Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Wyszła plota, że smaży się remaster LBP wraz z 4 częścią. Wcześniej było, że robi się nowy Motorstorm. Jeśli by to okazało się prawdą to niech ktoś jeszcze zrobi do kompletu Killzona i pod koniec generacji PS5 będziemy mieli PS3 vibe.

Opublikowano
W dniu 19.06.2025 o 21:55, oFi napisał(a):

poprawił design konsoli, która wygląda w końcu jak konsola

no niesamowity dezaaajn!!!!!!! Prostokątny kloc z wcięciem. Tutaj niektórzy sobie trzepali do totalnie nijakiego klocka series. Ostatnia konsola, która robiła na mnie wrażenie wyglądem to bazowe PS4, tylko ten błyszczący plastik był nie praktyczny, wyglądała futurystycznie i zajebiście. A wcześniej to pierwszy szarak. Mało która konsola jest ładna i jednocześnie się wyróżnia czymś pozytywnie.

Edytowane przez Pure Bladestone

Opublikowano
8 godzin temu, Patapon napisał(a):

Wyszła plota, że smaży się remaster LBP wraz z 4 częścią. Wcześniej było, że robi się nowy Motorstorm. Jeśli by to okazało się prawdą to niech ktoś jeszcze zrobi do kompletu Killzona i pod koniec generacji PS5 będziemy mieli PS3 vibe.

A jeszcze wcześniej były plotki, że już za moment pojawi się remaster Bloodborne. Raczej ostrożnie trzeba podchodzić do takich rzeczy, bo potem okazuje się, że jeden z drugim przeciekierem-plotkerem coś tam usłyszał, coś sobie dopowiedział, a potem będzie robić z gęby cholewę.

Opublikowano

Z Bloodbornem będzie jak z FFVII gdzie plotki a raczej "wishfull thinking" latały 15 od zapowiedzi w 2015.

Opublikowano

Nawet całkiem sensowne ploteczki o tych odświeżonych greckich GoWach do tej pory się nie potwierdziły, więc na spokojnie.

Opublikowano
10 godzin temu, Patapon napisał(a):

Z tego co wiadomo to ostatnia gra ze szmaciakiem czyli można powiedzieć właśnie lbp4, sprzedała się raczej średnio, a port na pc to miał bardzo małe zainteresowanie, to wątpię żeby powstała kolejna część. Co do remasterow to się zgodzę, przy małym nakładzie mogą wydać, żeby trochę kasy przytulić.

Opublikowano

Z całym szacunkiem do SackBoya, ale po co? LBP to wspaniały relikt przeszłości PS3, ale jako gra zestarzała się okrutnie. Niedawno robiłem podejście do wersji z PSP i gameplay tych gier jest na granicy prostactwa. Przy demku Astro z PS5 wyglądało to po prostu porażająco słabo, a SackBoy's Adventures nawet nie stało przy żadnym z Mario 3D. Na fali jest potężny AstroBocik, świetnie reprezentujących historię PS, a Sackboyowi pora pozwolić umrzeć.

Opublikowano
22 minuty temu, vip77 napisał(a):

Co do remasterow to się zgodzę, przy małym nakładzie mogą wydać, żeby trochę kasy przytulić.

Bez sensu było by wydanie gry tylko z podstawowymi poziomami skoro LBP mocno stawiało na levele zrobione przez społeczność, a że Sony wyłączyło serwery nawet do LBP3 to wątpię że będą stawiali nową infrastrukturę dla remastera. Już bardziej bym uwierzył w LBP4 (albo restart serii) z jednoczesną premierą na Switcha 2 i PC.

Opublikowano

Sackboy wielka przygoda to nie był restartem serii?

O tej grze można powiedzieć że to, albo lbp4, albo restart. Ja tak to odbieram.

Opublikowano

Dla mnie Wielka Przygoda to spin-off, nie ma numerka, inna rozgrywka, inny team to robił, podobnie jak np. Lego Horizon.

Opublikowano

Wątpię żeby MM klepnelo jeszcze kolejnego szmaciaka.

PS. Remstery mogą wydać 1-3 taki komplecik, to będzie trochę do skakania i ludzie bez online, też kupią gierkę, jak nie wyjebia za bardzo ceny.

Opublikowano

Niech cała parę sony przeznaczy w astrobota, bo to im akurat najbardziej wyszlo w ostatnich latach. Wbiłem platynke w sackboyu ale wiecej chyba bym nie chciał tego samego.

Opublikowano
39 minut temu, oFi napisał(a):

Niech cała parę sony przeznaczy w astrobota, bo to im akurat najbardziej wyszlo w ostatnich latach. Wbiłem platynke w sackboyu ale wiecej chyba bym nie chciał tego samego.

W tego astro bota co miałeś kupić na premierę, a do dziś nie ograles?

Opublikowano
4 godziny temu, jimmy napisał(a):

Nawet całkiem sensowne ploteczki o tych odświeżonych greckich GoWach do tej pory się nie potwierdziły, więc na spokojnie.

Nie będzie odświeżonego gowa tylko jakieś gówno 2d gierka jakich pełno teraz i to robione przez jakiś gimnazjalistów od studia co wydaje five nights at freddy's