Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Miły gest że Mitsu będzie za free.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 311,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

7 milionów graczy

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

7 milionów graczy zagrało od premiery

Nie zaklinajmy rzeczywistości.

Opublikowano

No jasne dla pełnej jasności powinienem napisać, ponad 7 milionów unikalnych użytkowników na Xboxie i Windows 10 zagrało w grę od premiery kupując grę na własność lub korzystając z abonamentu GamePass

borze 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

"7 milionów graczy" mogłoby sugerować jakiemuś nieogarniętemu w angielskim (tak, wiem, 2019 i nie znać angielskiego to kek, ale nadal się zdarza), że 7 milionów ludzi gra sobie w tą gierkę.

Opublikowano

no ale po co przejmować się jakimiś dzbanami?

7 milionów graczy oznacza 7 milionów graczy, 

gdyby chcieli pisać o aktywnych użytkownikach, napisaliby po prostu 7 milionów aktywnych graczy. 

Dla mnie (i chyba wszystkich innych umiejących czytać ze zrozumieniem) jest to oczywiste , nie wiem po co piszesz o jakimś zaklinaniu 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Skusiłem się na to nowe 911. Gierka tego typu to idealna okazja do ustawienia kamery za autem i podziwiania tylnego światła ciągnącego się przez cały tył, świetny element stylistyczny moim zdaniem.

Opublikowano

Dlatego to olałem. Może kiedyś dorwę w domu aukcyjnym, może będzie w sklepie, może dadzą e prezencie jak Moslera. Teraz poluje na policyjną Crown Victoria. Tylko losowania albo ebay. Wczoraj była jedna za śmieszne 143k, ktoś był sekundę szybszy :frog: 

Opublikowano

Mi jakimś cudem udało się wygrać te dragi za pierwszym razem, skorzystałem z tego poradnika:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ostatnia szopa wpada po jakichś zawodach czy cuś? Wszystkie pory roku objeździłem po 2 razy i nic sezonowego już się nie pokazało na mapie :(

I ze znajdziek została mi ostatnia tablica na tym blotnym torze na betonowych rurach kanalizacyjnych. Ni hu ja tam wskoczyć nie mogę :(

Opublikowano

musisz kupić zamek, ten obok plaży za 10 baniek, wtedy aktywuje się pogłoska o ostatnim zapomnianym samochodzie.

Opublikowano
45 minut temu, marbel007 napisał:

10 baniaków?? Skąd ja tyle kasy wezmę? Nie wiem czy mam 2... :(

Dzięki.

Najszybciej z DLC.  Warto też kupić inny dom, który daje nam fast travel do każdego zakątka mapy. 

Po zakupie zamku masz 10x Super losowanie, więc coś się na pewno wróci. 

Opublikowano
2 godziny temu, marbel007 napisał:

Czy ostatnia szopa wpada po jakichś zawodach czy cuś? Wszystkie pory roku objeździłem po 2 razy i nic sezonowego już się nie pokazało na mapie :(

I ze znajdziek została mi ostatnia tablica na tym blotnym torze na betonowych rurach kanalizacyjnych. Ni hu ja tam wskoczyć nie mogę :(

Gdybyś obejrzał ten filmik który wrzuciłem wyżej, to byś widział czym się jeździ po rurach. 

Opublikowano

Mam kilka tych autek. Rozumiem że mam podociągać tuningi DJS :)

Nienawidzę zimy w tej grze. Jeszcze gdyby automatycznie do samochodów zakładały się zimówki...

Opublikowano
2 godziny temu, marbel007 napisał:

Mam kilka tych autek. Rozumiem że mam podociągać tuningi DJS :)

Nienawidzę zimy w tej grze. Jeszcze gdyby automatycznie do samochodów zakładały się zimówki...

Peel p50

Opublikowano

jakby kogoś interesowało to w tym sezonie w singlowych mistrzostwach jest Lambo Reventon i Maserati Levante :wub: ciekawe kiedy w końcu dadzą Capri FE i MC12 FE do sklepu bo obecny Bentley to już chyba z 5 raz jest.

Opublikowano

znowu jakiś ukryty przekaz co do nowości w kolejnej aktualizacji?