Skocz do zawartości

Atomic Heart

Featured Replies

Opublikowano

Xd

Putin drży, bo Czezare nie zagra w grę od rosyjskich twórców!

• Odpowiedzi 708
  • Wyświetleń 89,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej wpierdol od himarsa. Jebać tych developerów, jebać tę grę, jebać te ruskie klimaty i ogólnie jebać wszystko, co wyszło z ruskiego kur

• Gre mam w dupie ale zastanawia mnie jedno. Bojkotujemy bo gra od ruskich którzy toczą sobie wojenke i w pełni to rozumiemy wszyscy ale czy to znaczy że Stalkera2 tez trzeba bojkotować bo Ukraińcy

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Dobra. Moja opinia o Atomowym Serduszku   Bez politycznych wysrywow.  Na liczniku 5.5 godziny, opuscilem 1 lokacje i moge cos napisac o grze.    Poczatek pokazuje utopijne mia

Opublikowano

Eeee, Czarku - gry powinny być ponad podziałami, powinny łączyć, a nie dzielić. Czy naprawdę  chłopaki z "Artyom Galeev" chcieli by tej bestialskiej wojny? Czy masz dowód, że wskoczyli w ruskie kamasze i zabijają niewinnych Ukraińców?  Że przekażą część zysków ze sprzedaży tytułu na wsparcie zbrodniczego reżimu?

To tak, jak byś Ty personalnie był dyskryminowany np podczas pobytu na Kanarach z powodu rządów pis w Polsce.

No nie tędy droga. 

Opublikowano
43 minuty temu, Crazy Horse napisał:

Że przekażą część zysków ze sprzedaży tytułu na wsparcie zbrodniczego reżimu?

tak, choćby w podatkach :nosacz3:

Opublikowano

Czarek pamiętaj, że Surge jest robione przez deva z niemiec. Ja tam bym nie dawał kasy potomkom nazistów i tego bandyty Hitlera. 

Opublikowano
18 minut temu, Figuś napisał:

tak, choćby w podatkach :nosacz3:

Nie popadajmy w skrajności do k@rwy nędzy.

Opublikowano
16 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Kurcze a kupiłem swego czasu w promocji na PS4. Czy to czyni mnie zbrodniarzem wojennym?:yao:

Pytasz a wiesz 

Opublikowano
7 godzin temu, Rozi napisał:

Xd

Putin drży, bo Czezare nie zagra w grę od rosyjskich twórców!

Myślę, że takich graczy jak ja co w to nie zagrają będzie bardzo bardzo wielu, a najlepiej gdyby gra się w ogóle nie ukazała, a już na pewno nie w Gamepassie. Microsoft wraz z wieloma firmami opuścił ruski Mordor, to tak dla przypomnienia...

Opublikowano

A co Ci ludzie zrobili złego ( o developerów mi chodzi)? To, że żyją w kraju gdzie panuje dyktator i terrorysta nie znaczy, że od razu mają takie same poglądy. A z resztą oni to robią już jakiś czas, a kończą za czasów wojny. Ja tam zamierza zagrać w gamepasie za darmoszke.

Opublikowano
8 godzin temu, Czezare napisał:

Myślę, że takich graczy jak ja co w to nie zagrają będzie bardzo bardzo wielu,

Oj, raczej się mylisz. Widziałem ostatnie tematy o Atomic Heart na różnych forach (Reddit, Neogaf, Resetera) i praktycznie nikt nie porusza tego, że dev jest rosyjski. Większość opinii jest bardzo pozytywna.

Jedynie na Twitterze zobaczysz odrobinę krytyki i nawoływanie do niekupowania gry.

Opublikowano

Na yt też nie widzę negatywnych komentarzy. Mogli wyrazić sprzeciw i by poszły listy gończe jak za twórcą metro. To lepiej siedzieć cicho i robić swoje.

Opublikowano

Chyba nikt nie jest na tyle naiwny, by sądzić, że deweloperzy, którzy siedzą w Rosji będą otwarcie krytykować wojnę na Ukrainie. Tam w mediach nie wolno nawet używać słowa "wojna". Jakakolwiek krytyka pewnie skończyłaby się zamknięciem studia i odsiadką wszystkich odpowiedzialnych za projekt.

Opublikowano
7 godzin temu, SnoD napisał:

Chyba nikt nie jest na tyle naiwny, by sądzić, że deweloperzy, którzy siedzą w Rosji będą otwarcie krytykować wojnę na Ukrainie. Tam w mediach nie wolno nawet używać słowa "wojna". Jakakolwiek krytyka pewnie skończyłaby się zamknięciem studia i odsiadką wszystkich odpowiedzialnych za projekt.

Wszystko się absolutnie zgadza. Skoro kacapscy sportsmeni na ogół (za wyjątkiem tenisa i paru mniej ważnych federacji) są bojkotowani na arenach światowych to na takiej samej zasadzie onucyjscy deweloperzy również winni być bezwzględnie zbojkotowani.

Opublikowano

A może gra okaże się guwnem jak cała Rosja i problem sam się rozwiąże? 

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

A może gra okaże się guwnem jak cała Rosja i problem sam się rozwiąże? 

Lepiej się o tym samemu nie przekonywać i po prostu olać tę grę.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czarek, kurwa nie chcesz to nie graj, nikt Cię nie zmusza. Jprd.

Opublikowano

Jezu co to za bezsensowny ból tyłka, że niektórzy nie mają problemu jarać się tym tytułem i czekać aby w niego zagrać.

Nie, żaden Ukrainiec nie zginął przy produkcji tej gry.

Opublikowano

Ale płacąc za te grę, wspomagacie fiutina w walce, nie ma żadnego usprawiedliwienia, że robią to ruskie. Kij ma dwa końce i każdy będzie gadał swoje. 

Opublikowano

Czyli kupując Game Passa wspieracie Putina?

Opublikowano

Idąc tym torem, to może w ogóle gamepassa nie kupujmy, bo putin i tak dalej.

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest jeszcze przesądzone, że gra ukaże się w Game passie pomimo oficjalnych informacji, że ma się tak stać. Oby nie.

Opublikowano

Rozważam sprzedanie Xboxa z moimi trzema padami, zdjęcia Phila Spencera ze ściany, kubek i koszulkę ze Spencerem Commando i gamepassem do 2025 roku. Nie mogę pozwolić na trzymanie takiego Prorosyjskiego urządzenia w moim domu przy moich bliskich.