, chociaż nie pisałem niczego o fabule. Błąd foruma, czy nadgorliwa moderacja? Link do posta poniżej.
Opublikowano wtorek o 12:044 dni Post w wiesciach zniknal zaraz po opublikowaniu, przynajmniej ja go nie widze. Moderacja taka szybka by nie byla raczej. Ciekawe czy ten sie ukaze.
Opublikowano wtorek o 13:134 dni Autor Kolejny fix wjechał, ale tak ogolnie opisany, że nie wiem, czy to to. Napsuli i cudują.
Opublikowano wczoraj o 00:29 1 dzień Pytanie: Gdzie jest opcja "Ignoruj"? Bo chciałbym sobie zablokować i zapobiec wpadaniu na wysrywy użytkownika jaskinie marvela w działach komiksowym, anime i figurkowym. Nie jestem w stanie zdzierżyć tych "radosnych huuraaa" ej ajowych postów a nie widzę nigdzie opcji aby wpisów tego osobnika nie oglądać..