Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomagam - choroby, nieszczęśliwe wypadki, inne tragedie - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, grzybiarz napisał:

właśnie w radio mówią że rząd się bierze za zbiórki (ciekawe czy Patronite PE), i jeżeli zbiórka przekroczy 5000 zł, to będzie trza zapłacić 20% podatku.

https://www.pit.pl/aktualnosci/sejm-wprowadza-podatek-od-zbiorek-zmiana-prawa-uderzy-w-rynek-crowdfundingowy-1007909  

a skurwysyny pisowskieeeeeeeee

szukają ciągle kasy na rozdawanie

Grzybi, ale ogarnij trochę, bo to news sprzed 3 tygodni i na szczęście złodziejskie kurwy poległy z tym pomysłem.

• Odpowiedzi 92
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uruchomiła się zbiórka na rehabilitację siostrzenicy o której pisałem w temacie Covidowym. O ile sam pobyt w klinice Budzik jest bezpłatny tak rehabilitacja już nie i na to jest zbiórka. Jak ktoś może

• Hej. Wrzucam link do zbiórki na siostrę mojej żonki, która choruje na jeden z rodzajów nowotworu krwi. Dziękuję, jak ktoś może dodać parę złotych do zbiórki, jak nie to proszę o udostępnieni

Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

Grzybi, ale ogarnij trochę, bo to news sprzed 3 tygodni

tak, ale widzę same takie niusy. Masz gdzieś że jednak odpuścili?

Opublikowano
4 minutes ago, standby said:

Nie wiedziałem że nie masz nogi :/ przepraszam

Luźna gumka :obama: 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

No cześć mordziate. Pamiętacie, gdy rok temu z ramienia fundacji Gdy Liczy Się Czas (której celem jest spełnienie marzeń młodych pacjentów z różnymi schorzeniami najcięższego kalibru, by sprawić im trochę radości w walce z przeciwnościami losu i chorobą) zbieraliśmy sianko na Switcha OLED dla Michała (co zakończyło się sukcesem i konsola dzielnie służy mu do dzisiaj)? W tym roku uruchomiono zrzutkę na Questa 3 dla Kacpra chorego na anemię aplastyczną. Wiem, że duża część forumowiczów dorzuciła się creatinfreakowi na dzieciaki z domu dziecka, ale jeśli cierpicie i płaczecie po nocach z nadmiaru gotówki albo została Wam luźna piątka na koncie, z którą nie za bardzo macie co zrobić to zostawię link do posta fundacji oraz samej zbiórki. Udostępnić nie zaszkodzi, a nóż widelec się uda.

https://www.facebook.com/GdyLiczysieCzas/posts/pfbid02gVBuTiwWzm2BT3UAkUzdxfWyKuqoLi5fcGkfn3QxYkP18GMAgPZJdXLNJVBqVGqkl

https://zrzutka.pl/njmj42

Opublikowano

Zawsze możesz sobie wyobrazić, że to cygańskie dziecko. A nawet jak nie to i tak dzięki :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś nie miał na co przeznaczyć % podatku, to ziomek zbiera na leczenie córki

asd.thumb.JPG.7797fbe98072b589ef0ec690b5fbaec2.JPGasd2.thumb.jpg.8580b148ddb58e76213ba636729955aa.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

https://pomagam.pl/h6c9a3

Wiktor jest kolegą mojego synka z zerówki. Jak ktoś jest chętny wplacic parę złotych na zakup tego urządzenia, to bardzo dziękuję z pomoc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hej.

Wrzucam link do zbiórki na siostrę mojej żonki, która choruje na jeden z rodzajów nowotworu krwi.

Dziękuję, jak ktoś może dodać parę złotych do zbiórki, jak nie to proszę o udostępnienie. Dzięki.

https://pomagam.pl/c3pnkb

Opublikowano

Hej szukam terapeuty EMDR, który prowadzi sesje video online  i może zapewnić cotygodniowe spotkania.

(Nie wiedziałem gdzie to wkleić)  

Opublikowano
12 godzin temu, Kaczi napisał(a):

Hej szukam terapeuty EMDR, który prowadzi sesje video online  i może zapewnić cotygodniowe spotkania.

(Nie wiedziałem gdzie to wkleić)  

Zrobiłbym na twoim miejscu research, poszukał w necie, wszedł na fora, poczytał opinie innych. Sam tak znalazłem specjalistę z 80 pozytywnymi opiniami na 5 gwiazdek (100%), który pomógł mi z kręgosłupem. Na pewno ktoś się znajdzie, kto Ci pomoże. Życzę powodzenia :)

IMG-8154.png

Edytowane przez zdrowywariat