Opublikowano 22 marca 20196 l Fhoi trudna ta gra, typ z włócznia to juz mnie zgwalcil w anusa dobre 10 razy i zero progressu.
Opublikowano 22 marca 20196 l Z japońskim co to za pytanie kek. Nie macie wrażenia, że lapanie za krawędzie przy wyskoku czasami działa jak chce? Raz łapie, a raz nie.
Opublikowano 22 marca 20196 l 9 minut temu, Zebra napisał: Polecam ten skill z deptaniem wloczni i criticalem Tak, kupilem go i poszedl za pierwszym razem siuras. 4 minuty temu, ragus napisał: Z japońskim co to za pytanie kek. Nie macie wrażenia, że lapanie za krawędzie przy wyskoku czasami działa jak chce? Raz łapie, a raz nie. Bardziej mnie w(pipi)ia ta linka bo nie zawsze lapie jak chce.
Opublikowano 22 marca 20196 l Tez tak mam, trzeba trafic idealnie i tolerancja jest mala. Ogr juz mnie wyjasnil kilka razy, dostalem jakas figurke co mi obniza szanse na zachowanie dusz. Da sie tego pozbyc jakos? Mam nadzieje ze bedzie cos w stylu Ring of Binding.
Opublikowano 22 marca 20196 l 29 minut temu, ragus napisał: Nie macie wrażenia, że lapanie za krawędzie przy wyskoku czasami działa jak chce? Raz łapie, a raz nie. Nie ruszaj gałką w momencie jak się masz złapać.
Opublikowano 22 marca 20196 l 40 minut temu, ragus napisał: Z japońskim co to za pytanie kek. No wiesz, niektórzy na tym forum twierdzą, że angielski z "ruskim" akcentem w Metro jest bardziej klimatyczny niż faktyczny rosyjski dubbing
Opublikowano 22 marca 20196 l 9 minut temu, Rozi napisał: Nikt Ci się nie każe skradać. Niby nie ale czuję że jak tego nie robię to mam często pod górkę i jednak wychodzi na to, że skradanie jest za(pipi)iście istotnym elementem tej gry. Pewnie jestem zmęczony.
Opublikowano 22 marca 20196 l Ogr jak ogr, ale pijaczek Józek z tą swoją świtą też może iść się yebać. Całe szczęście można typków jednego po drugim załatwić i wyrównać szanse.
Opublikowano 22 marca 20196 l 38 minut temu, McDrive napisał: No wiesz, niektórzy na tym forum twierdzą, że angielski z "ruskim" akcentem w Metro jest bardziej klimatyczny niż faktyczny rosyjski dubbing Tu nawet nie o to chodzi. Angielski w Sekiro jest spoko bo nie leci akcentem jak rosyjski anglik. W ogole ta maniera zawsze mnie wytracala z równowagi. Jak juz jest anglik to niech bedzie normalny.
Opublikowano 22 marca 20196 l 1 godzinę temu, XM. napisał: Fhoi trudna ta gra, typ z włócznia to juz mnie zgwalcil w anusa dobre 10 razy i zero progressu. to poczekaj az spotkasz generala z dzidą
Opublikowano 22 marca 20196 l Po gosciu z wlocznia moja doope zerznal dzos jeszcze ogr, fioletowy samuraj na pagodzie i pijak Józek .
Opublikowano 22 marca 20196 l A właśnie, ten fioletowy chyba strzeże jakiejś protezy. Trzeba się będzie tam udać.
Opublikowano 22 marca 20196 l 30 minut temu, Starh napisał: Co najpierw kupujecie u typka z beczki? Ja wszystko po kolei. Miałem 3 łuski, to kupiłem te najtańsze.
Opublikowano 22 marca 20196 l 11 minut temu, Bigby napisał: A właśnie, ten fioletowy chyba strzeże jakiejś protezy. Trzeba się będzie tam udać. o kim mowa, bo nie kojarze, wiec albo nie znalazlem albo padl jak random a jak mowa o jakiejs protezie to wole sie upewnic
Opublikowano 22 marca 20196 l 6 minut temu, Bansai napisał: o kim mowa, bo nie kojarze, wiec albo nie znalazlem albo padl jak random a jak mowa o jakiejs protezie to wole sie upewnic Dokładnie nie wiem, ale gdzieś się natknąłem na info, że jakiś niebieski/fioletowy typek w Hirata Estate pilnuje Raven Mist.
Opublikowano 22 marca 20196 l 9 minut temu, Bigby napisał: Dokładnie nie wiem, ale gdzieś się natknąłem na info, że jakiś niebieski/fioletowy typek w Hirata Estate pilnuje Raven Mist. szybkie google i minalem typka, ale juz wyjasnilem ziomeczka i ide po proteze :d