Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

xDDDD no caly czas mnie nie przekonunją, a z tym gameplayem z kampanii to się wzbraniają jakby mega hóóóiem wiało z niego.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 166,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

tragiczny wybór muzyki 

gdzie te stare trailery gearsów 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Kurde trochę zaczynam się obawiać czy znów nie będzie jakoś tak zbyt kolorowo. 

W gearsach zawsze robiły mi najbardziej nocne etapy, jak wizyta w fabryce

Opublikowano

Mnie zaciekawił etap na zamarzniętym jeziorze, aż tak źle to nie wygląda.

Opublikowano

Jeśli tym trailerem mieli zachęcić niezdecydowanych/niezdecydowanych fanów (to ja) to coś kiepsko im to idzie.

Już ze spokojem poczekam do pierwszych ocen, ale singla. Wszelkie odmiany multi mnie kompletnie nie interesują.

A jeszcze co do starych trailerów, to mistrz:

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Nie wiem za bardzo co tu się może nie podobać, Gearsy wygladaja jak Gearsy, może tylko trochę bardziej cinematic.

Opublikowano

Trailer spoko. Ale ta muzyka dramat. Pierwszy trailer miał chociaż nastrojową muzykę z jakąś tajemniczością a tu... eh

Opublikowano

mi tam muzyka sie podoba, szkoda ze nie pokazali gameplayu, no nic ogra sie raz dwa, a pozniej multi bo horda nigdy mnie nie jarala

Opublikowano
3 godziny temu, MaZZeo napisał:

no serio dramat z tym marketingiem dalej, ale fajna horda i 4k60fps w kampanii na One X powoduje że mam ciśnienie

no nie wiem z tą hordą, za duże cuda tam się dzieją, super moce/zdolności...w G6 będziemy grali avengersami w hordzie. 

Co do samych trailerów w tym roku to Coaltion ma duży problem z dobraniem muzyki, znowu rapujące czarnuchy, w story trailer już trochę lepiej ale i tak daaaleko za trailerami GOW z dawnych lat.

Story trailer jak zapowiadali nic właściwie z gry nie ma, zlepek cut-scenek i kilka sekund gameplay'u ale gra wygląda zajebiście, jak oni to w 4K/60fpsów zrobili nie mam pojęcia :obama:

Jest mrocznie, jest rozpierducha, dużo flaków i akcji to czego się oczekuje po Gyrosach...jeszcze ze dwa takie trailery i łącznie uzbiera się z 40s gameplay'u z SP xD

re3juc8.gif

VjvznKU.gif

gkbAuNp.gif

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo. :( Oby tylko multi dostarczyło i będę zadowolony. 

Opublikowano
14 godzin temu, marcinwks napisał:

Jeśli tym trailerem mieli zachęcić niezdecydowanych/niezdecydowanych fanów (to ja) to coś kiepsko im to idzie.

Już ze spokojem poczekam do pierwszych ocen, ale singla. Wszelkie odmiany multi mnie kompletnie nie interesują.

A jeszcze co do starych trailerów, to mistrz:

no ale po co recenzje masz w game pass więc wystarczy ściągnąć i sprawdzić. Nie musisz 200 zł płacić :) Ja myślę że będzie jak grysoy 4 czyli (pipi)nia w kampanii w singlu ale w coopie fajnie. W sumie tak samo jak halo 5 xD  Chciałbym być zaskoczony pozytywnie. 

Opublikowano

Jest preload dla gier z Game Passa? Bo chciałbym pograć już na premierę a nie dzień później. Jak dodałem wczoraj GeoW 4 do ściągnięcia i zobaczyłem 120GB do pobrania to się przeraziłem, na moim bieda necie do rana miałem 40% tylko ściągnięte, jeszcze w kolejce FH4 i SoT, może w weekend coś pogram :rayos: 

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Jest preload dla gier z Game Passa?

Jest. 

Masz Ultimate GP?

Opublikowano

No to pewnie przed 5 września będzie można już ssać 

Opublikowano

oby ja tak samo jak figuś potrzebuje 2 dni na 100 gb. xD Miał być światłowód u mnie już 2 lata temu ale orange jakoś omija moją ulice. 

Opublikowano

8 dni to premiery, a oni organizją zapowiedź kampanii xD teraz to niech się walą na cyce

teraz nie opłaca się chyba czytać jakichkolwiek zapowiedzi czy recenzji i lepiej wjechać w gierkę na blackoucie, nie wiedząc o niej nic

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Takie materiały to sobie mogliby wypuszczać jakby gierki nie było na premierę w gejpasie. W piątek to ja już mogę mieć preloada na dysku.