Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

What? Days Gone GOTY, kurwa, coś pięknego. Zagram sobie w to jeszcze raz w wolnej chwili na PS5 w 4K/60 fps :fsg:

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał:

Lepsze cinematic experience niż open worldy typu zero dawn czy days gone...

Wymieniłeś akurat najlepsze gry od sony :sonkassie:

Macie listę best of sony poprzedniej generacji od lidera opini bo jeszcze ktos będzie powtarzał głupoty:

1. Bb

2. Days gone 

3. Horizon 

4. Drive club 

5. Tsushima

6. U4 + legacy of jajniki 

7. Last guardian

8. Gravity rush

A reszta do pieca. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
8 godzin temu, PanKamil napisał:

Ogranizacja w playstation studios wydaje się świetnie zrobiona. Te wszystkie wewnętrzne ekipy supportujące główne studia i z pewnością odejmują troche pracy i czasu co jest najważniejsze dla nas graczy.

Plus dają coś od siebie i mogą pomóc ogarnąć różne sztuczki, żeby wyciągnąć więcej ze sprzętu.

Opublikowano

Ta z Ratchetem i Clankiem najlepsza, potem Horizon, GoW i na końcu Uncharted.

Opublikowano

nowe informacje na temat sieciowej gry od London Studio

EDIT: eh Figus znowu o sekundy szybszy

Opublikowano

Tam wszyscy teraz będą klepać sieciowki ?.  Co słyszę o nowej grze na ps5 to jakieś multi

Opublikowano
Cytat

online co-op combat game set in a fantasy London

804ff9c9dafdd6763f71c9b27fe8b906.gif

Opublikowano
26 minutes ago, Ma_niek said:

Tam wszyscy teraz będą klepać sieciowki ?.  Co słyszę o nowej grze na ps5 to jakieś multi

Nieprawda, o Frakcjach nic nie słychać

Opublikowano
29 minut temu, Ma_niek napisał:

Zuby_Tech on Twitter: "Still 85% PlayStation Studios Games Are Unannounced!  #StateOfPlay #PlayStationStudios #PlayStation #PlayStation5 #PS5  https://t.co/fFDP2zMn42" / Twitter

Opublikowano

No i zobacz ile ich robi jakieś multi gry usługi.  Połowa tego jak zwykle pozdycha po pół roku. 

Opublikowano
  • Autor

Fajnie że ta gra London Studio ominie PS4, ciekawe jak to wygląda u innych developerów Sony.

Opublikowano
1 godzinę temu, PanKamil napisał:

Zuby_Tech on Twitter: "Still 85% PlayStation Studios Games Are Unannounced!  #StateOfPlay #PlayStationStudios #PlayStation #PlayStation5 #PS5  https://t.co/fFDP2zMn42" / Twitter

śmieszki byly z xboxowych list, a tu cała strona zajebana "new online aaa ip" "new ip" "aaa multiplayer ip" "unannounced title multiplayer"... :leo:

Opublikowano

Najbardziej szkoda dla insomniac że zostali usadzeni do roli robienia gier o rajtuzowcach. Zbyt dobre studio żeby robić gry dla marvelo zjebów

Opublikowano
43 minuty temu, 20inchDT napisał:

śmieszki byly z xboxowych list, a tu cała strona zajebana "new online aaa ip" "new ip" "aaa multiplayer ip" "unannounced title multiplayer"... :leo:

Ziomek pytał to mu wkleiłem infografike gdzie są informacje ile tych multikow jest. W czym masz problem?

Opublikowano

Warto kupić ssd bez heatsinka? W gamestopie jest fajna promocja 500gb samsung 980 pro za 50$. Więc cena bardzo ok, pamięć ujdzie, tylko ten brak heatsinka. Co sądzicie?

Opublikowano

Z tego co wiem, heatsink możesz dołożyć 

Opublikowano

Ta opcja "Resume the last activity" (czy jakoś tak), czyli taka upośledzona wersja Quick Resume, na jakiej zasadzie działa?

Bo czasem jest i mogę gierkę odpalić bez ekranów startowych, a czasem tego nie mam i jest tylko "Play Game".

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał:

Ta opcja "Resume the last activity" (czy jakoś tak), czyli taka upośledzona wersja Quick Resume, na jakiej zasadzie działa?

Bo czasem jest i mogę gierkę odpalić bez ekranów startowych, a czasem tego nie mam i jest tylko "Play Game".

Wszystkie gry dedykowane ps5 powinny to mieć. Gry z ps4 niestety tego nie posiadają.

Opublikowano

I od samego deva zależy czy będą pomijalne logosy itp.

Opublikowano

Teraz w Death Stranding gierka się uruchamia błyskawicznie wyskakuje Norman z ełdekiem i po chwili w grze jestem Super jest to zrobione w tej grze.

Opublikowano

Cześć. Jak przenieść zapis gry hollow knight z ps5 na ps4, konsole mają wspólne konto ps plus. Czy jest w ogóle taka możliwość? Póbowałem przez chmure i kopie zapasową na pendraivie i nie działa....tzn sa savy z gry ale po uruchomieniu gry jest tylko nowa gra nie ma tego zapisu z ps5.