Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Josh napisał(a):

NG2 w Master Collection jest tak samo zwalone czy trochę lepsze?

W NG2 Black nie grałem, ale bazuje na Sigmie 2, która była totalnym downgradem. Jak chcesz ruszać dwójkę, to najlepszą opcją dalej pozostaje odpalenie oryginalnej wersji z X360.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 310,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano

PoP: The Lost Crown.

Jaki to jest sztos. Ostatni raz się tak dobrze bawiłem przy Hollow Knight.

Opublikowano

7 hours ago, Josh said:

NG2 w Master Collection jest tak samo zwalone czy trochę lepsze?

Wydaje mi sie, ze jest podobnie. To w sumie Sigma 2 z krwia zamiast chmurek. Gra sie fajnie, ale MN jest naprawde trudne, a miejscami przepierdolone. Na szczescie tych durnych momentow nie ma az tyle i poczucie progresji jest odczuwalne. Na kazdego przeciwnika sa sposoby i stosowna bron. Ja wciaz molestuje Guillotine Throw, staram sie przechodzic z UT do UT/ET no i naduzywam Lunara i jego mlynkowe UT (lewa gala dookola plus Y/PS_triangle).

Opublikowano

Forza Horizon 5 (PS5)

Cena jak na kilkuletnią grę wysoka, ale ilośc zabawy jaka nas tu czeka raczej to usprawiedliwia. Już na starcie dostajemy masę aut, więc jest w czym wybierać. Meksyk czeka na mojego lachona, już zdążyła uświnić beemkę.

1974b1fddeb49-screenshotUrl.jpg