Skocz do zawartości

Rehabilitacja i terapia Wiktora

Featured Replies

Opublikowano

Nie chciałem zakładać nowego tematu to wrzucę to tutaj (najwyżej moderacja przeniesie do nowego tematu) :

Historia odnosi się bezpośrednio do mojego syna:

https://pomagam.pl/wiktor17

Prosiłbym was najbardziej o share na swoich mediach społecznościowych. Liczy się dla nas zasięg i skromne dotacje. Jest to dla mnie bardzo niewygodny temat i nie wiedziałem czy ogłaszać się z tym na forumku, ale widzę, że temat stosowny powstał i bardzo fajny odzew zauważyłem dla ludzi w potrzebie.

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziękujemy za wszystkie wpłaty   Myślę, że do końca roku uda się dobić do połowy co będzie wielkim sukcesem! Od stycznia ruszamy już z rehabilitacją pod kątem autyzmu (aktualna rehabilitacja skup

• Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków. Oczywiście wcześniej rozmawiałem z @oFi , poddajemy zatem pomysł pod dyskusję.   Możemy zorganizować w Pchlim Targu akcję sprz

• Wiktor 6 Marca skończył 2 latka. Znów wybraliśmy się do Pani fotograf     Wiktor od tygodnia już sam chodzi (jeszcze trzeba mu przypominać, żeby nie chodził na kolanach, bo czasem mu

Opublikowano

Done, powodzenia.

Opublikowano

Bank cos po 23 blokuje szybkie płatności, sprawdze rano, jak odrzucilo to ponowie. Zdrowka.

Opublikowano

Pomoc dla forumowicza? ależ oczywiście!

Ale faktem jest że niesprawiedliwie Twój  post może zniknąć,

moderka, @Perez, może osobny dział by każdy miał swój temat? Myślę że to nie obniży zainteresowania bo pomaganie kolegom  z forumka jest bardzo spoko, a zamiast kolejnej beznadziejnej gry ze zbieraniem plecaków można wydać to na coś sensownego.

Trzymaj się ofi, super chłopak.

Opublikowano
5 godzin temu, oFi napisał:

Nie chciałem zakładać nowego tematu to wrzucę to tutaj (najwyżej moderacja przeniesie do nowego tematu) :

Historia odnosi się bezpośrednio do mojego syna:

https://pomagam.pl/wiktor17

Prosiłbym was najbardziej o share na swoich mediach społecznościowych. Liczy się dla nas zasięg i skromne dotacje. Jest to dla mnie bardzo niewygodny temat i nie wiedziałem czy ogłaszać się z tym na forumku, ale widzę, że temat stosowny powstał i bardzo fajny odzew zauważyłem dla ludzi w potrzebie.

Poszło serdeczny kolego. Oby jak najmniej bólu i wszystko poszło po Waszej myśli.

Opublikowano

Moj imiennik, wspolczuje no i pomagam tak jak Milanezowi

Opublikowano

Skromnie, bo skromnie, ale przed wypłatą więcej nie dam rady. Powodzenia!

Opublikowano
  • Autor

Wiktor bardzo dziękuję, nawet pomachał do forumka jak mu jego temat pokazałem :usmiech:

Opublikowano

Czy dotychczasowa rehabilitacja daje jakieś postępy? Jakie są plany dalsze i jakich rezultatów można się spodziewać?

Opublikowano

Dzieciak jak z filmu, poszło kilka groszy, pozdrawiam :lapka:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, milan napisał:

Czy dotychczasowa rehabilitacja daje jakieś postępy? Jakie są plany dalsze i jakich rezultatów można się spodziewać?

