Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Zbijam? w ogole, sprawdzalo sie skakanie nad nim i dziobanie go po lekku,ale trzeba byc cierpliwym,wiem ze w przepasc go ludzie zrzucaja,ale ja chce prawilnie go ubic. Ide w kime po nocce w... pracy kuwafa,wstane i go ubije.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 355,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano

Inaczej się nie da, dzida miała 

Spoiler

Zrywać z niego armor 

Próbowałem kilka razy bez efektu, może źle to robiłem xd

Opublikowano
8 godzin temu, Figaro napisał:

I co, weekend minął, gra się podoba czy nie?

Przeszedłem wszystkie soulsy prócz III i dla mnie najlepsza gra FS na ten moment. Tyle tylko że ja wielkim fanem ich gier Nigdy nie bylem i wyje.banie staminy i levelowania  uważam za plus. Walka super, lokacje i ich wertykalnosc na plus, kozackie ost i walki z bossami rowniez.Jedyny minus na ten moment to jedna bron - aż się prosi o kusarigame czy włócznie oraz za mała brutalność.

Opublikowano

Gra gituwa, ale czuć trochę recykling przeciwników no i niektóre decyzje dotyczące czysto UI są takie średnie bym powiedział.

Opublikowano

O tym jaka to gra za(pipi)ista nie będę pisał bo po co, każdy to wiedział zanim wyszła.

Nie podoba mi się chwytanie krawędzi i to, że przed walka z bossem muszę usunąć wszystkie itemy że skrótów bo niechcący przełączam tym krzyzakiem z butelki na jakieś gówna.

To są drobne sprawy techniczne. 

Opublikowano

40 śmierci i nadal nie mogę kutasa przejść 

Spoiler

Boss na szczycie zamku. 2 fazy jakoś idą ale zostaje w 3 przeważnie z małą ilością HP i bez wskrzeszenia 

Ehhh to jest chyba ten słynny moment który następuje w każdej grze from. Moment w którym albo zacisniesz zęby i opanujesz do perfekcji mechanikę albo poddasz się:)

Opublikowano

Boze. Boss z 2/3 gry pewnie.

malpa

30+ prob. Wszystko wysralem. Nawet te itemy co odnawiaja cale zycie i zmartwychwstanie. I itemy na defense.

w koncu padlo

GOTY

eeeej, poszedlem do innej miejscowki i znowu to samo. Tragedia :(

Edytowane przez estel

Opublikowano

Te jojczenia graczyków, że nuda, że ciulowy system walki, że tylko parowanie i w ogóle zabrali soulsoborny etc.

Nic ino wieszać za moszny i naciągać w strone gardła. Gardze motzno. 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Udało mi się pokonać gościa z włócznią pogłębiając dragoroot:nvmnd: Głupie szczęście, bo jeden pasek poszedł przez atak z zaskoczenia, a drugi bo udawało mi się atakować go po plecach.

Opublikowano

Wlasnie wyczytalem ze na poczatku gry mozna aktywowac hard mode jalby komus bylo za latwo :banderas:

Opublikowano

Odkryłem, że w grze można biegać! "Oducz się Soulsów mówili, nic nie działa tak samo mówili" no i nie cudowałem, myślę sobie no to taka gra, sobie truchta na spokojnie, nie ma staminy itd. Pierwszy boss ten na koniu, no ubije jakoś, pomalutku xD i coś mi w ekranie ładowania migneło, że tu taka opcja jest, wchodze na walke, sprawdzam, ależ on za.pie.rdala ten Wilk:>:potter: 

Opublikowano

A wiecie, że można pływać? :dafuq: A do tego machać w wodzie mieczem? :dafuq::dafuq:

Opublikowano

Sprawdzam czy Kobik sie przyzna.

Edytowane przez mugen

Opublikowano

Ale z tym konfetti to lipa jest, nie chce mi się tego farmić a jestem w miejscu gdzie byłoby to mocno przydatne 

Idol water Mill 

Spoiler

Jest sens się bez tego naparzać w ogóle z tą chinka duchem co sobie tam coś brzdęka na instrumencie? Niby coś tam jej robię ale minimalnie 

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

Ale z tym konfetti to lipa jest, nie chce mi się tego farmić a jestem w miejscu gdzie byłoby to mocno przydatne 

Idol water Mill 

Ukryj zawartość

Jest sens się bez tego naparzać w ogóle z tą chinka duchem co sobie tam coś brzdęka na instrumencie? Niby coś tam jej robię ale minimalnie 

W pewnym momencie bedzie mozna je kupowac u vendora.

Opublikowano
5 godzin temu, blantman napisał:

40 śmierci i nadal nie mogę kutasa przejść 

Pokaż ukrytą zawartość

Boss na szczycie zamku. 2 fazy jakoś idą ale zostaje w 3 przeważnie z małą ilością HP i bez wskrzeszenia 

Ehhh to jest chyba ten słynny moment który następuje w każdej grze from. Moment w którym albo zacisniesz zęby i opanujesz do perfekcji mechanikę albo poddasz się:)

Panie, ja przy nim chyba z 2-3 godziny spędziłem. W pewnym momencie miałem ochotę pada rozyebać, bo gnój zaskakiwał mnie w ostatniej fazie. Ale jak go w końcu pokonałem, to czułem się lepiej niż po jakiejkolwiek walce z Dark Souls czy Bloodborne'a. 

W ostatniej próbie byłem już tak skupiony że odbijałem wszystko nawet w powietrzu, skakałem mu po głowie jak małpa, petardami po oczach dawałem, no po prostu wszystkie znane chwyty.  :banderas: