Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano
16 godzin temu, Rozi napisał:

Nie mogę się doczekać. Ponoć w tej części wreszcie poprawią kolizje samolotów z ziemią. Może wreszcie nie będzie to wyglądać jak pudełka uderzające o piaskownicę.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano

Nie ma premium passow i lootboxow - oj zabolaly dupska ostro po Battleroncie. Choc koniec koncow i tak szumowinom nie wierze.

Opublikowano

I co i tyle na temat bfa tylko ?

gdzie ten gameplay hahah 

Ps spuszczają się nad jakaś fifa i guwnami a o bfie 30s było jaja jakieś 

Edytowane przez Banan91PL

Opublikowano

Najlepszy batelfild w historii będzie :fsg: już kocham tę odsłonę :ohboy:

Opublikowano
20 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

A to ktoś się pomylił wrzucił gameplay z Bf1, a nie sory to 5, duże dlc do 1

Opublikowano

No trailer o niebo lepszy od poprzedniego choć niesmak pozostał tak widać ze będzie grane multi

Opublikowano

Ciezko ocenic gameplay, bo nie da rade stwierdzic jaki jes "gunplay", jaki feeling broni, jaki movement itd. Pierwsza mysl jaka wpadla mi do glowy, po obejrzeniu materialu jets dosc negatywna. Wyglada to jak reskin BF1, znowymi animacjami postaci. POczekajmy na werdykt do bety.