Do tej pory skupialiśmy się na fizjoterapii ruchowej oraz spotkaniach psychologiczno-pedagogicznych, ale nie były one nakierowane na autyzm, bo nie mieliśmy jeszcze diagnozy. Od niedawna mamy diagnozę, orzeczenie o niepełnosprawności oraz opinię o wczesnym wspomaganiu rozwoju - z tymi dokumentami dopiero możemy rozpocząć celowaną terapię w specjalnym ośrodku dla dzieci z autyzmem (rehabilitacja ruchowa nadal swoją drogą gdzie indziej). Wiktor potrzebuje obecnie intensywnej stymulacji we wszystkich obszarach poznawczych (i ruchowych), ale rokowania są bardzo dobre (wszyscy mówią, że ma potencjał, tylko trzeba mu w tym pomóc ) Docelowo za rok ma trafić do specjalnego przedszkola terapeutycznego - niestety prywatnego, bo nie ma takich placówek publicznych. Przy dobrym planie działania być może za kilka lat będzie mógł w miarę normalnie funkcjonować wśród rówieśników. 

Opublikowano

Ziomek, powodzenia!

Nie znam się na tych portalach typu pomagam.pl stąd pytanie: tam się da jakoś zautomatyzować przelewy cykliczne, tak jak normalnie w banku? Takie serwisy pobierają jakąś prowizję czy cała wpłata idzie na konto Twojego syna? Zakładam, że portal z czegoś się musi utrzymywać, widziałem że przy przelewie można dosłać dodatkowe siano właśnie na ten cel, ale myślę że takie coś nie wystarcza.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, janol napisał:

Ziomek, powodzenia!

Nie znam się na tych portalach typu pomagam.pl stąd pytanie: tam się da jakoś zautomatyzować przelewy cykliczne, tak jak normalnie w banku? Takie serwisy pobierają jakąś prowizję czy cała wpłata idzie na konto Twojego syna? Zakładam, że portal z czegoś się musi utrzymywać, widziałem że przy przelewie można dosłać dodatkowe siano właśnie na ten cel, ale myślę że takie coś nie wystarcza.

Pobierają 7% od każdej wypłaty jaką bym zrobił. A co do przelewów cyklicznych to nie wiem czy jest taka opcja.

Opublikowano
  • Autor

Od każdej waszej wpłaty jest pobierane 7,5% dokładnie. Wpis z regulaminu pomagam.pl :

Cytat

Ile to kosztuje ?
Stworzenie i prowadzenie zbiórki jest darmowe. Od każdej otrzymanej przez Ciebie wpłaty potrącamy 5% na promocję serwisu (a więc i samych zbiórek) oraz 2,5% na pokrycie opłat operatorów płatności. Utrzymanie i dalszy rozwój serwisu nie kosztuje Cię nic i jest możliwy dzięki dobrowolnemu wsparciu użytkowników i przyjaciół Pomagam.pl. Nigdy nie obciążamy żadnymi opłatami Twoich darczyńców.

Pamiętaj! Pomagam.pl to najskuteczniejsze z dostępnych narzędzi zbierania pieniędzy w internecie. Dodatkowe wpłaty, które uzyskasz wybierając Pomagam.pl, z nawiązką pokryją nasze niewielkie opłaty.

Uważaj! Portale określające się jako całkowicie darmowe obciążają opłatami Twoich darczyńców i stosują opłaty dodatkowe! Stosowane przez nie zaokrąglenia sprawiają, że opłaty od mniejszych wpłat mogą wynieść nawet kilkadziesiąt procent! Poniesiesz też dodatkowe opłaty za włączenie obsługi płatności kartami kredytowymi, PayPalem, itd. Pomagam.pl nigdy nie obciąża żadnymi opłatami Twoich darczyńców ani nie obciąża Cię żadnymi opłatami dodatkowymi!

Opublikowano

No koledzy, dzisiaj ma być 3k.

Opublikowano
9 minut temu, milan napisał:

No koledzy, dzisiaj ma być 3k.

:lapka: 

Opublikowano

Na dobry pomysl ktos wpadl zeby dac to ogloszenie na glownej na forumku, pewnie inaczej moglbym nawet nie zobaczyc tematu. Poszlo i powodzenia :lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, schabek napisał:

Na dobry pomysl ktos wpadl zeby dac to ogloszenie na glownej na forumku, pewnie inaczej moglbym nawet nie zobaczyc tematu. Poszlo i powodzenia :lapka:

Potwierdzam, w życiu bym nie zauważył. Dokładam oczywiście swój grosz.