Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 10 godzin temu, milan napisał: crash remake dużo traci na switchu w porównaniu z ps4? O dziwo nie zaimplementowali Crashowi i spółce futra (co jest niedorzeczne patrząc, że już nawet na GaCku takie rzeczy były podstawą) choć teraz przypomina bardziej Crasha z PSXa, więc to kwestia gustu. Rozdzielczość w docku to 720p a w handheld mode to 480p. Wizualnie stoi na praktycznie tym samym poziomie ale taki efekt jak brak odbicia Crasha w cieczach gdy biegnie. Tak to reszta jeżeli jest słabiej wykonana to musiałbyś porównać obie wersje obok siebie aby je zauważyć.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 19 godzin temu, milan napisał: crash remake dużo traci na switchu w porównaniu z ps4? Pytanie powinno być czy dużo zyskuje Jeżeli nie jesteś 4k i 60fps whore to Jamraj przenośnie rozwala system, bo zagrać w to na klozecie jest bezcenne.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Cloudiusz wyskoczył z obroną Częstochowy. No zastanowię się, wydaje się że tablecik będzie idealny do crasha, a futro sobie wyobraże.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 11 godzin temu, milan napisał: Cloudiusz wyskoczył z obroną Częstochowy. No zastanowię się, wydaje się że tablecik będzie idealny do crasha, a futro sobie wyobraże. Crash bez tego futra bardziej przypomina oryginał z PSXa (z futrem wydawał mi się, że to już nie ta sama postać). Sam łykam wersję na Switcha a jak przyjdzie co do czego to też zawita na PS4 (jak w końcu ją nabędę).
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Musisz sam uznać, czy masz jaja, żeby zapłacić za Sagę. To jest momentami fajna gra, ale sportowana na chama z komórek. Wszystko działa kiepsko, sterowanie jest dosłownie skopiowane z komórek (ale bez obsługi ekranu dotykowego Switcha!), ogólnie średnio wygodne. Wygląda ok. Octopath działa perfecto i jest dopracowany, a jego ewentualne wady (grind, random, głupota) zazwyczaj można przypisać tym bardziej do Sagi. Ja bym polecał jednak poczekać na jakąś obniżkę, jeśli się nie jest pewnym. Edytowane 18 sierpnia 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l W dniu 13.08.2018 o 10:51, milan napisał: Cloudiusz wyskoczył z obroną Częstochowy. No zastanowię się, wydaje się że tablecik będzie idealny do crasha, a futro sobie wyobraże. Jezu przecież grałeś już w to 20 lat temu xD I co, 279 zł przygotowane?
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Hmm, grałem tylko w trójkę. Jak 280? przecież ta gra jest po stówkę.
Opublikowano 24 października 20186 l Cytat i czy w Titan Quest jest jakikolwiek multiplayer ja wpisałem w google i już wiem, a ty się męcz Edytowane 24 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 29 października 20186 l Poleci ktoś coś szybkiego, zręcznościowego, trudnego, takiego od czego mózg się grzeje i ręce pocą, gdzie znajdzki są dodatkowymi wyzwaniami, a nie leżą, czyli coś w stylu TEINa i Celeste?
Opublikowano 29 października 20186 l 1 minutę temu, kes napisał: Ile jeszcze razy mam napisać Guacamelee! kuuurła Ok. Dokończę TEINa to może wezmę, dzięki :).
Opublikowano 29 października 20186 l 1 minutę temu, Rayos napisał: Super meat boy, slime-san. Wezmę tego meat boya w końcu też, a to drugie zaraz obadam na youtube, bo nie wiem co to.
Opublikowano 30 października 20186 l Godzinę temu, Frost napisał: Dead Cells Sam tytuł już wiele mówi :), tylko o co chodzi z tymi losowo generowanymi levelami, bo nie jarzę?
Opublikowano 30 października 20186 l O to, ze generowane sa losowo. Po kazdym zgonie level bedzie budowany od nowa.
Opublikowano 30 października 20186 l Ok. Myślałem, że to jest ten sam zestaw leveli, tylko za każdym razem generowany w innej kolejności.
Opublikowano 30 października 20186 l No ja nie wiem czy Dead Cells jest czymś w rodzaju Celeste, TEIN czy SMB. Powiedziałbym, że nie. Ale to wymagająca gra, tylko że wymagająca pod względem walki z przeciwnikami a nie tak bardzo pod względem nawigacji po terenie.