Opublikowano 7 sierpnia7 sie 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):A dałeś chociaż plusa czy minusa?:)jak nie pisałeś o cdaction to nie był minus
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Mi też. Już myślałem, że to jakiś nadgorliwy moderator :)Może jakiś konunikat na głównej, że są takie problemy techniczne?
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Autor "We do have an open issue on this at present, we are looking into"
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Mi akurat nie skasowało, ale widziałem jak inne gdzieś wcięło, choć były jako "ostatnia odpowiedź"
Opublikowano 9 sierpnia9 sie @Perez Trochę dziwna sprawa. W temacie o SH2R odpisałem innemu użytkownikowi bez żadnych spoiler tagów. Patrzę teraz, a tam część otagowana, chociaż nie pisałem niczego o fabule. Błąd foruma, czy nadgorliwa moderacja? Link do posta poniżej.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Post w wiesciach zniknal zaraz po opublikowaniu, przynajmniej ja go nie widze. Moderacja taka szybka by nie byla raczej. Ciekawe czy ten sie ukaze.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Autor Kolejny fix wjechał, ale tak ogolnie opisany, że nie wiem, czy to to. Napsuli i cudują.
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Pytanie: Gdzie jest opcja "Ignoruj"? Bo chciałbym sobie zablokować i zapobiec wpadaniu na wysrywy użytkownika jaskinie marvela w działach komiksowym, anime i figurkowym. Nie jestem w stanie zdzierżyć tych "radosnych huuraaa" ej ajowych postów a nie widzę nigdzie opcji aby wpisów tego osobnika nie oglądać..
Opublikowano wczoraj o 15:17 1 dzień Szukajka jest kompletnie popsuta - zamula, wiesza się, nie działa.
Opublikowano wczoraj o 16:27 1 dzień Autor Cos oni z tym nacudowali. Zaraz znowu odpowiedza, zeby RAM-u dorzucic. Spytam poki co admina.
Opublikowano wczoraj o 19:36 1 dzień Szukajka jest od dawna zjebana, Ale myślałem że tak ma być i nic nie pisałem :)
Opublikowano wczoraj o 19:39 1 dzień Autor 2 minuty temu, Plugawy napisał(a):Szukajka jest od dawna zjebana, Ale myślałem że tak ma być i nic nie pisałem :)W sumie właśnie - sorry @Bzduras nie będę gadał z adminem, bo tak ma być ;)
Opublikowano wczoraj o 20:19 1 dzień 42 minuty temu, Plugawy napisał(a):Szukajka jest od dawna zjebana, Ale myślałem że tak ma być i nic nie pisałem :)Ja tak samo ogólnie nie wyszukuje, jak czegoś szukam to wpisuję w google z dopisekiem "psx extreme forum" i znajduje.