Opublikowano 29 października29 paź 16 godzin temu, LiŚciu napisał(a):Pytanie mam, może ktoś sie orientuje.LG G5 występuje w polskich sklepach w wersji LG G54LW oraz LG G51LW. Różnica w cenie kilka tysi. To jest kwestia regionu czy może być jeszcze jakaś inna różnica?Jedno jest pewne - w tym wypadku warto zaoszczędzić, nawet jak są różnice w jakości wykonania i modułach pobocznych to naprawdę minimalne i nie zawsze na plus wersji z PL dystro.
Opublikowano 31 października31 paź Napisalem do jednego sklepu co sprzedaje oba modele tv z zapytaniem o roznice w ww modelach i taka odpowiedz dostalem: "Dzień dobry,praktycznie nikt nie kupuje wersji 54 bo niczym się nie różni od 51. Wersje 54 są w marketach. Obie wersje są produkowane w polsce i obięte pełną autoryzowaną gwarancjąGwarancja 24 miesiące na oba a na matrycę 5 lat też na oba. Matryce też takie same."Teraz sam nie wiem czy kupic model 51 czy 54....
Opublikowano 4 listopada4 lis Powie mi ktoś bo ja zgłupiałem, co niby różni te tv między sobą??? Pierwszy z roku 2024 model, ale te dwa pozostałe? Edytowane 4 listopada4 lis przez czarek250885
Opublikowano 6 listopada6 lis Samsung Frame Pro 65LS03FWMatryca VA, 5561:1, małe smużenie, ale najciekawsze jest przy tym odwzorowanie ruchu, bo ten TV wyświetla 1080 linii na 1080... Bez upłynniaczy i innych "ulepszeń". Autor recenzji napisał:No cóż, 65LS03FW oferuje świetną reprodukcję obrazów ruchomych i jak na razie jest na samym szczycie mojej prywatnej listy najlepszych telewizorów LCD do gier i do sportu.Większość dobrych TV na IPS/VA wyświetla 500/550 linii.Wrzucam ot tak, jako ciekawostkę, z tego konkretnego względu. Edytowane 6 listopada6 lis przez krzysiek923
Opublikowano czwartek o 08:505 dni Panowie a jak się sprawują Oledy philipsa?Zastanawiam się nad Telewizor OLED PHILIPS 77OLED820/12 77" 4K 144Hz Ambilight Dolby Vision Czarny | MediaMarktgłównie przez Ambilight, z tego co widzę to siedzi w nim Android, więc problemów z systemem nie powinno być.
Opublikowano czwartek o 12:165 dni Ambilight robi robotę, system niezawodny.A OLED jak to OLED - ostra martwica mózgowa
Opublikowano czwartek o 21:234 dni Chlopaki, poluje na LG G5 83 cale jak cos to Na vodeczke wysle jak jakis dobry deal bedzie. W MM byla promka za 16700zl jak sie dorzucilo kabel hdmi do tv ale chciakem poczekac na BF a pewnie bedzie chujen :]
Opublikowano piątek o 15:553 dni Kupiłem do pokoju mlodemu minileda tcl50 c7k. Zobaczymy co to warte, cena 2.2k, niestety nie zdażylem na lg48 oled za 2500. Do grania w gierki powinien sie nadac, choć moim zdaniem jest ciut za duży bo jednak do multi lepsze są mniejsze tiviki.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Mediaexpert.plLG 77B56LA 77" OLED 4K 120Hz WebOS TV Dolby Vision Dolby...LG 77B56LA 77" OLED 4K 120Hz WebOS TV Dolby Vision Dolby Atmos HDMI 2.1 Telewizor ⭐ w Media Expert! ➤ Ekran: 77" OLED, UHD/4K, 3840 x 2160px, Częstotliwość odświeżania ekranu: 120 Hz | Cena i opiniiA jak sie ma seria B względem C? Bardzo duże różnice?Wiem ze 120 vs 144hz, ale tu głównie Switch będzie podłączony, a na jasności za bardzo mi nie zależy, bo miałem serię B lata temu i jasność która wtedy wszyscy hejtowali w zupełności mi wystarczała.Widzę że różnica też jest w procesorze…Najbardziej kusi ten 2000 droższy Philips bo od dawna już chciałbym spróbować ambilighta…