Opublikowano 25 stycznia 20223 l Trz3ba sobie pauzę od giercowania zrobić, bo 500 godzin w dl2 to nie byle co. Już czuję ten klimacik biegania po zawirusowanym mieście. Też w nocy będzie trudno, jak w 1, czy coś się zmieniło?
Opublikowano 25 stycznia 20223 l 500 godzin i pewnie z tych 300 godzin to będą jakieś fetch śmieciowe questy typu przynieś, pozbieraj, obroń coś na wzór randomowych zdarzeń w świecie DL.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l 54 minuty temu, Faka napisał: 500 godzin i pewnie z tych 300 godzin to będą jakieś fetch śmieciowe questy typu przynieś, pozbieraj, obroń coś na wzór randomowych zdarzeń w świecie DL. Może i tak, ale jak świat będzie dobrze zaprojektowany, żył i bedzie dużo imterakcji, drzewko umiejętności bogate, a ekonomia dobrze wyważona to robienie nawet takich questów będzie przyjemnością.
Opublikowano 26 stycznia 20223 l W dniu 25.01.2022 o 19:18, Boomcio napisał: Też w nocy będzie trudno, jak w 1, czy coś się zmieniło? Ma być, plus jeszcze wnętrza budynków, w których za dnia śpią zombiaki, więc i w dzień można się wyebać w tłum. Odświeżam sobie jedynkę, żeby wreszcie zagrać w ten Following Lecę z fabułą od nowa i coraz bardziej się wciągam Cudowna giereczka, dwójka też wleci na bank, ale nie na premierę, bo najpierw 100% w jedynce być musi (platyna wbita lata temu).
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Dostałem turbowczesny prezent urodzinowy w postaci preorderka na DL2 <3 Chwalę się, a co.
Opublikowano 26 stycznia 20223 l "Jedyneczce" nic nie brakuje i gdyby teraz miała wyjść w obecnej formie na pewno odniosła by sukces. A tu doszlifowana pod każdym względem, wzmocniona, szyta pod demoniczne konsole (zwłaszcza pod X ) --- nadpływa druga część!!!
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ja bardzo optymistycznie podchodzę do Tech. Grałem w Dead Island na premierę, Riptide na premiere, Dying na premiere i gry były dobrze działające. Oczywiście trochę rzeczy eliminowano w trakcie, ale nie było tak że się miało poczucie że lepiej poczekać na patche. Także czuje w kościach że jak odbiorę swoją kopie za tydzień to technicznie będzie dobrze. Porównywanie do CD to troche z dupy bo Wiedźmin 3 też słabo wyglądał na premiere i łaty dopiero naprawiły. CP był nowym światem którego też nie ogarneli. Tech - rozwija gre na podstawach które posiada i od lat wspiera. Bardziej się martwie tym że może jednak być za dużo wwalk z ludźmi niż z zombie. Ale to za tydzień się okaże.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 25 minut temu, LiŚciu napisał: Ja bardzo optymistycznie podchodzę do Tech. Grałem w Dead Island na premierę, Riptide na premiere, Dying na premiere i gry były dobrze działające. Oczywiście trochę rzeczy eliminowano w trakcie, ale nie było tak że się miało poczucie że lepiej poczekać na patche. Także czuje w kościach że jak odbiorę swoją kopie za tydzień to technicznie będzie dobrze. Porównywanie do CD to troche z dupy bo Wiedźmin 3 też słabo wyglądał na premiere i łaty dopiero naprawiły. CP był nowym światem którego też nie ogarneli. Tech - rozwija gre na podstawach które posiada i od lat wspiera. Bardziej się martwie tym że może jednak być za dużo wwalk z ludźmi niż z zombie. Ale to za tydzień się okaże. Ale sami powiedzieli że walk z ludźmi będzie o wiele wiele więcej niż z zombie więc tu nie ma zaskoczenia xD gra się dzieje 20 lat od części 1 więc sama logika mówi że zombie dla takich ludzi to już nie sieje strachu
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Logika też mówi, że po 20 latach powinno być na świecie więcej zombie jak ludzi to i walka częstsza z nimi. No chyba, że o czymś zapomniałem z pierwszej części jeśli chodzi o fabułę.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Po prostu dajcie mi tę gierkę, bo czym więcej materiałów oglądam tym bardziej pisior sztywnieje. Gram teraz w jedynkę w ramach przygotowanka i sądząc po ilości miodu wylewającego się z ekranu prorokuję: nie ma opcji, to będzie solidny kandydat do GOTY nawet w przypadku bycia tylko "DL1.5". A miałem nie ulegać hajpowi po tych wszystkich wtopach od wielkich wydawców Bycie graczem to walka dwóch wilków: jeden mówi "pamiętaj cymberfanka", drugi mówi "zamknij mordę" do tego pierwszego
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Zobaczymy jak fabularnie wyjaśnią wzrost liczby ludzi a nie zombie Wszystkie materiały do tej pory najbardziej chwalą właśnie ogromną poprawę w walce, zarówno wręcz jak i przeróznymi brońmi typu kusze. No i fakt, że to zaczyna być gra action-rpg, bo elementów rpg w rozwoju postaci i wyborach, które dokonujemy jest dużo dużo więcej. Ja poczekam tylko na recenzje forumka, po CP czy BF2042 jestem jak Fox Mulder i trust no one.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 10 minut temu, Bartg napisał: pistolety To będzie w końcu broń palna?!
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Też się biję z myślami czy brać tak duża gre bezpośrednio przed premierą kolejnej czyli Horizon, bo nie zdążę w dwa tygodnie ograć dl2 a na hfw mam preorder. Zobaczę jak będzie faktycznie sztos to biorę i uj. Jak nie to postawie na Sifu, a po horizon dl2. Jak wypali to czekam też na memy między innymi porównujące do CP i redow xd
Opublikowano 27 stycznia 20223 l A faktycznie może ktoś się na YT przejęzyczył bo miało nie być Za to wszyscy podkreślali, że kusza jest totalnie OP w udostępnionym kodzie.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Na jednej z ostatnich imprezek spotkałem gościa, który pochwalił się że pracuje w Techlandzie i powiedział, że będzie dobrze, acz że skupili się na tym żeby po prostu zrobić to samo, ale lepiej. Trzeźwy nie był, więc chyba nie kłamał. Także można brać.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 29 minut temu, Boomcio napisał: To będzie w końcu broń palna?! W DL1 już była.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 2 minutes ago, Bigby said: W DL1 już była. Tak, ale zapowiadali, że w DL2 nie będzie.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Co do tego murala co @Bartg wrzucił, to w nocy wygląda trochę inaczej:
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Zdecydowanie twórcy twierdzili, że nie będzie gunów stąd moje wtf. Czyli nic się nie zmieniło. Ale kuszę przyjmę chętnie. Teraz ciekawi mnie ten coop, na pewno będzie można wejść i wyjść w dowolnym momencie do gry frienda, ale kwestia misji czy tu pójdzie progress, czy trzeba będzie samemu powtarzać, jak zrobisz u kogoś .
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 16 minut temu, Boomcio napisał: ale kwestia misji czy tu pójdzie progress, czy trzeba będzie samemu powtarzać, jak zrobisz u kogoś . A czemu mieliby tak to zjebać w dwójce? W jedynce coop progresja jest pięknie rozwiązana.