Opublikowano 27 maja 20213 l Fajnie przedstawiony gameplay. Na Steamie pojawił się pre-order. Standardowa edycja za 199 zł. Coming soon. Edytowane 27 maja 20213 l przez Bigby
Opublikowano 27 maja 20213 l A wiecie, co źle wygląda? Brak daty premiery Chociaż może po Sajberpanku to i lepiej... Sam gameplay spoko, ewolucja formuły z jedynki.
Opublikowano 27 maja 20213 l Może na koniec streama podadzą No ale serio niech coś wyniosą z tragedii cyberszrota. Moje polskie serce nie wytrzyma kolejnej porażki!
Opublikowano 27 maja 20213 l Mam nadzieję, że ten Dying Light 2 uratuje honor polskiego gamedevu po ostatnim wybryku jakie skurwisyny śmieciowskie z cedepu wyjebali na świat. Wygląda i rusza się to dobrze, ta cała gra, dawajcie mnie to już.
Opublikowano 27 maja 20213 l A ja liczyłem na więcej po tym co pokazali póki co, wygląda jak jedynka (tak zapamiętałem) Zdunek zapomnieliśmy skończyć ta gre w coop-ie
Opublikowano 27 maja 20213 l Moim zdaniem Techland dostał piękny pokaz tego co ich czeka, jeżeli również dopuszczą do takiej tragedii jak CDR.
Opublikowano 27 maja 20213 l Graficznie moze być, cała reszta dl1 na sterydach i bardzo dobrze. Będzie grane.
Opublikowano 27 maja 20213 l Wychodzi też na stare trupy niby było to wiadome bo i graficznie jakoś szału nie robi no ale oby nie przejechali się na tym jak cdp. Chyba trzeba nadrobić w końcu ten dodatek do jedynki
Opublikowano 27 maja 20213 l Pewnie koniec końców przesuną na początek 2022, ale i tak dobrze, że gra jest coraz bliżej premiery.
Opublikowano 27 maja 20213 l Będzie grane na potęge. Wystarczy nawet delikatny upgrade tego co w jedynce i będzie zajebiście. Edycja Platynowa jedynki - promka za ok 100 PLN
Opublikowano 27 maja 20213 l Figurkę też dodali ale jakaś taka mała skala mi się wydaje. Da się w końcu biegać babą czy nadal jest narzucony tylko chłopek?
Opublikowano 27 maja 20213 l Wiadomo w ogóle czy będzie coop jak w jedynce czy już czysto singlowa gierka?
Opublikowano 27 maja 20213 l Ja nie wiem jak można mówić, że gra nie robi szału graficznie. Dla mnie wygląda i rusza się obłędnie i widać wysiłek w to włożony.
Opublikowano 27 maja 20213 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Wiadomo w ogóle czy będzie coop jak w jedynce czy już czysto singlowa gierka? 2-4 PLAYER CO-OP GAMEPLAY Play in up to four-player co-op. Host your own games or join others and see how their choices have played out differently than yours.
Opublikowano 27 maja 20213 l Jak coś na bąku za 105pln edycja platynowa przez 8 dni. Wezme dla 60 klatek
Opublikowano 27 maja 20213 l Kooperację w jedynce wspominam wybornie, tutaj liczę na równie porządny kawałek kodu. Może nawet fabuła będzie lepsza a finałowe starcie wyjdzie poza QTE. Poza tym wyglada jak mocno dopakowana poprzednia cześć, wiec to się musi udać. MUSI SIĘ UDAĆ z drugiej strony data premiery napawa lękiem i zapewne tym razem od kobiety nie poproszę o polską gierkę pod choinkę żeby potem nie było wyrzutów sumienia przy wyebaniu jej przez okno
Opublikowano 27 maja 20213 l 33 minuty temu, XM. napisał: Wezme dla 60 klatek Właśnie miałem pytać. Jest 60 fps? Bo chyba enhanced nie miał a nie kojarze info o update.
Opublikowano 27 maja 20213 l Wygląda i rusza się wybornie. Przyznaję, że trochę mi hajpik podskoczył. W tej chwili jestem gotowy zaryzykować zakup day one.
Opublikowano 27 maja 20213 l 32 minuty temu, LiŚciu napisał: Właśnie miałem pytać. Jest 60 fps? Bo chyba enhanced nie miał a nie kojarze info o update. Na xboxie jest.
Opublikowano 27 maja 20213 l Biorę premierowo, nawet się nie zastanawiam. Już widzę te minimum sto godzin biegania po City.