Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 128,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jeszcze parę łatek się pewnie przyda. Moja sytuacja z dzisiaj xd    

• kocham tą grę     choć to bardzo rasistowski tytuł   a ten się wysrać nie może   no co    

• Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.

Opublikowano

Fajnie przedstawiony gameplay.

Na Steamie pojawił się pre-order. Standardowa edycja za 199 zł. Coming soon.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

A wiecie, co źle wygląda? Brak daty premiery :kaz: Chociaż może po Sajberpanku to i lepiej... Sam gameplay spoko, ewolucja formuły z jedynki.

Opublikowano

Może na koniec streama podadzą :nosacz2:

No ale serio niech coś wyniosą z tragedii cyberszrota. Moje polskie serce nie wytrzyma kolejnej porażki!

Opublikowano

Wygląda to naprawdę dobrze. Trzeba wreszcie ograć jedynkę.

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten Dying Light 2 uratuje honor polskiego gamedevu po ostatnim wybryku jakie skurwisyny śmieciowskie z cedepu wyjebali na świat. Wygląda i rusza się to dobrze, ta cała gra, dawajcie mnie to już.

Opublikowano

A ja liczyłem na więcej po tym co pokazali póki co, wygląda jak jedynka (tak zapamiętałem) :(

Zdunek zapomnieliśmy skończyć ta gre w coop-ie

Opublikowano

Moim zdaniem Techland dostał piękny pokaz tego co ich czeka, jeżeli również dopuszczą do takiej tragedii jak CDR.

Opublikowano

Graficznie moze być, cała reszta dl1 na sterydach i bardzo dobrze. Będzie grane.

Opublikowano

Wychodzi też na stare trupy :wujaszek: niby było to wiadome bo i graficznie jakoś szału nie robi no ale oby nie przejechali się na tym jak cdp.

Chyba trzeba nadrobić w końcu ten dodatek do jedynki

Opublikowano

Pewnie koniec końców przesuną na początek 2022, ale i tak dobrze, że gra jest coraz bliżej premiery.

Opublikowano

Będzie grane na potęge. Wystarczy nawet delikatny upgrade tego co w jedynce i będzie zajebiście. 

Edycja Platynowa jedynki - promka za ok 100 PLN:philosoraptor:

Opublikowano

Mam nadzieję, że Techland wyjebie w śmieci tego całego cedepe. 

Opublikowano

Figurkę też dodali ale jakaś taka mała skala mi się wydaje. Da się w końcu biegać babą czy nadal jest narzucony tylko chłopek? 

Opublikowano

Wiadomo w ogóle czy będzie coop jak w jedynce czy już czysto singlowa gierka?

Opublikowano

Ja nie wiem jak można mówić, że gra nie robi szału graficznie. Dla mnie wygląda i rusza się obłędnie i widać wysiłek w to włożony.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Wiadomo w ogóle czy będzie coop jak w jedynce czy już czysto singlowa gierka?

2-4 PLAYER CO-OP GAMEPLAY
Play in up to four-player co-op. Host your own games or join others and see how their choices have played out differently than yours.

Opublikowano

Jak coś na bąku za 105pln edycja platynowa przez 8 dni. Wezme dla 60 klatek 

Opublikowano

Kooperację w jedynce wspominam wybornie, tutaj liczę na równie porządny kawałek kodu. Może nawet fabuła będzie lepsza a finałowe starcie wyjdzie poza QTE. Poza tym wyglada jak mocno dopakowana poprzednia cześć, wiec to się musi udać. 

MUSI SIĘ UDAĆ

z drugiej strony data premiery napawa lękiem i zapewne tym razem od kobiety nie poproszę o polską gierkę pod choinkę żeby potem nie było wyrzutów sumienia przy wyebaniu jej przez okno :nosacz2:

Opublikowano
33 minuty temu, XM. napisał:

Wezme dla 60 klatek 

Właśnie miałem pytać. Jest 60 fps? Bo chyba enhanced nie miał a nie kojarze info o update. 

Opublikowano

Wygląda i rusza się wybornie. Przyznaję, że trochę mi hajpik podskoczył.

W tej chwili jestem gotowy zaryzykować zakup day one.

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

Właśnie miałem pytać. Jest 60 fps? Bo chyba enhanced nie miał a nie kojarze info o update. 

Na xboxie jest. 

Opublikowano

Biorę premierowo, nawet się nie zastanawiam. Już widzę te minimum sto godzin biegania po City.