Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Featured Replies

Opublikowano

Nie raz triale były blokowane od danej misji - choćby FIFA, która w wersji próbnej nie pozwala na przejście całej kampanii, więc nie wiem skąd ta decyzja.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 109,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @mate6 Dobry temat do rozmowy. I od razu przepraszam za  bardzo (za)długiego posta.   Co do zwrotu z inwestycji zgadzam się absolutnie, ale niestety cały system tak działa. Co do EA, by

• a ty znowu chcesz dyktować co ludzie mogą robić, a co nie? Jeszcze rok temu sam o mało się nie posikałeś czekając na zapowiedź gry EA i każdy jakoś to znosił. Jeżeli nie podoba ci się że ktoś czeka na

• No to chyba oglądamy inną grę, bo o ile czasami rzeczywiście jest nierówno, to ogólnie strona graficzna/artystyczna stoi na wysokim poziomie.   Pograłem 4 godziny więc czas na nieco wrażeń i

Opublikowano

Obstawiam max 15h na główną kampanię i może z 10 dodatkowych godzin na resztę zawartości.

Opublikowano

Spoilery już i tak latają po sieci, natknąłem się przy okazji na dość duży, o którym lepiej byłoby nie wiedzieć przed zagraniem. 

Trzeba się wyłączyć na te kilka dni. ;)

Opublikowano

kiedy mija embargo ? gierki mialem nie kupowac bo wgl nie czaje Star Warsow poza tym ze sa dobrzy i zli a pewnie za pol roku wyladuje w EA ale od dwoch dni mnie tak telepie ze nie wytrzymam. A juz myslalem ze z wiekiem nie doswiadcze tego jaranka i czekania na nowy tytul. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane developerem i to jak uwielbiam Titanfall 2 ;) 

Opublikowano

Embargo mija w piątek o 7 rano z tego co pamiętam. Ja tam biorę day1, no gorzej z tą grą już być nie może jak to Respawn pichcił, wierzę w nich.

Opublikowano

Internety pokazują, że w piątek zobaczymy ocenę gierkę, a w sumie nie pogardziłbym nawet jakby jutro już mogli pokazać :)

Opublikowano
4 godziny temu, Szymek napisał:

kiedy mija embargo ? gierki mialem nie kupowac bo wgl nie czaje Star Warsow poza tym ze sa dobrzy i zli a pewnie za pol roku wyladuje w EA ale od dwoch dni mnie tak telepie ze nie wytrzymam. A juz myslalem ze z wiekiem nie doswiadcze tego jaranka i czekania na nowy tytul. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane developerem i to jak uwielbiam Titanfall 2 ;) 

Ale to nie jest FPS Szymek :potter:
Ja też nie jestem jakimś fanem marki, aczkolwiek znam, kojarzę i oglądałem chyba wszystkie filmy, ale ten typ gry - taka tombraiderowa metroidvania, do tego naleciałości z soulsów i system walki inspirowany Sekiro - na taki miks nie mogę pozostać obojętny. No i mimo wszystko klimatu temu uniwersum odmówić nie można, więc to wszystko polane sosem SW może okazać się bardzo pysznym daniem.

Opublikowano

dostalem info z mm ze zamowienie do odbioru...tylko po co tak pisza skoro i tak nie wydadza xD gdybym mial blizej do sklepu to bym polecial z ciekawosci.

@messer88 bede godzine jechal do nich po czym Pani mi powie ze nie moze wydac bo premiera dopiero jutro...zreszta zadzwonie moze do nich i zapytam

dzwonilem...nie wydadza 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

To tak nie działa, mają olbrzymie kary za wydawanie pre-orderów przed premierą ;) chyba, ze trafisz na nieogara za ladą ;)

Opublikowano

Czas udać się na wycieczkę do Nowej Zelandii i odblokować grę na Originie. ;)

Wieczorem zdam relacje.

Opublikowano

Działa. 

Tylko póki co muszę ogarnąć czemu nie słychać żadnych dialogów.

Opublikowano
Godzinę temu, Bigby napisał:

Działa. 

Tylko póki co muszę ogarnąć czemu nie słychać żadnych dialogów.

Dialogi dogrywają się po 12 w nocy

Opublikowano

Już jest ok. Wystarczyło zweryfikować pliki.

Opublikowano

Za jakiś czas napisze więcej, ale już teraz powiem, że grając na przedostatnim poziomie trudności jest wyzwanie. Aktualnie jeden z początkowych bossów zlał mnie z 5 razy. Próbuje dalej. :D

Opublikowano
6 minut temu, MLeKSk napisał:

jest to niby jedna z lepszych gier Star Wars w ogóle

Mocne słowa biorąc pod uwagę że wydarzyły się takie gry jak Dark Forces, X-Wingi, Jedi Knighty czy Kotory.

Dodam, że pierwszy raz od wielu lat jestem zainteresowany grą SW ale poczekam na info ile trwa i czy nie jest zupełnie liniowa. Dopiero wtedy rozważę zakup.

Opublikowano

25-30 godzin czasu grania? O Panie, to najlepsze, co może tę grę spotkać. Cieszy Mnie ten fakt, że walka do łatwych nie należy. Dawno takiego dobrego SW nie było. Już jutro się przekonam czy warto było.

Opublikowano
3 godziny temu, Bigby napisał:

Czas udać się na wycieczkę do Nowej Zelandii i odblokować grę na Originie. ;)

Wieczorem zdam relacje.

VPNem? Czy gdzieś się zmienia region>

Opublikowano

Nie ma staminy? Macha się non stop jak dałn? Meh...

Opublikowano

Po dwóch godzinkach wylądowałem w trzeciej miejscówce. No jest solsowo. Są miejsca do medytacji [ogniska], pod odpoczynku odradzają się przeciwnicy, po zginięciu traci się exp, warto zwiedzać żeby odblokowywać skróty i znajdować dopałki. Dużo elementów platformowych. Na normalu trudno ale ja nie jestem soulsowym wyjadaczem, raczej lamusem więc pewnie wjedzie easy XD

Na razie wrażenia takie że to połączenie soulsów [mechanika walki] z tomb raiderem [eksploracja].

Opublikowano

Coś tam niecoś z ciekawości obejrzałem na Twitchu. Jeśli chodzi o oprawę to jest bardzo przeciętnie, żeby nie powiedzieć słabo. Ja wiem, że Twitch to nie 4k + HDR, ale nie zachwyciło mnie to co zobaczyłem. Pierwsza rzecz co się rzuca w oczy to totalnie zyebana kwestia kolizji obiektów. Koleś non stop w coś się wtapia. Nawet wiszące elementy garderoby też wtapiają się w inne. Jest scenka, w której koleś siedzi po turecku w wodzie po czym wstaje. Ma mokrą dupę? Ściekają jakieś krople? Nope! Kiedy biegnie przez ową kałużę to rozbryzgi, albo coś co je przypomina są rodem z PS3/X360. Jedyna rzecz, co mi się szalenie podoba to ten mały robocik. Tak jak powiedziałem...EA Access za jakiś czas, to wszystko.