Skocz do zawartości

Star Wars Jedi: Fallen Order

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, o co tutaj niektórym chodzi, może jakiś wstręt do EA, ale trailer konkretny i zapowiada się jedna z lepszych gier tego roku, a także jedna z najlepszych w uniwersum SW.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 104,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @mate6 Dobry temat do rozmowy. I od razu przepraszam za  bardzo (za)długiego posta.   Co do zwrotu z inwestycji zgadzam się absolutnie, ale niestety cały system tak działa. Co do EA, by

• a ty znowu chcesz dyktować co ludzie mogą robić, a co nie? Jeszcze rok temu sam o mało się nie posikałeś czekając na zapowiedź gry EA i każdy jakoś to znosił. Jeżeli nie podoba ci się że ktoś czeka na

• No to chyba oglądamy inną grę, bo o ile czasami rzeczywiście jest nierówno, to ogólnie strona graficzna/artystyczna stoi na wysokim poziomie.   Pograłem 4 godziny więc czas na nieco wrażeń i

Opublikowano

A to jest jakieś kryterium zayebistości, żeby każda gra była fhui oryginalna teraz, czy o co chodzi?

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

Nie wiem, o co tutaj niektórym chodzi, może jakiś wstręt do EA, ale trailer konkretny i zapowiada się jedna z lepszych gier tego roku, a także jedna z najlepszych w uniwersum SW.

Mi się też w .uj podoba. Grafika, muzyka, fajnie wyglądajace pojedynki, wylewający się z ekranu ( i głośników) klimat Gwiezdnych Wojen..też nie wiem o co ludziom chodzi..

Opublikowano

Ale nawet nie dostaliście porządnego gameplayu tylko jakieś trailerki sklejone z, tak jak to jest zazwyczaj, najlepszych momentów w grze które prezentują się generycznie. Czy to taki sam klimat Star wars jak w R1 gdzie Vader przez 2 minuty macha kosmiczną szablą i już Najlepszy Star wars ever?

Materiałów jak na lekarstwo, wszyscy w branży zdają się mówić ze „spokojnie, to się zaraz rozkręci” ale nic na to nie wskazuje. Ot, chłop se poskakał trochę, pomachał, pokazali jakiś statek i już najlepsza gra w uniwersum Star wars. 

no ale nie dziwie się ze fani mają tak niskie standardy skoro ostatnie gry to mobilne popierdółki i Battlefronty. Chciałbym wierzyć w te grę ale jak na razie jedyne co widzę to „zobacz, to przecież ta twoja franczyza ulubiona w typowym sosie AAA, No masz poczęstuj się”. 

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Gierka projektowana i w dużym stopniu pewnie tworzona jeszcze przed premierą Last Jedi z podejściem, że marka mocna i jakoś to będzie. Pewnie gejmplej to prostacka sraka i teraz boją się pokazać cokolwiek

Opublikowano

Za gre odpowiada łysy od Gow 3 - jak można wierzyć, ze to bedzie coś więcej niż "6"? :usmiech:

Opublikowano
10 godzin temu, Wredny napisał:

Masz bardzo niskie wymagania co do gierek Wredny. :( 

Opublikowano

Możliwe, wystarczy mi, jak mnie dobrze bawią, nie potrzebuje "mesjasza" co dwa kroki :notbad:
Widziałem już obszerne gameplaye, czytałem jeszcze obszerniejsze wrażenia i z tego rysuje się obraz gierki, którą chcę mieć w dniu premiery.

Opublikowano

No to cieszymy się twoim szczęściem. Dla mnie gierka nie musi być mesjaszem ale jeżeli chce mnie zainteresować na tle innych, podobnych sobie tytułów musi mieć własną tożsamość. Przykładowo ostatnio wciągnął mnie Astral Chain, nie jest grą roku ale ma patenty, których nie kojarzę w kalejdoskopie gier sprzed ostatnich lat. 

Opublikowano
3 godziny temu, Sebas napisał:

Gierka projektowana i w dużym stopniu pewnie tworzona jeszcze przed premierą Last Jedi z podejściem, że marka mocna i jakoś to będzie. Pewnie gejmplej to prostacka sraka i teraz boją się pokazać cokolwiek

Przecież są ok pół godzinne gameplaye. 

Nie ma sraki. O co wiec chodzi?

Opublikowano
17 godzin temu, Wredny napisał:

Obok KOTORa to to nie stało.

Opublikowano

No wiadomo, podobnie jak obok X-Wing vs Tie Fighter np, ale nie grzebmy w trupach :)
Dla mnie to taka bardziej rozbudowana kontynuacja Star Wars the Force Unleashed, które uwielbiam (ale tylko jedynkę, dwójka dużo gorsza niestety).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam na recenzję. Może być dobry tytuł singlowy w świecie sw na miarę jedi outcast, jedi academy. W force unleashed nie grałem.

Opublikowano

Gra Star Wars o walce mieczem, która wygląda totalnie bezpłciowo. No nie jest dobrze. :( 

Opublikowano

Bo grają jak lebiody robiąc uniki, skacząc i turlając się zamiast napitalac na miecze. Gierka na mocniejszych konsolach ma mieć tryb 60 fpsow

Opublikowano

Czerstwota tej szpili aż bije po oczach. Idealna giera do wykupu EA Accessa za 15 zeta na miesiąc jak już giera tam w końcu wpadnie. Potem zagrać, anulować subskrypcję i zapomnieć...

Opublikowano

Mam wrażenie, że niektóre assety z tej gry są prosto wzięte z Battlefront 2 jak grałeś w singla.

Opublikowano
43 minuty temu, Faka napisał:

Mam wrażenie, że niektóre assety z tej gry są prosto wzięte z Battlefront 2 jak grałeś w singla.

Pewnie tak wpadli na pomysł jak "budżetowo" zrobić grę single w tym uniwersum:reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Ten Heavy Trooper z tarczą niebieską? Też tak mam.

Opublikowano

to jeszcze nic, niektóre pojazdy wyglądają identycznie jak z tego starego filmu georga lucasa... mogli sie choc troche wysilic

Opublikowano

kurde, szkoda. Mogliby pod(pipi)ać assety z czegoś dobrego skoro reszta gry to po prostu kopie sprawdzonych rozwiązań.

Opublikowano

Same zachwyty z tych preview ale dla mnie dalej ta gra wygląda mega średniacko.