Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

Opublikowano
34 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Warcraft 1 xd. No powiem wam, że mam mocną tolerancję na retro tak tutaj jest ciężko. Gram w wersję z goga nie te brzydkie odświeżenia. Pixelart bardzo fajny i klimatyczny ale też mapy mega surowe. Muzyka super no ale ja zawsze powtarzam, myzuka w grach lat 90 jest nie do podrobienia i ją uwielbiam.

Sterowanie to jest dramat i tak winduje poziom trudności , że szok. Jednostki ślamazarne, nie ma znaczenia czy to jeździec, piechur idzie praktycznie tak samo. Do tego szukanie dla nich scieżki jest wyzwaniem jak dla Nintendo zrobienie gierki od 18 lat. No ale jakoś dają sobie radę, jak się zaklinują to się sami odklinują xd Mega to utrudnia wydobycie surowców, szczególnie jak się zaczynają klinować w bazie.

Nie jestem pewny czy skończę ale będę próbował, jestem w 4 misji orków.

Niesamowite jaki postęp dokonał się w tym gatunku pod względem sterowanja czy zarządzania oraz inteligencji jednostek.

Przeszedłem swego czasu całego W1 nie wiedząc, że przytrzymując Ctrl można zaznaczyć jednocześnie 4 jednostki... Pozostałość po Dune 2, a że instrukcji się nie posiadało, to nawet mi nie przyszło do głowy wtedy kombinować z klawiszami. :D

Niemniej jednak gdybym dziś miał W1 przechodzić, to mimo wszystko tego remastera. Jedyne co mnie powstrzymuje, to niechęć do zakupów w launcherze Blizzarda. Wciąż się łudzę, że kiedyś wrzucą te swoje gierki przynajmniej na Steam.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 368 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi