Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Devil May Cry 5

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, tukan napisał:

Czy devilbreakery Nero niszczą się szybciej kiedy używam ataków przytrzymując B/O? Czasem po ostrej zadymie orientuję się że z 5 został mi jeden. :/

Przytrzymanie guziora to zawsze jest atak specjalny, po którym Breaker niszczy się i już nie wraca do equipu.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 129,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najprościej powiedzieć, że na Ziemi, w każdym przypadku są to miejsca fikcyjne i nie bazujące na żadnych realnych odpowiednikach, w realiach w których przejście między światami ludzi a demonów nie jes

• BrandonLee_z_TheCrow
    BrandonLee_z_TheCrow

Dobra, to może moja pierwsza opinia na tym forum. Devil May Cry 5 to chyba najlepsza gra, w jaką grałem od lat. Serio. Jak napisał jeden z recenzentów: "maksimum gry w grze". Urzekła mnie ta z lekk

Opublikowano

Jeszcze mnie boli że do zadymy dobiegam z kompletem devilbreakerów i widzę że są jeden albo dwa do zebrania to wiadomo że zaraz będzie rozpie/rdol,  w walce stracę prawie wszystkie a później długo nic nie ma. Mogli dropnać po co większych zadymach chociaż jeden.

Opublikowano

Drugie podejście zrobione, wszystkie pierdółki znalezione, większość skillów wykupiona. Teraz z czystym sumieniem mogę brać się za Son of Sparda.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Son of Sparda klepniete, to teraz mozna wskoczyc na human i pozbierac znajdzki, bo troche przypal nie miec nawet 1,5 paska xd

Ostatnia walka dala popalic, ale przynajmniej tak sie nauczylem movesetu ze mu 2 razy zrobilem "chwyt", nie wiedzialem ze sa 2 rozne animacje w zaleznosci od, yyy... formy. Kupe HP zabiera.

Opublikowano

Wiedzieliście że można ubić Urizena w Prologu grając na Humanie xD 

Opublikowano

Na każdym poziomie trudności można go ubić.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Po co na Humanie, lepiej na Heaven or Hell, w końcu jest na hita wtedy. Co do moich opinii o V, no nie mogę nie lubić chłopaka, podczas walki czytam Auguries of Innocence Blake'a,  ładując jednocześnie DT. Ma spore fory u mnie.

A w samej grze, tak jak się spodziewałem, nawiązań do Anglika jest co niemiara, nie się co dziwić, zmarł ilustrując poprzednią inspirację serii - Boską Komedię Dantego :V

Opublikowano

Wlasnie klepnalem Uśka w prologu, niesamowity ending xD

Opublikowano

A ja mam kolejne noobowskie pytanie, jak to się dzieje, że grając Dante raz w Barlogu zadaje ciosy tylko pięścią, a raz nogami? 

Opublikowano

Style Barloga zmieniasz lockując się na przeciwniku, a następnie dół + atak, możesz to robić w dowolnym momencie.

V na DMD? Nienawidzę tych misji.

Opublikowano

Stajluje do screena a tu gold orb xd

mz5aJ30.jpg

Bayonetta 2 easter egg :cool:

WSCWf9x.jpg

S0QOqxK.jpg

HGJhgmm.jpg

o04p6eS.jpg

Opublikowano

Prawie się spuściłem z wrażenia podczas walki z 

Vergilem 

w trybie Son of Sparda. Generalnie im wyższy poziom trudności i więcej skillów odblokowanych, tym ta gra jest lepsza. Szybsza, efektowniejsza, grywalniejsza. Normal nie pokazuje nawet 50% potencjału tkwiącego w tym hiciorze. 

Opublikowano

A jeszcze jakby było turbo... Liczę, że ktoś tam w Capcomie podpowie taki tryb w paczyku

Opublikowano

Turbo i grywalny

Vergil

a z czystym sumieniem wystawię tej grze dychę, nawet mimo kilku jej wad. Nie wierzę im, że nie wypuszczą za jakiś czas Special Edition z tymi bajerami. 

Opublikowano

Na pewno będzie i turbo i wiadomo kto w przyszłości. Do tego w kwietniu Bloody fucking palace i gra na setki godzin i spokojne czekanie na dmc6. Ciekawe jak idzie sprzedaż na ten moment.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Na pewno będzie i turbo i wiadomo kto w przyszłości. Do tego w kwietniu Bloody fucking palace i gra na setki godzin i spokojne czekanie na dmc6. Ciekawe jak idzie sprzedaż na ten moment.

Na Steamie był większy peak graczy niż z RE2.

Opublikowano

Kurwa mać ktoś na youtube wrzuca filmiki z gry zatytułowane spoilerami z fabuły. A filmiki te pojawiają się w rekomendacjach.

:frog:

Opublikowano

Tak jest przy każdej nowej premierze. Zresztą youtube to chyba raczej dla dwunastolatków c'nie?

Opublikowano

Ehh ten dmd... każdy powinien spróbować ten poziom. Dopiero gra się jak w prawdziwego DMC, gdzie trzeba mieć oczy z tylu głowy i przewidywać  wszystkie warianty bossa :banderas:nie wyobrazam sobie na ten moment misji 16, 17, 18 i 19 na tym poziomie a  wlasnie zaczynam. 

Opublikowano

Misja 10 na DMD to jest kurła definicja gierki wideo dla dzieci - jest konkretnie, hardkorowo, satysfakcjonująco i bez zbędnego walenia smutami :ohboy:

Opublikowano

Już Son of Sparda w paru miejscach potrafił dowalić poziomem trudności, więc Must Die musi orać po całości. I super, bo ani w DMC4 ani w DmC ten poziom nie stanowił większego wyzwania. 

Edytowane przez Josh